BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79

Erdoğan Kayseri Şehir Hastanesinin açılışında konuştu

Kayseri Şehir Hastanesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Türkiye'nin 15 yılda nereden nereye geldiğini sizler zaten biliyorsunuz, bu kalkınma hamlesinin kesintiye uğramasına fırsat vermeyin'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 73 Adet Yorum
Misafir

Misafir ne olduğunu görebildiğim için geçilsin diyorum zaten. Güzel olacak merak etmeyin. Bu sistemden halkla bağlantı kuramayan, proje üretemeyen ve oy alamayan partiler korkar ancak. Çok etkili bir yönetim sistemi.

Misafir

Misafir geçilsin tabi. Ne olduğunu zaten görebiliyorum, o yüzden ısrarla istiyorum.

Misafir

Misafir bozuntusu ben yürüyorum, sen ise ardına bakmadan kaçmaya başlasan iyi edersin.

Misafir

Cumhuriyetle başkanlık birbirine zıt olgular değildir, birbirinin alternatifi de değildir. Cumhuriyet bir rejim biçimidir, başkanlık ise Cumhuriyet rejiminde geçerli olan hükümet etme yani devleti yönetme sistemidir. Dünyada başkanlıkla yönetilen cumhuriyetler vardır. Önce bunları anla sonra gel yorum yaz cahil insan.

isimsiz

yeni gelecek olan sistemin nasıl kaos yaratacağını da kendiniz dile getiriyorsunuz nasıl mı ? siz değilmisiniz muhalefet mecliste çoğunlugu sağlarsa sistemi kitleyecek diyen yani demek oluyorki millete türkiye uçacak dediğiniz sistem daha şimdiden bırak uçma ihtimalini tam gaz geri vites

Misafir

Yalancının...................................

Zeynep ( g )

Buradaki yorumculara inat = Aslen hep Mhp 'ye oy vermiş bir seçmen olarak , Cumhurbaşkanlıgı seçiminde Erdogan 'a verecegim oy dışında genel seçimde bu kez Ak Parti'ye verecegim ; tek neden Erdogan Cumhurbaşkanı seçildiginde Parlamento'da O'nu çalıştırmamak , ayagına çelme takmak isteyen guruhun çabasını boşa çıkartmak ; tek neden çözüm süreçsiz bu Erdogan 'ın elini güçlendirip şimdilerde EKONOMİK SİVİL DARBE yapmak isteyen iç ve dış güçleri bir kez daha YENMEK ...O'NU YEDİRMEMEK !!!

Misafir

Sana burda oy verenlere bile bakılırsa 75%'i (saat 12:32 itibariyle) başkanlık sistemini istiyor. Ki zaten internette zaten sizin gibi operatörlerin baskın olduğunu düşünürsek durum oldukça başkanlık sistemi lehine.

Misafir

geçilsinde görürsün başkanlık neymiş.

Misafir

Başkanlığı mı deneyecen?Başkanlıktan sonra seçim olacağını ve oy kullanacağın mı zannediyorusun Sadi?

Misafir

Abe geçenlerde İzmir'de Tezek dedi mantığa bakar mısın?CHP nin kalesinde CHP ye tezek diyor ondan sonra neden İzmir CHP de bizde değil diye ağlaşıyor.Muhalif ittfaka da 'münafıklar çetesi' dedi çıktı.İyicene sinirlendi daha da saldırganlaşacak.Artık gidici olduğunu anladı galiba.

Misafir

Yüürrü be aslanım.Allah bilir sen Ertuğrul dizisini de elinde kılıçla at üstünde seyrediyorsundur.

Vahid

Burdaki algı operatörlerine sesleniyorum. Bu millet kimin kendini düşündüğünü çok iy biliyor. Algı operasyonlarınızı kendinize saklayın. Dış güçler çok çalışıyor farkındayız. Ama Reis'i asla yalnız bırakmayacağız ve bu ülke onun önderliğinde muasır medeniyet seviyelerine ulaşıp onları geçecek. Bu dava 100 yıldır uyutulan bir milletin yeniden küllerinden dirilişidir ve ne yapsanız da durdurulamayacak.

uriankhai

nereye geldigimiz ortada,madalyonun hep tek yüzünü degilde birde öbür yüzünüde dinleyebilsek.

Misafir

Fetöyü bu milletin başına bela edenler gün yüzü görmesin,kanser olup canlarıyla uğraşsınlar,canlarından çıksın,haram paracıklarını çocuklarının dertlerine ilaç parası yapsınlar!

Misafir

Senin bir Müslüman ve Türk olmadığına eminim...Yahudi ya da Ermenisin.Yani provakatör bir modern Lawrence! I harfleri yerine i yazmandan belli..

halil

memlekete böyle hastane yapılmış kuduranlar var merak etmeyin hastanede kuduranlar bölümüde varmış

Mert

Aga su ise bakin yav , resmen yapilan bu mükemmel yatirimdan rahatsiz olan mayasi bozuklar var bu ülkede

Umarim yayinlanir

Aga fetocu pislikler konusunda resmen uzman oldum, adilerim yazdigi yorumdan hemen ne bok olduklari belli oluyor hirsizligi-hileyi-calip cirpmayi iyi bildiklerinden hemen 2-3 dakikada 10 larca begeni yapiyolar yorumlarina :-) mit bu kilic artiklarini ne zaman toplayacak cok merakediyorum, özellikle bu haber sayfasinda cok var bu itlerden

Misafir

Dünkü inci... "Canım kardeşlerim Ziya Paşa güzel söylemiş, Eşek zerdüz palan vursan eşşek yine eşşektir. Bilemiyorum ana muhalefetin adayı neyi ile milletin karşısında." Bu sözleri devletin en üst kademesinde oturan kişi,ana muhalefet partisinin Cumhurbaşkanı adayı için söylüyor...Ayıp ötesi,çirkin! Demokratik bir ülkedeydik değil mi?...)))

Sadi Soylu

Büyük konuşmamak lazım. Hiç belli olmaz. yarın biri gelir, ve bu yüce millet işini bilir. Sistemİ tekrar değişTİRİR..Heveslendik, BAŞANLIĞI İYİ BİRŞEY ZANNEDİYORUZ. Deneyip görelim. şu bizim TÜRKMENİSTAN'DA Sn. Berdiyev istedi diye herkes arabasını BEYAZ'a boyatıyormuş.Yaşayıp görelim...nasıl hızla geri döneceğiz.

ercan

Yasal prosedürlerle demokrasi gereği ve seçim kanun ve kurallarına uygun olarak seçime giren muhalefet partilerine ''münafıklar çetesi'' diyen birisine oy yok abicim.

Misafir

zaten başkan gibi yönetiyorsun memleketin durumu ortada ekonomi perişan herkes perişan bu sistemmi memleketi uçuracak memlekette fabrika koymadın be adam.

Misafir

dünyada en geçerli sistem CUMHURİYET sistemidir başkanlık sistemini getirmek memleketi felakete götürmektir.

Misafir

Bu memlekette asla bir hırsizlik sistemi hukum sürmeyecek.