BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.433,50

Erdoğan: Oyunu gördük meydan okuyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'nde kullanılan oyların tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. Erdoğan, kongrede yaptığı konuşmada haksızlığa boyun eğmeyeceklerini söyleyerek meydan okudu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Bütün gücü elinde toplamış bir kişiyi “kandırmak” bütün bir devleti “kandırmak”tan daha kolaydır.

Misafir

ince,chp nin yakasından düşmüyor.ayrı parti kursa oy alamayacağını biliyor.chp ye ve kılıçdaroğlu na kancayı takmış.sayın kılıçdaroğlu,başkan adayı olmayacaksa chp koltuğunu boşaltması gerekiyormuş.bu gereklilik nereden geliyor ince?chp tüzüğünde mi,tc.seçim yasasında mı var?kılıçdaroğlu nun başkanlıl adayı olup olmayacağı kendisini ilgilendirir.aday olmayacaksa,chp genel başkanlığını bırakmalıdır diye bir kural yok.hem tc.başkanlık seçimleri 2023 de yapılacak.daha 5 yıl var.acelen ne ince?sen 2023 de yapılacak olan tc.başkanlığına adaysan 100 bin imzayı topla aday ol.sana aday olma diyen yok.vhp nin yakasından düşün.bak ,perinçek bile 100 bin imzayı buldu 24 haziranda başkan adayı oldu.sen ,perinçek in yapabildiğini yapamazsan zaten adayım diye ortalıkda dolaşma.chp de kurultay isteğin gerçekleşmedi.ama,koltuk arzun sürüyor,ince.koltuğun ucunda bir tutsam diye ağzın sulanarak bakıp duruyorsun,ince.chp ailesine başarılar,saygılar.

MMM

"16 yılda milli olan ne varsa satıp nakde çevirmiş, tarım ve hayvancılığı bitirmiş, buğdaydan samana, patatesten pamuğa, tohumdan ete temel tüketimi ithalata bağlamış, ovalarını ve derelerini yağmalatmış bir iktidarın yerliliği de milliliği de kriz tablosunun bize anlattığı kadardır"

negzl negzl

Ekonomik krizin faturasını Trump'la didişerek Abd'ye mal etmeyi başardık ve bunu sağcısıyla solcusuyla bir çok kişiye bağımsızlık meselesiymiş gibi yutturmayı da becerdik.Çünkü 'meydan' değil sadece SABAH okuyoruz ve a haber izliyoruz.

Misafir

idam ne oldu sayın cumhurbaşkanım

Misafir

Oyununuzu gördük MEYDAN OKUYORUZ. !

Misafir

Ne alakası var haberle bunun birader iyimisin sen ?

Misafir

Nurettin Yıldız'ın AKP hükümetiyle uzun süre sıcak ilişkiler kurduğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yönettiği organizasyonlarla da "sıkı işbirliği" içinde olduğunu yazan gazete, Yıldız'ın "6 yaşındaki bir kız çocuğu ile evlenilebileceği ve Allah'ın erkeklere karılarını dövme izni verdiği" yönündeki vaazlarını yazdı.............

Misafir

Oyunu gördüler_________________Hollanda gazetesi Nurettin Yıldız'ın Türkiye kökenli gençleri radikal görüşlere sahip vaizler tarafından İstanbul'da açılan yaz kamplarına götürerek eğitim verdiğini yazdı.

Misafir

Bütün gücü elinde toplamış bir kişiyi “kandırmak” bütün bir devleti “kandırmak”tan daha kolaydır.

Misafir

oyların tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi.Aksi düsünülebilinirmi? Ne gerek vardi böyle bir secime ?

Misafir

Meydan okumayin diplomasi yapın, devlet ilişkileri duygusallık kaldırmaz, gavur parasını düşünür, ekonomi 10 yıl önce şaha kalktığında şimdi dış güç dediğiniz ülkeler yatırıma koşuyordu...hep yanlış adımlar at, ekonomi bakanı olarak damadı ata, insanları kanaat ile işten at sonra deki gavur bizi sevmiyor, bir kaç yıl önce aynı adamlar seni her fırsatta övuyordu ama, adamların gavurlugu yeni mi tuttu..insanları artık kandırmayın..

misafir

Haksızlığa karşı konuşanları cezaevine attın. Kimse konuşamaz hale geldi Türkiye gıdayla kömürle emekliye ikramiyeyle taşeronla baskıyla köleleştirdiğin R değildir.hukuk basın polis asker halkı herkesi tektidle baskı altına aldın ülkeyi dış güçler değil sen böldün parçaladın tarih seni unutmayacak

Kemal Devtürk

İncirliği kapat, THY için boş yere ısmarladığın uçakların siparişini iptal et, İphone satışını durdur , WIndows işletme sistemini. Google veFacebook, Twıtteri yasakla da yiğitliğini görelim. Öyle kuru kuruya atıp tutmakla milliyetçilik. yurtseverlik olmuyor.

Emin Can

Allah ülkemize zeval vermesin,tüm belaları bizden defetsin..

Mmmö

Dolar 6,5 motorin 6,5 euro 7 benzin 7 iyi uykular iyi bayramlar reis meydan okuya dursun sorun yok.

  • 1