BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04

Erdoğan talimatı verdi ilk kazma vuruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılması için talimatını verdiği Beştepe 15 Temmuz Müzesi için ilk kazma vuruldu. Müze, Cumhurbaşkanlığı’nın karşısındaki Şehitler Abidesi’nin yanındaki alana inşa ediliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Her şehidimize Allah'tan Rahmet diliyorum. Sorumluları elbet hesabını verecek.

Misafir

TSK’yle Uluslararası Örgütlerin Afrin Verileri Neden Farklı?

gereksiz

dah ahalen beton diekecem diyo ya. bizim türkler müzeden ne anlar sanattan ne anlar. bazen bunu kendinin planladigini düsünüyoirum. yeter artik yaw. millete tr ye para lazim.

ÖTÜKENLIKURT

Varsa eğer niyetin, yeni tarih yazmaya, Fabrika aç, mal üret, veda eyle kazmaya... Servet bitmez mi sandın, geldin malesef sona, Milletin vèrgisini, gömdün taşa betona.. ARTIK AKLINI BAŞINA AL AĞA DENİZ BİTTİ...

Misafir

ne yakınması alkışlıyor.....

Misafir

Reis, zor günleri senin önderliginde kolaya dönüştüreceğiz, buna tum kalbimle inanıyorum. Yeni yapılanmada bürokrat atamalarında eleştiri yapabilen zeki insanları tercih edebilirseniz geleceğin çok güzel olacağını görüyorum.

msafir

Ekonomi bu kadar kötü iken Külliyenin harcamaları dudak uçuklatıyor, bu yetmezmiş gibi bir de Gökova AKbük de devasa yazlık saray yapılıyor.Vatandaş soru sormuyor, sadece yakınıyor.

Misafir

Türk Lirasının değer kaybetmesi Ekonomik çöküş zorunlu tüketim mallarına zam demektir!...

Misafir

Millat önce Mesopotamya,Bizans,Selçuklular,Osmanlı, Kurtuluş Savaşı,,Yeni Türkiye Cumhuriyet,15 Temmuz gelişimi ve tüm tarihi kapsayan Buyuk Türkiye Cumhuryeti muze yapılması gelecek nesile buyuk bir armağan olur

Misafir

dolar 1tlye düser artik

  • 1