BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61

Erdoğan MİT'e niye teşekkür etti? Perde arkası aralandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve beraberindeki heyeti kabul ettiği perşembe günkü görüşmenin ayrıntılarını Milliyet gazetesi yazarı Serpil Çevikcan yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
salhor

Şu anda ve baştan beri FETÖ problemini kökünden ve kesin olarak çözecek tek güç MİT'imizdir. Onda bütün bilgiler olmak zorunda.Kim Fetöcü, kimler gerçek Fetöcü olarak günahsız, vatansever insanlar üzerine kısım kısım ve güdümlü olarak iftira kumpası uyguladılar? O müfterîleri yönlendiren abiler,ablalar,ib..ler kimler? Bunları ben mi bileceğim? Sonunda bu yapılacak elbette. Ama hapiste çürüyenlerin mahvolmuşluklarını, ailelerinin sürünmelerini,mahcubiyetlerini, kınanmışlıklarını,dışlanmışlıklarını kim ve nasıl telafi edecek? GEÇ KALAN ADÂLET GÜCENDİRİCİDİR. İntiharın eşiğinde insanlar var tanıdığım. Vatan aşıkı adam, hapiste. Ağlıyor, inliyor. Mahkeme başkanı şöyle diyor ona,onlara,bunu yaşıyorum mahkemelerde: "Tutukluluk hallerinin devâmına...." l8 aydır. Sonra ben kızımı ve torunumu avutmak,kandırmak için yalanlar arıyorum. Artık gerçekleri tükettim.

Kj

Misafir rumuzlu 10 33 yazari sen hangi ulkede yasiyorsun onu birak kendinin farkindamisin sen kimsin nesin nerden geldin nereye gidiyorsun. Gulegule sana.

Misafir

Gücün yetiyorsa İstanbuldab küçük diye asagiladigin Yunanistandan verirseniz ya fetoculeri gücünüz yetiyorsa tosuncugu getirmeniz ya

Misafir

Orta da 4 akademisyenin cenazesi dururken bu ne şimdi milletle alay mi ediyorsunuz. Fitneyi ikiniz yaydiniz bu milletin içine.....

Misafir

15 temmuz öncesini MIT çözdümeye başladığı için 15 temmuz oldu zaten. Listeleri kim verdi. MIT i kim temizledi. Ülkeleri milli istihparat örgütleri yönetir. ABD den Rusya ya böyledir.

15 Temmuz sonrasi mi

15 Temmuz sonrasini cozmus mu? Mit in gorevi 15 temmuz oncesini cozmekti. Istihbarat ne zamandan beri olay yeri inceleme gorevi ustlenir oldu?

  • 1