BIST 9.807
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,97

Erdoğan: Kararlı bir şekilde Afrin'de duruyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Gençlik Festivali'nde gençlerle sohbet etti. Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı öncesi, Trump'la aralarında geçen diyaloğu da anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Bozkurt

Proje Partisi Türkiyeyi BOP eşbaşkanı önderliğinde son hız uçuruma götürüyor. Tüm tapular yıkılmış (2.000 yıllık töre Kırmızı kitap Türklük TSK HSYK ANAYASA) Yeraltı ve Yerüstü kaynakların tamamı Küresel güçlere veya taşeronlarına devredilmiş halk ayrıştırılmış ve son için Seçim bekleniyor. Eyaletlere bölünmek için elindeki son kozu da halka ikna ederek yapacaklar. Siz seçin...

Misafir

Ya da BOP eş başkanı.

Misafir

Satış devam ediyor. Sırada ne varsa o...

Hakkı A.

Bu BOP'çu zihniyetten bir an önce kurtulunmalı. RTE, birilerine ne istiyorlarsa vermeye devam ediyor. Suriye zaten Haçlıların eline teslim edildi de sırada Kıbrıs olmasın.

jale utku

reis bu suriyelileri sen mi geri göndereceğin yoksa biz mi gönderelim..yeter artık...heryeri sardılar...35 milyar dolar harcadık diyorsun...yazık değil mi bu paralara...bunların aile yapısı türklerle yaşamaya uygun değil..onlar arap...zamanında özal 1 milyon peşmergeyi kapıdan soktu ve vatandaş oldular..yıllar sonra hdp nin oyu yüzde 13 oldu.başa bela oldular.örnek alın biraz.

Arnavutluk

Bu hamle ile AKP yeni 3 mil secmen kazanacak. Ilaveten Turkiye sever hatta turk milleti sever bir arap halki kazandi. Tabiki bu yolculukta osmanlinin yukselisi basliyor. R.T.Erdogani Allah korusun.

Misafir

bir insan savaş olmasın diyemiyorsa ,vay halimize

ülkücü kale

reis, kıbrıs olayı nedir..sattın diyorlar kıbrıs'ı...neler dönüyor..açıklama lütfen

Misafir

Vatandaşlık öyle kolay mı kazanılıyor ya??. O kadar basit gibi söylemiş ki. Çarşı hep sığınmacıymış!!?. Türk insanı nerde?, iş alanları hızla yabancı doldu. Kendi ekmeklerini kazanacaklarmış, bu yüzden vatandaş yapmalıymış. Geçin bunları, Türkiye vatandaşlığı bu kadar ucuz değil, olmamalı.

Misafir

mümbiç noldu 1 senedir bugun yarın abiniz izin vermedimi bu da kuduse gidişi gibi olacak jherhalde

Misar

Misafir akıın basmaz senin o topraklar o insanlrda bizim ne çabuk unuttun bizim olanı akacağız bizim vatandaşımız olması geri döndüğümde biZe bağlı demektir hatay nasıl alındı ise ilerde aynı olacak ileriyi görmek lazım herşey oy değil reis bügün varsa yarın yok bu dünyada kimse baki değil önemli olan ülkedir

TRABZONLU

Çöküş ve Çaresizlik önlenemiyor? Bloomberg Açıkladı !!Türkiye Borsası Dolar Karşısında 9 Yılın en düşük seviyesinde Gene de alıcı bulmakta zorlanıyor!.......

Misafir

Muharrem, haksızlığa uğradığında AKP milletvekiline de sahip çıkacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Misafir

‘ÇOCUKLAR ÖLMESİN’ DEDİĞİ İÇİN TUTUKLANAN AYŞE ÖĞRETMENİ TAHLİYE ETMEK ZORUNDA KALDILAR! ________________EDİLDİYE EDİLDİ

Misafir

tabii vatandaşlık verelim oy kullansınlar değilmi?...

Misafir

Reis burda dur işte, Suriyelilere vatandaşlık işinde biz yokuz

Misafir

mesleki olan dr.öğretmen gibi..hepsi deil.doğru oku..yeni deilki hem:)) gunaydın..daha dune kadar 300 bin alacaklar diye propagandasını yapıyorlardı..

Misafir

Bir Zamanlar 'Tahıl Ambarı' Olan Türkiye Dolar ile Buğday İthal ediyor!...........Türk Lirası değer kaybında dünya lideri oldu

kundemacı

Türk Milleti Suriyelilere vatandaşlık verilmesine kesinlikle karşı. Gitsin kendi ülkelerinde yaşasınlar. Bizim ülkemiz kimsenin babasının çiftliği değil.

Fure

Bize ne afrinden.......

Misafir

suriyelilere vatandaşlık asla istemiyoruz herkes kendi ülkesine sahip çıksın ..işsizlik nerelere geldi birde işde çalışacaklar var mı böyle bir dünyada ?????

vatandaş

Evet sen kendi bildigini okuya okuya,dolar euro enflasyon da kendi bildigini yapıyor

Misafir

Kılıçdaroğlu'nu tebrik ediyorum. Ya bir Siyasi Parti Genel Başkanısın ya da 80 Milyonun Cumhurbaşkanı.....

  • 1