BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.492,38

Erdoğan gitsin mi diyorsun?

Aşırı muhaliflerden misin can kardeş? Gel, seninle bugün iki medeni insan gibi karşılıklı oturup, senin derdin ne benim derdim ne şöyle bir konuşalım.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 149 Adet Yorum
Misafir

"Erdoğan gitsin"diyen sadece nankör değil bana göre haindir.Benim dediğim Reisin gölgesinde kardeşlerimize zulmeden kafatascı milli görüş zihniyetindeki zalimlerdir.Bende yaş 57.12 Eylülü..28 Şubatı yaşayan birisi olarak Reise dua ediyor ve tam destek veriyoruz.

N.D.

o alışverişleri yapanlar kim? Konutları alanlar kim? analiz ederken biraz daha dürüst olun. Zenginin daha zengin olduğu ve dolayısıyla fakirin daha fakir olduğu bir ülkede krizden nasıl söz edemezsin.

Misafir

Hayırdır düne kadar hakaret ettiğin muhalifler canın kardeşin olmuş.Ufukta bir şeyim görünüyor.

Cevap bekliyoruz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, döviz kurundaki artışın "üst aklın, dış güçlerin müdahalesi" sonucu olduğu iddiaları üzerine konuştu. Aşırı hareketliliğin yaşandığı gün Merkez Bankası'nın müdahale etmek için saat 17.00'a kadar beklediğini hatırlatan Erdoğdu, "Bu sürede Mali Suçlar Araştırma Kurulu Başkanlığı tarafından döviz alım ve satım işlemlerinin incelenmesini istiyoruz. Eğer bir üst akıl varsa, eğer bir oyun söz konusu ise bu işlemlerden ortaya çıkacaktır" dedi. Sizde sorun ve araştırın kimler/ hangi kurumlar diye...

halim

Kriz geldimi götürür bundan önce hep böyle olmuş ne dersek boş

Misafir

güzel söylüyonda süleyman abi sorun şu ki eğer çekilmesi gereken bir külfet varsa hep beraber çekelim ama birilerine hep varda diğerlerine yoksa sorun orada başlıyor işte

Misafir

tarımdan sanayiden eğitimden bahset be can kardeşim.yapılan YOLlardan geçilmeyen köprüden alınan paradan.satılan kitlerden. dış borçtan cari açıktan bahset artık TAMAM

Misafir

iyide bu durum akim getirdi

vatansever

tamam can kardeş.bu sefer tamam

Misafir

istanbuldan bakınca sanırım her şey güzel

Misafir

Can kardes oyle mi?Ne kadar riyakar bir soylem!

Erol Baron

Et, peynir vb. alamıyorum diyen yorumcuya gerçekten çok üzüldüm..... Evet, Eşim ve kendim için Türkiye'de emekli maaşlarımıza her yıl ortalama %10 zam alsak ta o yorumcu arkadaş gibi kaybeden yine biz oluyoruz.... Fransa'daki emekli maaşıma 4 yıldan beri %0 gibi hiç zam olmasa bile, Türkiye'de çok kazançlı çıkıyorum çünkü Fransa'da maaşlar "güçlü" € ile ödeniyor. ( 2000 € = 11 000 TL)

Misafir

HEPİNİZ GİDİNDE Bİ RAHAT ETSİN TÜRKİYE.. ARTIK İNSANLAR BİRBİRİNE DEĞER VERMEZ OLDU. ÖZÜR DEĞİL KİMSE.

misafir

Gitsin istiyorum

BAHADIR ALİ YAĞMUR

ALLAH RAZI OLSUN. BAM TELİNE DOKUNMUŞSUNUZ.

Misafir

Kriz yoktur,keriz var,kereviz var.

Misafir

Erol bey,bin kişiye bedelsin;YAZ!

Atakan TÜRK

Muhalif değilim Süleyman bey kardeş!ATATÜRKÇÜYÜM,VATANSEVERİM,CUMHURİYETÇİYİM,UYGARIM,İNSANIM,ADALETTEN YANAYIM,SOYGUN-SÖMÜRÜ ZİNCİRİNE KARŞIYIM!Ya SEN?

Misafir

çok haklısın sana bütün kalbimle katılıyorum.bide beni dinle. 1 kg peynir:35 1 kg çay :30 1 kg et :50 toplam 95 tl.bir çocugum var,evim kira ve bunları hiç alamıyorum.yorum sizin.

Erol Bqron

Bu sitenin en rahat yazarı Osman Diyadin.... Adam yazı yazmayı ve yorumlarla uğraşmayı bırakmış çok sevdiği reisi için habire uzun hava çekiyor.... Kavalı da yanında, sesi kısılınca da kaval çalıyor garibim.

Misafir

olur mu arkadaşım ülke güllük gülistanlık bak sana hesap bilmez akp'liler böyle iddia ediyorlar.Yakında sana da vatan haini demesinler.

mete yasin

peki o zaman sen şuna ne diyorsun.seçimlerde aday olmuş birini fakulteye aldı diye bir dekanın görevinden alınmasına sen ne diyorsun.buna uygun bir kılıf vardır mutlaka dimi?

Misafir

sevgili can kardeşim accık daha okusaydıdda araştırsaydı seka-tedaş özelleşmesinde sonra olan bir olayı 200.000 memur atıldı diyorda önümüzde şeker fab satışları var orda uygulama farklımı olacak ya sözleşmeli asgari ücretli yadaaaaa

ünalünal

Can kardeşim ilk örnegine cevap olsun. o dediğin uygulama farklı oldu o kadar insan ya 4 b olacaksın yada güle güle dendi ... Peki güzel kardeşim şimdi şeker fabrikaları satılıyor ordaki işçiler ne olacak ya asgari ucretli uzun süreli sözleşmeli yada ????? ne dedin Can Kardeşim

adalet

bu yazina ancak gurbetci akp liler inananir. yandas medya dan da baska birsey beklenmez.