BIST 9.007
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,29

Erdoğan: Şahsımın projesidir, ısrar ettiğim reformdur

Kahramanmaraş'ta toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan referandumuna ilişkin mesajlar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

Terör sevicileri, destekleyicileri, yorumlarında nefret ve kinlerini kusuyorlar. Kustuklarında boğulsunlar. Bu millet güzeli gördü, çirkinliklerle uğraşacak vakti yok artık. EVET Durmak yok yola devam.

Misafir

her teklif doğru olsa da cumhurbaşkanının partili olması çok büyük bir yanlıştır...ister AKP li olsun isterse CHP li...Cumhurbaşkanı bir partinin mensubu olunca diğer yarısının Cumhurbaşkanı olmayacaktır kesinlikle...

üğhgpoxızuertlş

Anayasanın bir maddesinde "hiç bir kimseye, zümreye ve etnik gruba ayrıcalık tanınamaz" diyor. Şimdi Anayasa değişikliği ile kendisine ayrıcalık tanınmak zorunda kalacak bir kişi, zümre ya da ahali var mıdır? Buna iyi bakmamız gerek. Evet ve hayırdan birini seçmek sonraki işimiz olmalı...

İTİRAF

BİZ ONU ANLADIK!,DA HAYIR DİYORUZ.

ALİ

BİZ....YARINI...DÜŞÜNÜYORUZ

ALİ

ANERİKAN......PROJESİ.....TÜRKİYEYİ....PARÇALAMA......DOGUYU...PKK...YA....VERME....PROJESİ...TÜRKİYEYİ...BİR...BİRİYLE....ÇATIŞTIRMA...PROJESİ.

MACERA OLUR

HIMM!ÇOK ŞAHSİ İSE ALMAYALIM,YA TUTMAZSA??

misafir

bu millet ne kadar meraklıymış bir iran olmak bir afkanistan olmak bir pakistan olmak insanlar onun için erdoğan diyiyorya şangay beşlisi yani erkek zina ederse 100 kırbaç kadın zina ederse idam bir kıza tacavuz edersen ailesine parayı basacaksın zinadan kurtulacaksın ne güzel artık sokak ortasında insanların idam edilmesini göreceğiz videolarını çekeceğiz nasıl ölüyor saniye saniye kaydeceğiz ne güzel olur dört gözle bekliyrum bu yasaları yüzyılar öncesini görmedik erdoğan sayasinde o günlere geri döneceğiz aslın caze evleri kalsa dahi bence kısas kısas hemen orda cezasını ver bitsin bir

KEYFİLİĞE HAYIR

TAM DA BU YÜZDEN İSTEMİYORUZ,BU KADAR KEYFİLİĞE HAYIR DİYORUZ.TÜRKİYE ÜZERİNDEN ŞAHSİ YÖNETİM TEHLİKELİ OLUR.ATATÜRKÜN GÖSTERDİĞİ YOL BİZE YETER.

BOP projesi

BOP projesi olmasın..''bu proje yanlız erdoğanın projesi değildir,ülke yararaına olduğu için gelmiş ve geçmiş tüm etkin siyasetciler tarafından dile getirilmiştir,'' diyen Misafir...evet bu proje dile getirildi .Çünkü ABD nin 30 yıldır istediği bir şeydi ve tüm eski liderler buna mahal vermedi.Erdoğan da o zamanlar bu sistemin ABD nin özentisi ve dayatması olduğunu söylüyordu ve karşıydı.Ama ne zaman BOP işlemey başladı olanlar oldu.Şimdi AK Parti başkanlık sevdalısı oldu.Çok pişman olacaz ama iş işten geçecek.BOP istedi diye başkanlık gelecek maalesef.

sadakat ender

halkın yararına birtek maddeyi bile çok görmüşsünüz.varsa yoksa şahsınızın mutlak hakimeyeti başka hiçç bir şey yok.belediye başkanlığı çabalrınzı hatırlıyorum.o zamanın projesi asla olamaz.

Misafir

O zaman 16 nisan da hayir çikarsa hemen istifa etmek gerekiyor. Karekter durumu ancak oyle anlasilir. Degil mi?

Milletten biri

Abd'de Başkanlık sistemi var. Bizde niye olmasın ki? Abd'de bir Devlet bizde. Bu sistem bir çok Ülkelerdede var. Araştırın lütfen!

Hayır Sever

1 kişi 80 milyonun kaderini belirleme hakkına sahip? 1 kişi için 80 milyon esir? Senden sonra tufan o halde.. HAYIR SEVER..

Enes

Milletinde bir projesi var,inşallah o daha HAYIRLI olacak.

PARLAMENTER SİSTEM

İNSAN FANİ. BEŞER ŞAŞAR. İşte tam da bu yüzden meşverette HAYIR vardır.

HAYIR

Başkanlık-Eyalet Sistemi Türkiye'yi böler. Farklı adlar kullansanız da..

VATAN

"Türkiye Partimden önce gelecek", demiştiniz. Partili Başkan ne demek?!

YA ALDANIRSA?

Sn. Cumhurbaşkanı, insan fani olduğuna göre.. Milletin seçmediği kişilerden keyfi Hükümet kurabilecek, Türkiye'de doğmamış Tek Yetkili size adil geliyor mu? İleride kim bu Tek Yetkili makama gelecek, yetkileri Türkiye hayrına kullanacak mı, düşünüyor musunuz?

kül yutmaz

Çok komik. Proje akla gelen düşünce demek değildir. Proje belli bir amacı gerçekleştirmek için bu amaç veya beklentinin getirisini götürüsünü teknik, ekonomik, sosyal vs yönüyle analiz etmek demektir.

OLMAZ

TÜRKİYE ŞAHISLARIN PROJESİYLE Mİ İDARE OLUNACAK,YA GENE YANILIYORSANIZ,??İSİM ÖNEMLİ DEĞİL,BU SİSTEM BİZİ GÖÇERTECEK.HAYIR BİR FIRSATTIR,BU KADAR TARAFLI YÖNETİM OLMAZ.

misafir

bu proje yanlız erdoğanın projesi değildir,ülke yararaına olduğu için gelmiş ve geçmiş tüm etkin siyasetciler tarafından dile getirilmiştir,

Farklı Bakış

MİLLET ARTIK BAŞKA SİMALAR GÖRMEK İSTİYOR. RT ADAY OLMASA BU ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE EN BAŞTA AKP KARŞI ÖIKACAKTIR.

Turgut Şentürk

Allah yar, Türk Milleti sizinle gurur duyar. Yolunuz açık olsun inşallah.

Misafir

ayın cumhurbaşkanım, vallahi de billahi de bu başkanlık olayının şahsının projesi olduğunu ben tahmin etmiştim, siz bi geri çekilseniz memlekette bir kişi savunmaz bu projeyi