BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.424,22

Erdoğan: Üçüncü nükleer enerji santralini de kuracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'de (TUSAŞ) düzenlenen programda, gençlerin savunma sanayii ve teknoloji alanındaki sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Sadece Akkuyu ile kalmayacağız. Üçüncü bir nükleer enerji santralini de kuracağız" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
şşnr.

REİS doğuda BEDAVA elektrik kullanma uygulamasına devam ettirip diğer vatandaşlara ödetmeye devam edecekseniz oyum size.

kundemacı

Artık sizden bu işler geçti. Başka bir bahara.

az

REİS; LİDERLERİN er meydanı TV'dir. REİS olarak, TVye çıkıp en az üçü ile karşılaşıp, yere serip, kemeri alıp takman gerekiyordu, çıkmadın, Baykal ile tv ye çıkıp yenip, kazandın...ŞİMDİ, BAŞPEHLİVANLIĞI başkasına bıraktın. Devam etmek istiyorsan, çıkman gerekiyordu. Çıkmadın. kemer gitti başkasına.

Misafir

Geç bunları! Reisiniz kaçak güreşiyor, bilesiniz.

Hakkı B.

Nükleer enerji gerekli olabilir ama tehlikelidir. Hiç bir işi ehline vermeyen AKP ile tehlikeli işlerden uzak durmalı. Bunu bilir bunu söylerim.

Misafir

Üçüncüyü Kısıklı`ya yada Rize`deki köyünün yanına kur.

Xxx

Altta tv nikli bi hödük cikmis erdogan niye tvye cikmiyo diyo, erdogan zaten her gün tvde kastin muharrem ince gibi bir sapkinla panele cikmaksa ... sacma olur yani simit saticisiyla bir profun tartismasi gibi olur asansörde bile iplemmeyen parti basina layik görülmeyen, hakkinda taciz gibi yüz kizartici fezleke olan birini reisin muhatap almasi onun seviyesini düsürür

Misafir

erdoğan gazla çalışmıyor !

tv

REİS; LİDERLERİN er meydanı TV'dir. REİS olarak, TVye çıkıp en az üçü ile karşılaşıp, yere serip, kemeri alıp takman gerekiyordu, çıkmadın, Baykal ile tv ye çıkıp yenip, kazandın...ŞİMDİ, BAŞPEHLİVANLIĞI başkasına bıraktın. Devam etmek istiyorsan, çıkman gerekiyordu. Çıkmadıysan ‘kenara çekildin, bıraktın demektir. biz başkasını seçeceğiz.

tolgamete06

Rusların kurduğu santralı 50 yıl Ruslar işletecek, yakıtını Ruslar verecek. Ülkedeki enerjinin %10 nu üretecek. Bir ülke bu orandaki enerjisini başka ülkeden alır mı? Peki bu nasıl yerli ve milli. Doğal gazdan sonra diğer enerjilerde de Ruslara teslim olduk.

Misafir

Parayi Rusya kazanacak.Turk insani kanser olacak!!!Bir isi sirf yapmis olmak icin yapmak fayda saglamaz.

Misafir

Yav muhalefet ... yav he hee......

Misafir

kuracaksında ne olacak bizim değilki hiç birisi bizim değil

Mem

Üçüncü nükleer atık santrali kuruluyor desek yerinde olur. Senin para için yapmayacağım bir şey yok. Dünyanın nükleer atıklarını toplayıp Türkiye'de saklıyorsun

  • 1