BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,36

'Erdoğan çekilsin' diyen AKP’li yazar kim! Ahmet Kekeç yazdı

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç bugünkü köşe yazısında 'Erdoğan çekilsin' diyen AKP’li yazarın kim olduğunu açıkladı. Kekeç'in isim vermeden işaret ettiği kişi yazar Hakan Albayrak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
YÜRÜYECEK ALÇAKLAR

HAYYY ALLAH ERDOĞAN DÜŞMANLARININ BAŞINA ERDOGANLA UGRAŞTIKLARI KADAR BELA VER ZELİLİ REZİL OLSUNLAR. BAŞLARINA ERDOĞAN KADAR TAŞ DÜŞÜR AKILSIZ BAŞLARI EZİLSİN YETER BE GÜNDE 10 VAKİT ERDOĞAN HAİNLİĞİ DÜŞMANLIĞI ALLAH BELANIZI VERSİN ERDOĞAN DURDUKÇA GEBERİN SATILIK HAİNLERRR

Misafir

komple çekileseler daha iyi olur, şu yiyecek içeçek fiyatları, zorunlu tüketim ihtiyaç malzemeleri fiyatları düşsün artık. Bunlar her sene katlanarak artacaksa, maaşım aynı kalacaksa çekilin yapamıyorsunuz demektir.

OLMAZ..

REİS YANLIZ FALAN DEĞİL,HERŞEY KONTRÖLÜNDE VE KUŞ UÇURTMUYOR,AMA FETÖ İÇLERİNDE .

YÜRÜMEYECEK

EN GÜZELİ ÇEKİLMESİDİR,YOKSA TÜRKİYE BU PARTİNİN DAMARLARINDA GEZEN FETÖDEN KURTULAMAZ,HEPSİNİN GÜLEN HAKKINDAKİ METHİYELERİNİ YAZSAN KİTAP OLUR,ÜSTELİK ADİL DE OLUNMUTOR,İLGİSİZ KİŞİLER İÇERDE,..

Mehdi TÜRK

bencede çekilsin ve yeni kişilerle yeni bir parti kursun. çünkü şaun mevcuttaki tüm milletvekilleri ve bakanlar fetöden mimlidir. o yüzden reis yalnızım demiyormu zaten. reisi kuşatmış tüm fetöcüler. şimdi belediyeleri ve il ilçe teşkilatlarını ele geçiriyorlar.

mehmet

sayın yetkili bahsedilen yazar hakan albayrak' ın dünkü yazsında ki ifadeler. lütfen bir kontrol edin. bu haber sizin habercilik anlayışınız konusunda şüpheleri artırır. hemen düzeltin.

  • 1