BIST 9.560
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.486,65

Erdoğan Reis'e ihanet etti!

Cumhurbaşkanı, artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını A Takımı'nda ciddi bir değişikliğe giderek gösterdi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Misafir

Partide kürt birini görerek karar veren ırkçılara hiç gerek yok. Biz ona mı bakıyoruz? Kim vatana, millete, dine, devlete hizmet ediyorsa o gelsin. İlla kürt göreyim partide diyenin canı cehenneme

Misafir

FEtö ve pkk bitmek zorunda. Partideki Fetöcü isimler içeri tıkılmalı. Bu ikisi olmazsa Akparti sınıfta kalır.

gencoglu

teşkilatların tembelliğinin hainliğinin baş müsebbibi mustafa ataşın a takımında ne işi var biri bana açıklasın

mahmut ağa

bu ülkede 11 milyon emekli 3,5 milyon memur var hepsinin de köklü sorunları var ikisinin toplamı onbeş milyon eşleriyle beraber 30 milyon ak partinin son seçimlerde aldığı 25 milyon bilmem anlatabildimmi bu iki kesimi sevindiren malı götürür diyorum.

Misafir

Tescilli bir FETOcu Topbasın damadı usule aykırı olmasınaa rağmen özel hastanedeki doktorların?? uzmanlık alanı dışında verdiği raporla tahliye oluyor. Millet hala bu olayı kaldıramıyor..Bu olay FETO mücadelsinde kıırlma noktasıdır. Vatan haini kim olursa olsun cezasını çekmelidir. Kuurmlarda geriye dönük kimler FETO referansı ile nereye geldi araştırılsın hala cok sayıda tescilli FETocunun üst düzey görevde olduğu görülecektir. Bu nasıl mücadele Yazıklar olsun.FETO ile mücadele etmeyen AKP benim için biter.Süleyman Bey FETOcu damada rapor veren doktor, hakim hakkında acilen bir müfettiş görevlendişrilmelidir. Lütfen bu olayın üzerine gidin. Kimse 3 maymunu oynamasın

Misafir

'AK Parti 2019 yılında seçmenin karşısına, "PKK ve Fetö ile mücadele edebilmemiz için bize oy verin" diyemez. Çünkü bu iki terör örgütünü tamamen bertaraf etmeden seçmenden geçer oy alamaz.' Süleyman Bey tespitleriniz cok doğru FETO cu olduğu tescilli belediye başkanının damadı hakkında AK partiden eleştiri gelmemesi, bu sahsın özel hastane raporu ile tahliyesi (usule aykiri) üstelik epilepsi nörolojiyi ilgilendirmesine rağmen etikten anlamayan bir dahiliyeci doktor?? tarafından verilmesinin üzerine gidilmezse ,hala kuurmlardaki üst düzey FETOcular temizlenmezse AKP Sayın Erdoganda olsa kan kaybeder.FETOcularla mücadele edilmezse asla bu partiye oy vermem.İlk is pastırmacı damadın tekrara içeri alınması olmalı.Birileri konususun görmezden gelmesin

DOĞULU

BAKIN SÜLEYMAN BEY, GÖRMEZİN YORUM SAYFASI 50 YE ULAŞTI SİZ İLK DEFA BUKADAR AZ YORUMLANMIŞSINIZ....BU DEMEK OLUYORKİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANININ MEKTUBU İNSANLARIMIZI ÇOK İNCİTMİŞ, SİZ BİRAN EVVEL BU YÖNDE ARAŞTIRIN VE YAZIN LÜTFEN ÇÜNKÜ BU SAYFA ÇOK OKUNUYOR VESSELAM...

Misafir

Yav siz ne yüzle bize OHAL’in ne zaman kalkacağını soruyorsunuz? Kalkmayacak...................Ey akademisyenler, ey Kürtler, ey Aleviler, ey “İzmir’in dağlarında” diye türkü çağıranlar, ey sosyalistler, ey sahici demokratlar bundan böyle OHAL koşullarında yaşayacaksınız.

Q7

Sayın RTE nın AKP ye döndüğü çok iyi oldu.. Başbakana, bakanlara karışamıyordu, ülke yönetiminde söz sahibi değildi, çok şükür şimdi gerçek kimliğine kavuştu, ''AKP'nin Cumhurbaşkanı.''

Q7

Binali Yıldırım, Abdülhamit Gül, Efkan Ala, Ahmet Sorgun, Ali Aydınlıoğlu, Bekir Bozdağ, Berat Albayrak, Burhan Kuzu, Markar Esayan, Mehmet Muş, Mehdi Eker, Mustafa Ataş, Mustafa Şentop, Nurettin Canikli, Süleyman Soylu, Öznur Çalık, Ravza Kavakçı Kan, Zülkif Kazdal, Ethem Sancak.

Misafir

..Dünya medyasına haber olan Kanada ve Amerikan vatandaşlarına saldırısı ardından ABD Dışişleri’nden Sözcü Heather Nauert açıklamada, “konuşma özgürlüğüne verilecek uygun yanıtın asla şiddet olmadığı” belirtti!... Senatör John McCain, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın ülkeden gönderilmesini istedi.

şahan

Süleyman Bey'in profil resmi hiç yakışmammış

misafir

Kürt seçmeninin temsiliyeti noktasında size katılıyorum. Zira yeni listede de bölge halkının sıkıntılarına tercüman olacak birini ben de göremiyorum. Gönül isterdi ki her seçimde AK Partiye bu kadar teveccüh eden bölge halkına Sayın Cumhurbaşkanımız da aynı teveccühü göstersin.

seydan

süleyman bey yazilarinizi begenirim, yalniz fazla gaza gelmeyin lütfen. A takimi hep degisir degistirilir. Kurtulmus, Müezzinoglu, Aktay gibi emegi gecmis insanlara üzerleri cizildi demek yalnis.. Bu ayni zamanda onlara agir bi itham our.

ALASÖZ

Ülke insanını, düşüncesine katılmıyor diye düşman ilan edenlerin ülke yönetiminde yer alması zaten uzun soluklu olamayacak ancak normal bir vatandaşın aynı mahallede, köyde şehirde, aynı sınırlar içinda yüzlerce yıldır birlikte yaşadığı insanları düşman olarak görmesinin gerekçesini anlamak çok zor. Siyaset bütün insanlara daha güzel bir dünya yaratmak için olmalıdır, toplum yaşamında her zaman bir çatışmayı kaçınılmaz kılacak siyaset yürütmek kendi oturduğu dalı kesmektir.

Misafir

Köse yazısı okumak istiyoruz.Hergün Akp yi neden yazıyorsunuz?Siz yazar mısınız yoksa partili mi?Sürekli taraflı yazıyorsunuz.

HAŞMET

ÇOK ÜZGÜNÜZ,TÜRKİYEMİZDE KİME İNANACAĞIMIZA ŞAŞIRDIK VALLLA...BAKSANIZA BİR REZİLLİK DAHA, DİN İŞLERİ BAŞKANI.GÜLEN AŞIKLISIYMIŞ kusacağım geldi BUNU ÖZELLİKLE ARAŞTIRMANIZI DİLİYOR YAZILARINIZI TEBRİK EDİYORUM EFENDİM...

Arif Sağlam

'Fetö ile ilişkileri veyahut kirli işlerinden dolayı kirlenmiş ve heybesini dolduranlar' kimler, onları da açıklasanz olmaz mı? Kapalı kalmasa.

Misafir

Misafir; Ak partinin MKYK listesini "neden eleştiriyorsun" diye Ömer Turan'ı eleştirdikten sonra, "Kürt seçmeni parti yönetiminde temsil edecek önemli bir isim listeye konulabilirdi." diye listeyi sizde eleştirmişsin. Aranızda ki farkı çözemedim.

mehmet

Kürt Türk diye ayırım yapmanız doğru değil.Hizmet eden hizmetleri beğenen kadroyu beğenen oy verir beğenmeyen vermesin.

seyfo

yazınız mükemmel ama çok önemli birşey gözlerden kaçmış...diyanet işleri başkanının gülene methiyeler dizen hain mektubu...bunu buraya yazdımki çok okunan sayfa olduğunuz için erdoğanımda okur belki efendim. dinimizin başında gülene aşık biri olmamalı inşaallah bu yorumumu yayınlarsınız, teşekkürler...mektubu sizde okudunuzmu.

mücadele uzun sürecek

uzun süreceği açıkça belli olan adam gibi yaşamak veya adam gibi ölmek mücadelemizde reis genç ve dinamik bir alt kadro oluşturmayacak ise bu düşmanlarımıza zaman içinde aradığı fırsatı verecek tüm yapılanlar boşa gidecek.tek istediğim düşmanlara fırsat verilmesin gerisi umurumda değil.

yarım milletimiz

yüzde elliyide çağrıştırabilecek bu hata acil yazıda düzeltilmeli.devletimizin ve milletimizin dünya içinde adam gibi yaşamak için mücadele verdiği şu günlerde reis i şu veya bu şekilde yönlendirmek en büyük hata dır onun dediğine uymayan zaten ard niyetlidir.reis defalarca tüm milletimizi ayırmadan kucakladığını ispat etmiştir.

Misafir

reis erdoğan,eski dönemi boyayıp yeni erdoğan reklamı ve ikinci erdoğan etiketi ile, akp li mankurtlara yutturdu.sizin gibi köşe yazarı geçinenler de yutturmacanın pazarlamasını yapıyor.

rabia

akpartide herşey harika bir planmışcasına çorap söküğü gibi gidip düzeliyor, çok gerekli birşeydi bu düzen...inşaallah 2019 a kadar tüm fetö hayranlarıda içimizen yokolurlarda biraz akpartililer olarak memnun oluruz efendim vesselam.