BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.486,63

Erdoğan müjdeyi verdi: Sona geldik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Diyarbakır İl Kongresi'nde Afrin'de sona gelindiğinin müjdesini verdi ve kimse ülkeyi bölmeye cesaret etmesin dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
abcd

İran sınırına kadar ne kadar soysuz varsa temizleyelim, sonra ülkemdeki soysuzların soyunu kurutalım.

Misafir

Sona geldik ÇİFTLİKBANK’A 77 BİN 843 KİŞİ 511 MİLYON TL YATIRDI Çiftlikbank 2016 senesinden 2018 başına kadar 77 bin 843 kişiden toplam 511 milyon TL topladı. 62 bin 877 kişiye 398.3 milyon TL ödeme yaptı. Kalan 113.4 milyon TL Kuzey Kıbrıs’a aktarıldı."SPK raporunda böyle geçiyor"Papara dışında G-pay ve Epin gibi ödeme sistemlerinden de Kıbrıs’a yaklaşık 120 milyon TL gönderildiği tespit edilmişti. En az 220 milyon lira buharlaştı.Yurt dışına gönderilen 5 bin TL’yi kırk delikten geçiren devlet bu planlı soygun yapılırken her ne hikmetse kış uykusuna yattı. Ne kadar manidar bir açılım.

Misafir

Evet hiç ama hiç kimse ülkeyi bölmeye cür'et etmesin... Ülkemin PKK lı parti haricindeki partilerini demokratik olarak destekleyen vatandaşlar vatan haini ilan edilmeyecek ki; insanlar kardeş olsunlar,bir olsunlar,iri olsunlar ve diri olsunlar ve bölünmesinler...

kundemacı

"O dönemdeki OHAL öyle bir uygulamaydı ki tüm vatandaşların üstünde demokrasi kılıcı gibi dolanıyordu." Bu cümleye dikkat. "Demokrasi kılıcı" buradaki demokrasi hangi anlamda kullanılmış? Bizim bildiğimiz kadarı ile demokrasi zararlı r şey değil. "Demokles' in Kılıcı" anlamında söylenmişse danışmanlar çok yetersiz.

Misafir

Sayın Cumhurbaşkanının yanındayız fetoya karşı hainlerre karşı en büyük mücadeleyi veren takdire şayan bir liderdir

Misafir

Fetodan tutuklanan gazeteci Şahin Alpay iyi anayasa mahkemesi tahliye etti üstelik 20 bin TL ceza keserek bu nasıl mantık bu ülkede kimse kendini millet iradesinden üstün yetkilere sahip değildir Kurumlar ülkenin bekasini ilgilendiren konularda millet aleyhine karar almalıdır fetocu alçaklar cezasız kalmamalidir yeter söz milletindir

Haydar

Bence bu filim daha yeni basliyor hayirli seyirler

Mehmet

"Hırsız Mehmet Aydın diyorki , benim çaldığım , sizin çaldıklarınızın yanında zekat bile sayılmaz. " Kime diyor bu sözü?

TACETTİN

RABBİMİZ YARDIMCIN OLSUN ASLAN REİS İMMMM

  • 1