BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.498,62

Erdoğan, Trump ve Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüşmesinin ardından Rusya Devlet Başkanı Putin ile de görüştü. Görüşmelerin ardından Beyaz Saray ve Kremlin'den açıklamalar geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
olayın aslı

trump abi , putin kardeş ne yapıyorsunuz , bedava dakikalarım vardı sizi arayayım dedim. iyi be tayyip ne olsun , ne olcak bu suriye meselesi , hallederiz tayyip kafana takma . süper diploması süper muhabbet.....

HAÇLI SEFERLERİ VE MÜSLÜMANLARIN DURUMU

Tepe rumuzlu arkadaşa.Yorumumu anlamamışsın.ümmetin lideri tabiri müslümanlar için kullanılır.sözünü ettiğin Haçlı avrupası giriş yasağı koymuş,tabiiki ellerinden geleni yapacaklar.Kefere avrupa müslümanlara karşı birleşiyor,asıl mesele müslümanların birlik olamaması.

Hakkı ANLAR

Görüşmeden önce görüşme talebine ilişkin konu hakkında basın aracılığıyla Millete bilgi verilmeliydi.

Burdayiz.

Bu ABD ye yekten savaş açamayız, madem onlar bizim ayağımıza dolanıyor, bizde onların kuyruklarına basmalıyız, gerçi bizim muhalefet terör avukatı olunca haslar ne yapmaz ki.

tepe

lider var lider bozuntulari var diyen arkadasa: senin lider dedigin dünya meselelerine kafa yoran dedigin lider (!) dün almanyaya giris yasagi kondu..yani pek öyle takan olmamis anlasilan.. siz kendi kendinizi kandirmaya devam edin.. yani yakinda bütün avrupaya giris yasagi konacak sizin dünya liderinize.. almanya hollanda australya, danimarka... daha niceleri

Misafir

DERDI "BEN EGO" DÜNYA OLANIN DÜNYA KADAR DERDI OLUR

Misafir

ERDOGAN PUTIN ve TRUMP´A; NE ISTIYORSUNUZ SÖYLEYIN YAPIYIN DEDI ? TÜRKIYE´DE YASAMA YÜRÜTME BENIM ELIMDE!! BENIM KAZANCIM NE VARMI???

Misafir

SONUC ? KIMIN ISTEGI NEKADAR OLACAK ? KAYBEDEN VARMI? SONUC

Misafir

Erdogan ile Putinden daha büyük terorist varmi??????

Misafir

OHAL Panik Halinde________ 34 derece hava sıcaklığı altında yapılan yürüyüşte 20 kilometre katedildi,,,,,,, Başta Sakarya olmak üzere Bursa, Adana, Manisa, Tekirdağ Artvin ve Gaziantep baro başkanları kortejle katıldı.

HEP FİYASKO OLUYOR.

ABD VE RUSYA DÜNYA MESELELERİNDE KİMSEYE PEK KAFA YORDURMAZLAR!!.PLANLARI YAPMIŞLAR UYGULANIYOR ADIM ADIM KÜRT DEVLETİNE AZ SONRA,ÜMMET DERKEN,TEK KATAR KALDI??40 DERECEDE ADALET İÇİN YÜRÜMEK BU YAŞTA LAY LAY LOM SA, E BRAVO DİYELİM,

ebu xırtuj el şakşaki

afrinden uzak dur diye uyarı almış..

LİDER VAR,LİDER BOZUNTULARI VAR

ÜMMETİN LİDERİ ERDOĞAN DÜNYA MESELELERİNE KAFA YORARKEN,KILIÇDAROĞLU KIR GEZİSİNDE LAY LAY LOM GEZİYOR.

BİLGİ KABİLİNDEN!!İ

NETİCE SURİYEDE YOKUZ,KATAR GÖSTERMELİK.!PLANLARI YÜRÜYOR.

Misafir

Erdoğan, Trump ve Putin'e çok sert çıktı. Haddinizi bilin dedi!.......

  • 1