BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Erdoğan ne diyor, Kızılay Başkanı ne yapıyor?

Kerem Bey ve arkadaşlarının bir masanın etrafında dolardan vazgeçmediğini, Karsaklar firmasıyla iyi niyetli bir sabit kur anlaşması yapmak istediklerini hem vallahi hem billahi dün öğrendim. Hem de bizatihi Kerem Bey'in kendisinden.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

biz kızılaya gidiyor diye içmediğimiz sodayı alıyoruz başkan ayağını doğru at.

Doğrusöz

Bu memlekette döviz le alakası olmayan işlerde TL dışında sözleşmeleri yasaklamak lazım ! Hem Atatürkçü geçinip , hem işini dolar yuroya bağlayanlar samimi değiller . Ülke sevmek fedakarlık ister. TL ile yaparsın , enflasyon farkını istersen aylık koy zarar etmemek için !

Doğrusöz

Çin hiç yok mu ? Bu kadar eminsin yani ??

remzi

Erdoğanın “işte bu yerli ve millitelefonu alırsak ABD’ye karşı çıkmış olacağımızı” söylediği Vestel in Ekran camı ABD’den, işlemcisi ABD’den, grafik kartı ABD’den, pili ABD’den, işletim sistemi ABD’den, LCD ekranı ABD’den…

Misafir

Duyunu-u Umumiye yani diğer adıyla Genel Borçlar İdaresi, 1800'lü yıllarda batılı devletlerden alınan borçların ödenememesi üzerine borçların toplanacak vergilerden tahsil edilmesini sağlamak için kurulan kuruluşa denir................................Böylece Osmanlı maliyesinin bir bölümü uluslararası bir kuruluş tarafından kontrol edilir hale geldi.

İSİMSİZ KAHRAMAN

ÇAVUŞOĞLU NUN VE ORTAKLARININ MANAVGATTA Kİ AVM Sİ DE AYNI.. KİRA EURO ÜZERİNDEN.. GERÇİ BU AY 5,8 DEN HESAPLADILAR AMA YİNEDE DURUM VAHİM. REİSİN BU İŞE Bİ EL ATMASI LAZIM. AVM LER KESİNLİKLE TL ÜZERİNDEN KİRA ALMALI.

Misafir

onlar erdoğanı net biliyor erdoğan ne derse tersi olur yada yapılırı ama zavallı kul halk bunu daha öğrenemedi...

ertok

Erdoğan ne diyor mahdumları ne yapıyor???

Hadi bunu da yazsana

BIM'in ,Erdoğa'nın Boykot çağrısından sonra Iphone satışlarını durdurduğu söylendi ama asıl sebebin, Apple'nin BİM e karşı açtığı dava.Istanbuldaki mahkeme Appledan izinsiz bir şekilde Dubai üzerinden İphone getiren BİM in satışlarını durdurdu deniyor.BİM 2 gündür hala yalanlamadı Hadicim.

AS

DÖVİZİ TAKİP EDİP DE BELKİ KURBAN FİYATINI DÜŞÜNÜYORDUR YAZAR BEY...

Misafir

kendin yazıyorsun kendi tutarsızlığını diyosun kur teklifi yapmış ee kur teklifi yapmadan vazgeç. sonrada kzıılay hakalrını koru. Size tavsiyem yazınızı bi daha okuyun hadi bey. tutrasızlıgını hemen görürsünüz. Adam teklif etmiş arkadaşın kabul etmemiş. bi taraf kabul etmeyince napsın kzılay dolardan vazgeçtik bedava mı otur desin.,

QW

SONUNA KADAR OKUMA GEREĞİ DUYMADIĞIM YAZI, ANLAŞILIYOR HEMEN... BİRİNE YÖNELİK ÇALIŞIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. DÜŞÜNCEMİ SÖYLEMEYE DE TAHAMMÜLÜ VARSA BİZİ DE ANLASA YAZAR....

Kerim

Birsey daha. Adamlar ihaleyi dolar uzerinden almislar. Snucta Kizilayin da kendien gore planlari bulunuyor. O planlari da gelecek paraya gore yapmistir. Kira kontratinin feshi veya degistirilmesi planlarin da degistirilmesi demektir. Yani bos yere gereksiz is yuku. Biryeri kurtaracagim derken baska bir yeri zor duruma sokmak. Kira dolar uzerinden devam etsin. Yada direkt bir seferligine kiranin 25 yillik bolumunun tamamini dolar ile odesinler, kafalari rahat eder. Sen de rahat edersin.

Kerim

Kerem Kinik, bir tek Karsaklar ile doviz uzerinden anlasmamiz var demis, bizden onceki ile boyle anlasma yapilmis demis. Vardir bir bildikleri demis. Biz de devam edelim dedik demis. Yani adamin da hakki var. Bina buyuk, para da kazaniyorlar. Eee o zaman bizim ihtiyaclarimiz da var, yardimlarimiz da var. Yardim edilen ulkelerde de doviz alisverisi var. Bari biryerlerden gelsin doviz de adamlar da isini gorsunler, yardimlarini yapsinlar. Ben karsi degilim doviz ile kira vermesine. Yapamiyorsa fes edebilirler, veya baska bir isyeri bulabilirler kendilerine. Secim Karsaklarin.

MOBİG

MOBIGMI UYGULUYORSUNUZ SAYIN YAZAR .HAYVAN HAKLARI VE ASGARI UCRETLE İLGİLENIN LITFEN BIRDE BIRDE DEVLETIN KOPRU BORCU NIYE DOLARLA ODENIYOR ONCE ONU HALLEDİN

Misafir

kızılay oldum olası başı boş denetimsiz, yardımmı? kesinlikle yapmam

  • 1