BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.428,72

Erdoğan hem haklı hem de haksız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'en iyi okul eve en yakın olan okul mudur?' Hadi cevabını birlikte bulalım!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Milli Eğitim de çöktü...

Misafir

Eve en yakın okula o okula en yakın olanlar yerleştirilecek öyle mi? Güldürmeyin... O okul "eğer iyi bir okulsa" 20 kilometre ötede de olsa yüksek yerden torpilli kişilerle dolacaktır...Bu ülkede hep böyle oldu...Doğru ve dürüst bir yönetim Hz. Ömer adaletini uygulardı...Olsaydı...

Misafir

Dinselliğe teslim edilmiş devlet ve hukuk işlerini kolaylaştırıyor.

hcan

İmam Hatiplerden hiç başarılı öğrenci çıkmıyor diye ve kimse imamhatipleri tercih etmiyor diye ha bire oynuyorlar. Yazıktır. Fetöden aldığınız o donanımlı okulların hepsini imam hatip yaptınız. Bu ülkenin Fen Liselerine ve orada yetişecek bilim adamlarına ihtiyacı var. Din istismarcısına değil...

Misafir

Erdoğan hazır FETÖ METÖ hikayeleri varken “paylaşım” ağını yeniden düzenlemeye karar vermiştir. Cemaat ve Tarikatlar bu kavgada etkili birer enstrümandır ve burada da ilişki tarikat-para-tarikat olmaktan çıkmış para-tarikat-para evresine geçilmiştir.

Misafir

En iyi okul eve en yakın okul da kendi çocukları neden dünyanın öbür ucunda nasıl alındığı belli olmayan burslarla okudular. Bunu anlatsınlar.

Misafir

Ekonomik çöküntü esnafı perişan etti!.. AKP Tabanını Kaybetti!.... Arkadan da Aklını ..

ihsan

en iyi okul eve yakın imam hatiptir ha. Nolacaksa bu kadar imam hatip. Gerçekten ilerde milleti imam hatip düşmanı yapacaklar.

Misafir

Milli Eğitimde skandal uygulama... Tarikatlar okullarda eğitim verebilecek

davut

Nihayet iktidar yandaşı medyada TEOG konusunda akıllı ve ahlaklı yazı yazılmış. Teşekkürler sayın yazar.

  • 1