BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.436,02

Erdoğan o şikayeti duyunca bir gece ansızın...

Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Acet, bugünkü yazısında adının kullanılarak çıkar peşinde koşanlara isyan eden Erdoğan'a ilişkin çarpıcı bir olayı aktardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

3)diyanet bir partinin karargahı ve propaganda aracı haline getirilmemişti.erdoğan a yapıldığı gibi;padişah,halife,müslümanların lideri gibi reklam ve göz boyamalar yoktu.suç oranlarında bu denli patlamalar yaşanmamıştı.bu denli zirveye çıkmamıştı.açık uçlu sorular sorularak, işe gireceklerin kayırıldığını,usulsüz sınavlarla birilerin bir yerlere yerleştirildiğini duymadım.bu denli eniş çaplı ve yagın bir şekilde ihale yolsuzluklarının yapıldığı vaki değildi.12 yıl boyunca bitmeyen belediye alt yapı hizmetleri ile vatandaşlar soyulmamıştı.bu örnekleri daha da çoğaltabilirsiniz.2000 yılı ve öncesini bilmeyenlere ve bilip de işlerine gelmeyenlere duyurulur.

Misafir

1)yaşım 61.memleketin 2000 yılından önceki halini gayet iyi biliyorum.2000 den önce, akp iktidarı yoktu.dolaysiyle saltanat süren bir güruh da yoktu.kendisi,çocukları,ailesi,yakınları,bakanları,yandaşları ile cümbür cemaat yolsuzluk ve rüşvet batağına saplanmış bir soyguncu güruhu ve bu güruhun yargılanmasını engel olacak bir emniyet ve yargı operasyonu da yoktu.yolsuzlukların uluslar arası düzeye taşınmasına ortaklık eden türk idarecileri yoktu.iktidarımıza kupmas yaptılar,türkiye yi çekemiyorlar,belgeler sahte diye suç bastıran bir iktidar yoktu.vatandaşları sucu bucu diye bölen iktidar yoktu.

Misafir

Masal anlatmayın hırsız yakayı ele verdi gereğini yargı yapmalıdır birde bu hırzları bize temiz gösteren yazarlarda ceza yemeli

Sanki torpili erdoğan buldu

Kesinlikle torpili savunmuyorum bunu baştan belirteyim. Ama bu memlekette 90 senedir torpil diye bir olay var. Hatta bu dönem bunun en aza indiği dönem bir çok memurluk pozisyonuna sınavla alım var. Eskiden ankarada dayısı olan memur oluyordu.

miksek

MEMLEKETİN 2000 YILINDA DAN ÖNCEKİ HALİNİ BİLMEYENLER AHKAM KESİYOR, YADA BİLDİĞİ HALDE NANKÖRLÜK EDİP O PERİŞAN YILLARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR, BU MEMLEKETİ AK PARTİ DÜZLÜĞE ÇIKARTTI, KİMSENİN KAÇTIĞI YOK BİRE GAFİL, ASIL SİZ KOŞUN BAKALIM AK PARTİYE YETİŞEBİLECEKMİSİNİZ, SİZ BU KAFAYLA AP KAPRTİNİN TOZUNA YETİŞEMEZSİNİZ...

Misafir

Sayın Erdoğan`ın acilen danışmanlarını gözden geçirerek bir kısmını evlerine göndermelerinde fayda olduğunu addediyorum. Adamların ellerinde keser önüne gelene tehditler savurmaktan başka yaptıkları bir şey yok.

İYİki varız

memleketi bu hale sen ve yandaşların getirdi ama kaçamayacaksın akapenin genel başkanı...

misafir

ülke fabrika ayarlarına dönüyor

Misafir

yeter ya bırakın milleti rahat...siz şuna kafa yorun birileri neden gidip birisinin adını anınca işlerin kolaylaşacağını düşünüyor...muz cumhuriyeti mi burası...kanunlar nerede ....devlet nerede...bu kadar körlük olur mu...dönüp biraz da kendinize baksanız...hatalarınız vatandaşın son bir kaç kuruşunu da alıp götürecek...yıllarca enkaz toplamakla uğraşacağız...

Misafir

MHP Halkın Partisi mi, Dış POLİTİKA Partisi mi anlayamadım. Hiç bir konuşmasında, Twıttırında ben yokum, Emekli yok, Çiftçi Yok, Öğrenci yok, Petrol yok, Döviz yok, İşsiz Gençler yok, Üniversiteliler yok, Zam yok, Et yok yazsam bir yıl sürer dertler var ama Sayın BAHÇELİ ve EKİBİNDE bu dertler yok. Sizin Ufkunuz ne.?

Ali Turan

İstanbul da bazı bürokratlar "Beni, Erdoğan hariç kimse bu koltuktan kaldıramaz" diyor. Bu ne demek?

Misafir

Yandaşlıkta sınır tanımayan gazeteciler rabbim sizi ıslah etsin

Misafir

ONLARIN KİMLER OLDUĞUNU CÜMLE ALEM İYİ BİLİR ÖZELLİKLE FUTBOL CAMİASINDA ADAM KENDİNİ KRAL SANIYOR

Misafir

erdoğan ın babasının oğlu olan 3 erkek kardeşinin mal varlıkları yerinde.çulsuz iken, birden bire milyonlarla oynar oldular.kapı kapı dolaşarak tayyip erdoğan ismini kullanmadan saltanata eriştiler.erdoğan ismini kullanlar,araya kaynak yapan kurnaz yandaşlar olmalı.

  • 1