BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

Erdoğan suikasttan böyle kurtulmuş! İlk kez yayınlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin Dalaman Havalimanı’nda suikasttan kıl payı kurtulduğu anlara ait görüntülere ulaşıldı. Helikopter radarda görünmemek için denizin 10 metre kadar üzerinden uçarak piste varıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
123

Bu habere göre oynanan senorya tam manası ile ortaya çıkıyor. Kendi kendinize sıkıyorsunuz haberiniz yok. Saatlerle oynandı diyorsunuz tarihle oynandı diyorsunuz. Peki kabul edelim oynanan saatlerin yanına gerçek saati yazmışsınız. O saatler bugüne kadar anlatılan saatlerin hiçbirine uymuyor

Misafir

misafircik akıl sana çoook lazımm reis olmasaydı onlar şimdi senin başındaydı bütün liderler döneminde sızmışlardı ölümüne engeleyen o oldu(ahmed)

Misafir

A Haber en iyisi Reisde ordan besleniyo...Tanimiyorum saygida duymuyorum deyi veriyo dünya,ya

Misafir

Reis NE İSTEDİLER DE VERMEDİK demedi mi? Az akıl lazım azıcık izan!

ahmed

reis vatanı için milleti için ölümü göze almış burdaki fetö artıklarına beğendiremiyoruz çokta tın 24 akşamı kaçacak delik arasınız şimdilik hönkürün bakalım

İnanç

Bunlar kıl payı kurtuluşlar birer sebeptir.Allah Cumhurbaşkanımızı korudu.15 Temmuz bile kıl payı gelişmeler.Allah izin vermedi diyemiyor insanlar.

Mehmet Soylu

Provakatör fetö trolleri,kara birti sizin için, denize dökülme vaktiniz geldi. Öncüleriniz gibi yunan askeri olursunuz artık. İsrail askeri oldunuz, nato askeri oldunuz, turamp askeri oldunuz. Olamazsınız demedik zaten, adam olamazsınız dedik.

Misafir

adamlarınız beceriksiz çıktı. suçu ona buna atıp mazeret uydurmayın. torpille kayırmayla bu kadar adam yetiştirebildiniz. adamı yakalasaydınız göbek atmayacakmıydın yalan mı*

Misafir

hakkiii..magduriyet degil intikam...SIKI TUTUNUN

Hakkı Baba

Gene mi mağduriyet gene mi mağduriyet! Yetti gari, tamam tamam.

Misafir

Kırk kez yayınlardınız şimdiye kadar uydur kaydır herşeyiniz buğday tarlasında teyyare uçurdu diye hava kuvvetleri komutanını görevden alıp bu akın öztürkü turbe artırıp komutan yapan akapedir Allahtan korkun kendiniz bırakın milleti devleti düşünün ayıptır ayıptır.

ÖTÜKENLİKURT

BİZDE BEYİN VAR AKIL VAR! Siz belki kaybettiniz, belki iktidara sattınız onları ama bizde sağlıklı şekilde çalışıyor! Yanında çevresinde onlarca FETÖ manyağının görev yaptığı ortaya çıkmadı mı? Neden onlara VURUN denmedi de macera filmi mi çekmek için gayret gösterildi! Külahım masalı sever, siz onları külahıma anlatın!Deniz bitti hala görmüyor musunuz!

Misafir

Bakın ne güzel...Bunlar teke tek tesbit edilebiliyormuş demek...Peki önceki 15 sene zarfında neden böyle titiz olunmadı ve devlete-millete yönelik darbeye kadar gelindi?

Misafir

“Ey iman edenler! Hak üzere durup adaleti yerine getirmeye çalışan hâkimler ve Allah için doğru söyleyen şâhidler olun. Velev ki, o şahitliğiniz nefisleriniz yahut ana babanızla yakın akrabanız aleyhine olsun. İster üzerine şahitlik yapılan kimseler zengin veya fakir bulunsun.” (Nisa, 4/135)

Misafir

bu yorumu atınca eline ne geçti

ufuk

MİSAFİR sen burda sürekli ben şeref yoksunuyum diye niye bağırıyosun..

Misafir

Misafir11 Haziran 2018 09:53 Amaaan ne yazik cok dramatik, savcilsra sesleniyorum, madem elinizde kayitlar var niye bunlari secimlere 2 hafta kala yayinliyorsunuz, yinemi magdur kurban gariban senaryolari, tek diyecegim dik durun tarafsiz olun yalakalik yapmayin, tafafsiz ve adil olmak sizin bas goreviniz unutmayin bunu, bak kimse ciddiye almiyor yaptiginiz isleri.

Misafir

İngiliz Times gazetesi, Erdoğan'ın seçimler yaklaşırken "her gün yeni bir gaf" yaparak muhalefetin elini güçlendirdiğini öne sürdü........

selim

fotoğrafı yakınlaştırdım, çözünürlüğünü arttırdım. daha net bir fotoğraf illaki vardır ama fotoğrafı pek tayyip erdoğana benzetemedim. hayırlısı artık.

Misafir

tabi bu arada ne hikmetse o helikopterin pilotu da fetö de tutuklanmadı mı? çok acayip senaryolar oynandı o gece

Misafir

Tabi tabi bunların hepsi çıkar teker teker ... yersen...

Misafir

Amaaan ne yazik cok dramatik, savcilsra sesleniyorum, madem elinizde kayitlar var niye bunlari secimlere 2 hafta kala yayinliyorsunuz, yinemi magdur kurban gariban senaryolari, tek diyecegim dik durun tarafsiz olun yalakalik yapmayin, tafafsiz ve adil olmak sizin bas goreviniz unutmayin bunu, bak kimse ciddiye almiyor yaptiginiz isleri.

  • 1