BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Erdoğan referandum sonuçları için bakanlara bunları söylemiş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında, yüzde 51.4 oranındaki evetin analizi yapıldı. Erdoğan, “Kısa sürede yüzde 51.5 sonuç başarıdır, zaferdir” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
akoğlan

Evet için mitinglere verilen emek ve masraflar hayırcılarınkinden daha fazla.Aradaki fark daha fazla olmalıydı. Cumhurbaşkanımızın yardımcıları eyalet isteğini açıklayınca evet oyları düştü. neden daha fazla evet çıkmadı denildiğinde genelde eyalet istemedikleri için hayır verdiklerini söylüyorlar.

Nergis

Erdoğan söylerken bile %0.1 çalıyor gerçekte kim bilir neler yaptı :)

hasan erdur

büyük şehirler artık aynı yüzleri görmekten bıktı.millet akıllandı.koltuğa yapışıp kalanları sevmiyor.

Siyasi Adap ve Siyasi edep yahu

yüzbinlerce insanın hayat hakkı yok olmuş bir durumda/ yüzbinlerede dokunulamıyorsa / yapılan yol tünel köprü de vatandaşın cebinden ödeniyorsa bir çok kez de kandırılıyorsanız.defalarca kazansanız ne çıkacak.

gaba dokyalı

sayın c başkanı. kendinizi aldatmayın. bakanlardan mv den önce siz gn mrkz deki akbabaları temizleyin bld bşk ve il ilçe teşkilatları bitik. akçeli işlere bulaşmış bir sürü adam . millet sizin hatırınza oy verdi ve son artık kredi tükendi bilginiz olsun. demedi demeyin

vatanımsın

Dağları delip Ferhat da olsanız, İstanbul Boğazının altını tünelle de geçseniz, dünyanın en büyük havalimanını da yapsanız, "adalet" ilkesi yıprandıkça, herkese değil bir kesime hayat hakkı tanıdıkça, yok olmaya mahkumsunuz.!

vatanımsın

KPSS soruları çalınmasın, mülakatlar kaldırılsın, taşeronların işine son verilsin, Adil ve hakkaniyetli olunsun, torpille değil hak eden işe girsin.. yoksa 2019 tamamen unut.!!

vatanımsın

insanları kandırmak, ysk ile sevişmek büyük başarı bu nedenle akp lileri tebrik ederim..

gencolgu

kerim can rumuzlu yorumcu tebrik ederim çok güzel söylediniz katılıyorum

Misafir

bunuda haber diye yapmissiniz cumhurbaskani ne karisirda kizabilir hayret bi seysiniz

k.k.k

Kendinizi kandırmayın. Zafer demeniz için en az yüzde 75 almanız gerekirdi. İstanbul Ankara İzmir Hayır demişken hele. Bunlar ülke ekonomisinin yüzde 66 sını oluşturuyor dikkatinizi çekerim !

misafir

sayın erdoğan bu bakanlar çalışmıyor sen yine şu dört bakanı getir onlara hem sana hem kendilerine çalışıyordu puhahah

Misafir

resim çekip sosyal medyaya yüklemekten başka bir şey yapmayan teşkilatların bir an önce temizlenmesi gerekli.

KERİM CAN

BU ÜLKEDE 50 TANE MARMARAY,30 TANE AVRASYA TUNELİDE AÇILSA MİLLET ÖNCE KARDIM DOYACAK SONRA HİZMET DEDİ..TAŞERON KÖLE GİBİ ÇALIŞTIRILIYOR KAMU KURUMLARINDA,1 MILYON TAŞERON ÇARP 4 İLE 4 MİLYON OY DEMEK,HEPSİ HAYIR DEDİ.EMEKLİ HAYIR DEDİ,ÇÜNKÜ EMEKLİ 60 YAŞINDAN SONRA ÇALIŞMAK İSTEMİYOR AMA ALDIĞI MAAŞ YETMEDİGİ İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA KALIYOR..ASGARİ ÜCRET ÇOK AZ EN AZ 1800 OLMALI,SADECE BU 3 SORUNU HALLEDİLSE AKP NİN OYU % 10 ARTACAK.TERCİH HÜKÜMETİN 2019 A AZ KALDI BU MİLLET 2. UYARISINI DEVLETE 16 NİSANDA YAPTI,BAŞKA UYARI YOK.

Misafir

hiçbir hizmeti esirgemediğin yerler sana hayır veriyor, hizmeti yüksek oranda evet çıkan yerlere yap. insanları sevindir gönlünü al hakkaniyetli ol. Samsun Ankara hızlı tren ne oldu. bu yapıldığında ankara bağlantılı Samsun İstanbul hızlı tren olacak.

Tbp

Şimdi çalışma zamanı,herkes harıl harıl çalışmalı.

  • 1