BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43

Erdoğan: Partimizde köklü bir değişimi gerçekleştireceğiz

"AK Parti değerlerini bilmeyen herkes bizim gözümüzde yorulmuştur" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan partide köklü değişiklikler olacağı sinyalini verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

belediyelerde 3.dönem kaldırılsın. 2 dönem hizmet etmek isteyene yeterlidir. 3. dönem işin suyunu çıkarıyorlar iş ranta kurnazlığa alavere dalavereye dönüyor. 3.dönem hizmet eden yok. paso geziyorlar.

Zekeriya

FETÖcü Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve yardımcıları 17-25 Aralık'tan sonra bile FETÖ'ye desteğini çekmedi ve heryerde Reis ne kadar Fetö'cüyse bizde o kadar Fetö'cüyüz diyorlar.

Kaan

Fetö'cü Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile ilgili çok ciddi bilgi ve belge olmasına rağmen neden ve kim tarafından korunuyor?

hakiki misafir

2019 için en azından benden pes.. 16 senedir beraber ıslandık yağan yağmurda ama artık pes.. yerel belediyeler belediyecilikte halkı kaz gibi görüyorlar.. sırf burası bile beni artık tak noktasına getirdi..

İmanlı YURTTAŞ ****

2002'lerden bu yana seni Başbakan, Cumhurbaşkanı ve Başkanlığa yarım adım kalıncaya kadar arkanda olan AKP seçmenini yerelde temsil eden yöneticiler kapı dışarı olursa yazık değil mi? Metal yorgunluğu var ne demek. Bu yorgunluk sizlerde yok mu? Her söylediğinize inandık destek olduk. Ama siz seçmeninize arkanızı döndünüz. ÖRNEĞİN aile bakanının 7 sülalesine en yüksek makamları verdiniz. Sizlerden bizlere sıra gelmeyecek. Desteğin devamına gerek var mı?

memet

inşallah ıspartadan başlarsın reis.ıspartada en yüksek oyu olan ilçe sütçüler il bşk sadece şimdiye kadar tomlam 1 ssat kalmamıştır.ilçe mermer ocaklarının talan yeri olmuştur.bakan yok.inşallah il bşknıda gidecek.

Misafir

Boşuna uğraşma, 2019 da AKP'nin kendisi kökünden sökülüp atılacak.

vatan

emekliler zor durumda yaşıyor

Gitti Gidiyor

İdlip elden gidiyor Reis,

Gitti Gidiyor

Reis idlib elden gidiyor, Akdenize ulaştı ulaşacaklar, Rakkayı görüşüyoruz dedin, YPG ye gitti, Münbiç dedin YPG ye gitti, Afrin dedin YPG ye gitti. Şimdi idlip i görüşüyoruz diyorsun orada gidecek.

salhor

Şu l5 Temmuz, ne CHP bırakır ne AKP, ne de MHP. Erdoğan'a durup seyretmek yakışmaz. Gerçek Fetöcülerin anasını ağlatacağı muhakkak. Ama acıyorum ona; çünkü bu kadar yüksek tempolu çalışma ve istirahatsizlik yıpratıyor onu. Ali Babacan, Mehmet Şimşek, Nihat Yıldız gibi namus, şeref ve ahlâklarına bütün kalbimle kefil olduğum; haramın aslâ kendisine yaklaşamayacağı politikacıları iknâ edip kol kola girmesi şart. Şart diyorum, elzem bile demiyorum. Onlar gibi başkaları da vardır muhakkak; orasını ben bilmem ki "meselâ şu da!" diyebileyim.

Misafir

AKP elazığ yurtbaşı belediye başkanı mustafa ergin'in belediyenin gelirlerini nasıl harcadığını bir araştırsın. maddi durumu iyi olan ailelere kum , demir , çimento, tuğla , neler vermiş neler

Misafir

ANAP oldular!............. Türkiye'nin 'oy haritası' değişti ..Ankara-İstanbul'u kaybeden AKP yüzde 40'ın altına düştü -

Misafir

Sen Gidersen ancak AKP köklü bir değişimi gerçekleştirebilir!......

Erol Baron

En köklü değişiklik AKP'nin adını ANAP olarak değiştirmektir-:)

A. Kar

Sizin vizyonunuza sahip olmayanlara misyonunuzu emanet edemezsiniz. Tam da bunun tersi yapıldığı için bugünkü durum ortaya çıkmıştır. Rüyalarınızı paylaşacak insanlar ihtiyacınız yok. Sizinile aynı rüyaları görecek insanlara ihtiyacınız var. Ama tersini yapıyorsunuz. Einstein'in desiğine göre: Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek beyhudedir.

  • 1