BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.492,83

Erdoğan: Kudüs-ü Şerif'teki haklarımızdan taviz vermemekte kararlıyız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükelçilerle AK Parti Genel Merkezinde bir araya geldiği iftar programında konuştu. Erdoğan, "Kudüs-ü Şerif üzerindeki haklarımızdan taviz vermemekte kararlıyız." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Ne Kudus'müş arkadaş

5-10 bin sene sonra kutsalımız dediğiniz bu yerler Arkeolojinin alanında kalacak.Kalıntıları gün ışığına çıkarılıp Çatalhöyük Alacahöyük ya da Göbeklitepe gibi antik eser statüsüne alınacak bel ki de o zamanki ziyaretçilere açılacak..

Misafir

Hala hamaset,hala hamaset.Ulke batıyor neyin edebiyatı ile uğraşıyoruz.

Misafir

ekonomi batıyor bunlar hala kudus suriye peşinde , insan bunlar hangi ülkenin yöneticisi diye aklından geçirmiyor değil..

yılmaz

Yalanla yol alınmaz,ayıptır günahtır.Her şeyi bilen Allah var ahiret var hesap günü var.

Ereylili celal koza

Mecliste israille iliskileri kesme müraacatinı red et ardindan kuduse sahip çık bu ne saçmaliktır gercekten ülkemizde halen sana inananlar varmi ..eyer sana halen inanan varsa seni tebrik ederim onlarıda lanetlerim.

Misafir

Salla gitsin Nasıl olsa garibanlar kanıyor Hep yalan Bir de Müslümanız diyorsunuz

Misafir

Secimlerden sonra Türkiyenin iflasi aciklanir. Gecen hafta Tl yi koruma kanununda degisikliler yapildi. Dövize el koyma operasionu olabilir. Sirketler döviz üzerinden aldiklari borclari ödeyemiyor. 2003 den buyana Türkiyeye giren borc miktari 600 milyar dolar. Zam ve vergilere hazir olun.

Her seyi anladık biraz geç oldu.

Tam destek ırak petrolleri israile doğru tam gaz devam ediyor ilişkiler ticari askeri olarak devam ediyor meclisten israille ilgili tüm iliskilerin kesilmesi için yapilan teklifi ret ettir ardindan filistine tam yalan rüzgarı desteyi kimi kandiryorsun

Misafir

Sayin Cumhurbaşkanı BM batildir getirmenize gerek keske direk mudahelede bulunabilsek keske tum muslumanlar tek yurek olsa Israil olmazdi zaten

Misafir

Erdoğan BM Genel Kurulu’na götüreceğiz diyor ama bir Ülkenin değeri lirasının değeri ve itibarı ile ölçülür.

Misafir

Hükümetin yaptırım konusundaki bu sessizliğinin arkasında, İsrail’e verilen gizli petrol desteği olduğu ortaya çıkmıştı. Dünyadaki tüm tanker hareketlerini takip eden TankerTrackers sitesindeki istatistiklere göre, sadece geçen ay Ceyhan’dan İsrail’e 1,5 milyon varil petrol sevk edildiği ortaya çıkmıştı.

Misafir

mesele kudüs değil SEÇİM SEÇİM.

Misafir

Kudüs için Türkiye ayaktaydı ama dünyanın haberi yoktu!................. Telaviv korkudan tir tir titriyordu ama titrediğinden kendisinin bile haberi yoktu!

Misafir

kendi banka hesabından alın terinden bundan sonra, reis

Misafir

devletin parasiyla lütfen iftar yapmayin kardesim

Misafir

ne zaman böyle konusulur tavizler havada ucusur

Ramiz Ekşi

bayağı destek vermişti zaten.

Misafir

Birde dolara taviz vermesen tl pul olmak üzere.

Misafir

israil ile yapilan is birliklerini iptal et petrol falan söz secimde destekleyecem.

süleyman

ramazan ayı boyunca neredeyse her akşam iftar programı yapıyorlar. bu harcamalar bizim vergilerimizle mi oluyor? ihtiyacı olanları doyursalar neyse ...

Misafir

Tek derdimiz KUDÜS...Memleketin haline bak!

  • 1