BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Erdoğan heykelinin yapılmasıyla ilgili ilk kez konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı belediyeler tarafından heykelinin yapılmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan, "Ben kendi heykelimin yapılmasını istemiyorum. Bu bizim değerlerimize ters" diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Sizi hiç tanımamışlar veya kasıtlı yapıp sizi zor duruma sokmak istemişler. Amaçlarının altına kesinlikle iyi niyet yatmıyor. Bu tiplerden yalakalardan ve işgüzarlardan asla dost olmaz.

Hak etmek lazim

Eh Ataturk heykellerine saldiriya yol veriliyozaten durduk yerde heykel dikilmez feto belasi mevcutken hele.

İsimsiz

Heykel yapacağınza su doğal gaz vergiler yol ücretlerini artımayın vatandaşın en zorunlu giderlerine zam yapmayın .Heykel nedir ya karın doyurur mu vatandaşın parasını gerekli yerlere harcayın

Misafir

Milletin parasını çarçur ediyorlar. Suya otobüs ücretlerine zam yapacaklarına giderlerini azaltsın belediyeler. Ota çöpe zam yapacaklarına gereksiz harcamaları kessinler de millet rahat nefes alsın.

Misafir

Heykele verilen para bir fakire verilse bari sevap kazanmış olursunuz.putlasma devri kapanmıştır yagciliga gerek yok.

Misafir

böyle çirkin heykel de neyin nesi ...bazı yandaş hortumcular doymayınca cepleri kaşındıkça önüne gelenin heykelini dikiveriyor,ama bir adamın heykeli dikilecekse gerçek devlet adamı olmalı ki ve vatan sever olmalı !!!!!!

bekirkesen

Cumhurbaşkanının heykelinin yapılması hangi değerlere ters, merak ediyorum.

Z.z.

Nedir bu memleketin bu tür samimiyetsiz yağcılardan çektikleri. Artık yeter.

Misafir

ÇOK DOĞRU, BÖYLECE YAĞCILARIN ÖNÜNE GEÇMİŞ OLDU.

Misafir

Kur'anı arapçasını okuduğumuz gibi Türkçe mealinide okuyalım ki,ki o bir "hayat kitabı"dır ders alır yanlışlarımız düzeltiriz.

Misafir

peki maketine ne demeli :))

  • 1