BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.435,73

Erdoğan o esnafların talebine onay vermedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da esnaflarla bir araya geldi. Servisçilerin plaka tahdidi taleplerine yönelik Erdoğan, böyle bir söz vermediğini, bunun fiyatları yükselteceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

5 seçimde oy devşirdiği mavi marmarayı israille yapılan doğalgaz anlaşması nedeniyle 1 kalemde silen adamdan 2 sene önce verdiği sözü tutmalarını bekliyorlar.

Huseyn Ciftci

Tayyip Bey, doğrusunu söylemiş. helal olsun. oyum evet

dsds

Yorumların hepsini okudum ve anladım ki gerçekten cahiller ve cahil ayağına yatan hainler var içimizde hala..çevremizde olan biteni umursamayan, sadece düşmanlık vazifesini yerine getirenler var..eleştiri yapmak bir kenara dursun konuşmayı dahi bilmeyenler var..bu vatanın sınırlarının kanla çizildiğini bilmesine rağmen cetvelle çizilerek elimize verilmeye çalışılan bir sınır olduğunu görmezden gelenler ve Fırat Kalkanının ne olduğunu anlayamayıp..askerin oraya keyfiyetten gönderildiğini düşünen liderler var..

OĞUZ SÜRER

BU PLAKA TAHDİDİ VE BENZERİ ŞEYLER REKABETİ ORTADAN KALDIRIR, KALİTEYİ DÜŞÜRÜR. HER ALANDA KALKMASI LAZIM.

Misafir

ha işler söz verme ile yürüyor...hem yetim hakkı...hem de söz verdiysem olur...maşaallah...

Farabi

Yaw,artik su minibusleri,dolmuslari kaldirmalari lazim.Modern dunyada boylesi bir uygulama yok.Tren,tramway,metro,belediye otobusu falan var.Nedir bu maganda dolmuscular?

Misafir

ciğerinizi niye yiyelim?biz, sizin gibi vampir değiliz.

Misafir

türk tipi başkanlık böyle bi şey heralde, yurtiçinde yurtdışında onca sorun varken esnafın plakasına c.başkanı olarak mesai harcamak enteresan olmuş

MANİ

Bu kadar devlet düşmanı sağcı solcu futbolcu ne zaman birleştiniz laaa .türkiyenin önünü tıkamaya çalışıyorsunuz Siyonist uşakları .başkanlık gelecek türkiye bu içindeki hainlerden kurtulacak okadar

Misafir

"Plaka tahdidi konusunda bir adım atılması halinde bunun en büyük bedelini çocukların ödeyeceğini belirten Erdoğan" plaka tahdidinde çocukların bedel ödeyeceğini biliyorsun ama rejim değişikliğinde çocukların ödeyeceği bedeli hesaplamıyorsun,

ADA AR

DELİKANLILAR VAR.MERAL HANIM ,SİNAN BEY,KORAY AYDIN,CİĞERİNİZİ YEMEK İSTEMİYORLAR SADECE TEK ADAMLIĞIN ÜLKEYE GETİRECEĞİ FELAKETE DİKKAT ÇEKİYORLAR.TABİ KONUŞMALARINA İZİN VERİLİRSE BU DEMOKRASİSİ BOL!!!!!ÜLKEDE

Misafir

harbiden delikanlı olun pkk ile fetö ile ne pazarlıklar yaptınızsa anlatın bu millete

salhor

Azîz Cumhurre'îsim, merdliğiniz ve kalbî hitâbetiniz, muhabbetimin bir numaralı sebebi oldu. Ama l5 temmuz akabinde "Bunları ihbâr edin!" şeklindeki üslûb tecellîniz, sayısız gerçek Fetöcüye, hudutsuz ve alçakça ihbar fırsatı vermiş bulunuyor. Nereden mi biliyorum? Ateş, yuvama da düştü ve ülkücü doç.damadım, 5 aydır nâhak yere tutuklu ve iki yavrusu yaşlı kollarımda. Bir ülkücü veya ille de sağ görüşlü kişi olmasaydı, kapıma sokulamazdı. Hatırlayınız, bir uzak ıklîmin gecesinde size sevgi ve dua hitabında bulunan çift de damatlarının, torunlarının acısını yaşıyorlar şu anda. Ama gene de EVET.Küsmedik, çok incindik.

Misafir

Türkiye Varlık Fonu (TVF) devasa kamu şirketlerini, OHAL KHK’leri “sayesinde” yuttu malum.Sayıştay denetimi dışındaki TVF’nin, çokuluslu danışmanlık firması ile anlaşma yapmak üzere..

Misafir

Flash________________Flash____________________ Demokratik İtiraz Hareketi’nin hazırladığı referandum videosu yayınlandı.

Misafir

Kimse Cizre ve Sur’u unutmasın!

Misafir

Kamuda taşıt kiralama harcaması uçuyor Ocak ayında 8.3 milyon TL olan taşıt kiralama harcaması, şubatta sekiz kat artarak 66.5 milyon TL’ye çıkmış.

Misafir

Ne demek ciğerimizi yiyin?...... Siyasette Yam yamlık olur mu?

Misafir

İzmir’in dağlarında çiçekler açar...... Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar.................... Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa.......... Adın yazılacak mücevher taşa!

Misafir

Sus ve Git!......................Avrupa'dan Kovulan Büyükelçilik, Konsolos, Mazlahatgüzar değil!...AKP rejiminde İstenmeyen Adam ilan edilmiş bir Dışişleri Bakanı var artık ... Sus ve Utan!

Misafir

Bütün komşulara savaş açtı… Yendiği tek ordu var; bizimki… *

Misafir

Sokak ağzıyla konuşan bir dünya lideri.

Misafir

.Bu iş Bitmiştir.. Adamlar Nazi Benzeri rejim değişikliği , Tek Adam diktatörlüğüistemiyor!.. Senin Konun ne?..........

Misafir

rejim değişikliği olmaz bu saçma ama başka bir şeyler olabilir

HASAN BAL

SN CUMHURBAŞKANI ADAM VAR AMA ONLARDA KONUŞAMIYOR HALKA SESİNİ DUYURAMIYOR.MESALA MERAL HANIM ,SİNAN BEY.BU BÖYLE GİDERSE BİRKAÇ SENE SONRA ANAYASA GEÇSE BİLE DEMOKRASİ KURALLARI UYGULANMADIĞI İÇİN TARTIŞILIR OLACAK BU DA ÜLKEMİZE ZARAR VERİR.