BIST 9.645
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25

Erdoğan neden artık 'metal yorgunluğu' sözünü sarf etmiyor?

Son dönemde gündeminde sürekli 'partideki değişim' olan Cumhurbaşkanı Erdoğan son iki konuşmasında neden 'metal yorgunluğu' sözünü hiç sarf etmedi. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşesinden 'yeni dönemin şifreleri' anlatırken bu soruyu da cevaplandırıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
vatandaş

emeklilerde parasızlıktan yoruldular ne yapsınlar

EYY MUHALEFET!!!

E PİŞMAN OLDU PARTİNİN TÜKENDİĞİNİ DEŞİFRE ETMEKTEN DÖNÜLDÜ,MUHALEFET BU GİBİ DURUMLARIDA KULLANAMIYOR İŞTE.AKSİ OLSAYDI,TÜM ALANLARDA HAYKIRILIRDIİ!!

Babadostu

Misafir kime tetikcilik yapiyon anlayamadimki

a.l.

'milli içkimiz ayran' yerine 'milli içeceğimiz ayran' gibi yanlış kullanım bence..

Misafir

Yeni Ömerler bulmak mı? Hazreti Ömer'in adaletine mi atıf yapılıyor? Çok düşündürücü bu... KPSS sınavlarında 60 puan alıp da icad edilen mülakat sınavlarında 99 verilerek ataması yapılan öğretmen bu adaletin sonucu muydu? 80-90 puan alıp da 60 verilerek açıkta bırakılan öğretmenlerin üzüntüleri de bu adaletin sonucu muydu? Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin Milli Eğitim Bakanını karşısına alıp da; yapmayın bu adaletsizliği...Sonra bu kul haklarının altında eziliriz dedi mi?

Misafir

erdoğan akp de metal yorgunluğu değil, metal çatlaması olduğunu;artık hurdacılara bile satamayacağını anladı.erdoğan ,herşeyi iş işten geçtikten sonra anlıyor.onu, 15 yaşındaki çocuklar da yapıyor erdoğan!

Misafir

Cumhurbaşkanı racon kesmez,kuralları uygular! Racon kesilen yer asla bu ülkenin en üst makamı olamaz! Çünkü racon kesmek başka yerlerin işidir...

Misafir

ak partililer ya partideki sorunu görmüyorlar yada görüp korkudan başka şeyleri öne çıkarıyorlar ak partinin ana sorunu reistir, reis o parti ile ilsaklı olduğu sürece küskünler artacaktır. reis olduğu sürece alacağınız oy taş çatlasın % 51-52 dir. Ak partide reisin ilişiğini kesip, reisçilerle yolunuzu ayırmadığınız müddetçe 2019 bilmem ama 2023 yılında kemal kılıçtar başkandır.

Misafir

Raconcunun birisi bu sitede suleyman ozisik!!! tum okurlar ortak goruste,acin okuyun son yazisini.

ASker

Metal yorgunluğu Uçaklarda arabalarda gemilerde vs. vs. olur. İnsanlarda Mental yorgunluk olur .

Münire

bir kişi ne derse o oluyor, ülkem içim hayır olsun inşallah

Misafir

son osmanliya ondandir

Misafir

Konuşmaları hazırlayanlar yazmıyor da ondan.

  • 1