BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,73

Erdoğan Beştepe'deki iftarda konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili eski milletvekilleriyle Beştepe'de iftar programında bir araya geldi. Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret etti, sahayı karış karış ziyaret ederek millete sahip çıkmalarını istedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
cafer

Taktik veya taklit REİS e inanıyoruz arkasındayız yoluna can feda k....dan çatlayın oglum

hakan

puhha bu adama önceden sinir oluyordum şimdi gülüyorum. peki sizin cumhur ittifakınızın amacı ne? geçmişte sen bahçeliye zürriyetsiz o da sana ş.. demişti. sizi şimdi ittifak yapmaya sevkeden şey ne? devletin bekası mı yoksa başka bir beka mı?

Misafir

Devlet Bey ile atışmalarınızı unutmadık daha Reis. Birbirinizi çok sevdiğinizi sizlerinde düşünmüyoruz. Dolayısı ile sizlerin ittifakı da taktik amaçlı.

MİSAFİR

REİS DOĞRU DEMİŞ ONLARIN İTTİFAKI DÜZMECE , ÖNCE HERKES KENDİNE GİBİ GÖSTERİP İYİ PARTİ VE SADETİN OYLARINI TOPLAYACAKLAR ÇAKTIRMADAN AMA MÜSLÜMANLAR UYANMAYACAK TABİ MHP DEN ATILANLARDA BUNLARA OYLARINI VERECEK DAHA SONRA CHPKK DEVREYE GİRECEK BUNLAR REİSİN ÖNÜNDE EZİK DURUMA DÜŞÜNCE CHPKKİYİSADET HEPSİ BİR MERKEZDEN ÜLKEMİN DEVLETİNİ DEVLET BAŞKANINI HÜKÜMETİNİ YIKMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLAR LÜTFEN MİLLET BUNLARA İTİBAR ETMESİN YEMİN OLSUN SONU BU, İYİ PARTİYE SADETE OY VEREN CHP VE HDPYE OY VERMİŞ OLACAK UYANIN YAHU ABD OYUNU UYANIN ARTIK

Misafir

Sizinki de taktik baraj için taktik yaptınız indır barajı

Misafir

yine diğer haberlerde yaptığın yağcılığı yapmışsın.sen aynı kelimeleri ezberlemiş aynı yorumları yapıyorsun.demekki seni özel olarak görevlendirmişler.

Misafir

Sizin ki ne ittifaki???Bahceli ile karsilikli etmediniz hakaret kalmadi,ne oldu da 1 ayda hepsi unutuldu?TOKI nin hesabini soracakti Bahceli size,Saray in hesabini soracakti simdi ne oldu.Asil sizinki taktik.Muhalefet Cumhuriyeti korumak icin elinden gelen fedakarligi yapiyor.

Misafir

hadi ordan be yağcı.senin memleketten haberin yok.birde dalga geçer gibi yorum yapmışsın.

MİSAFİR

NE YANİ REİS HAİNLERE HAİN DİYEMEYECEKMİ BU ÜLKENİN NAMUSLU ONURLU ADALETLİ MERHAMETLİ DEVLET BAŞKANINA DİKTATÖR DİYEN HAİNLER VAR NE YANİ BİZ BU SATILMIŞ TÜRKİYE DÜŞMANI HAİNLERE HAİN DEMEYELİMMİ

MİSAFİR

ONLARIN İTTİFAKI AMERİKAN OYUNU CHPİYİ SP Yİ BİRLEŞTİRECEKLER.HDP YİDE MİLLET UYANMASIN DİYE SONA BIRAKACAKLAR MİLLETİN OYLARI ALINDIĞINDA DALGA DÜMENLE TABİ BİR BAKACAKSINIZ CHPKKİYİ SADET HEPSİ AYNI PİYONLARMIŞ ,AMERİKANIN DEVLETİMİZİ HÜKÜMETİMİZİ YIKMAK İÇİN BU TEZGAHI KURDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ .ELLERİNDEN GELSE CEZAEVİNDEKİ TERÖRİSTİ CUMHURBAŞKANI YAPAR BUNLAR UYANIN MİLLET UYANIIIN.BİRİ DİYOR TERÖRİST BAŞINI SALIVERİN SÖZDE SAHTE MİLLİYETÇİDE DİYORKİ OHALİ KALDIRIN TERÖR NEFES ALSIN YAHU SİZ HİÇ UYANMIYORMUSUNUZ ALLASEN

MİSAFİR

KÖTÜLER BİR ŞEYE KÖTÜ DİYORSA BİLİNKİ O ÇOK İYİDİR.İYİLER BİR ADAMA İYİ DİYORSA BİLİNKİ O ADAM İYİDİR.ERDOĞANDA BÖYLE BİR ADAM İMANLI NAMUSLU VATANINI MİLLETİNİ DEVLETİNİ SEVENLER İNSANLIK DOSTU ADALETLİ MERHAMETLİ İNSANLAR HEP ERDOĞANA HAYRAN AMA AZGINLAR SALDIRIDA .ÇÜNKÜ YOLARI BOZUK KENDİLERİNİ SİZ DÜŞÜNÜN GARİİ

MİSAFİR

BİZ BAKTIK ÜLKENİN EN NAMUSLU EN ONURLU EN İMANLI EN DÜRÜST EN ADALETLİ EN MERHAMETLİ GERÇEK AYDIN GERÇEK ÇAĞDAŞ VATAN MİLLET SEVDALISI İNSANLIK DOSTU ADAMI ERDOĞANDIR ONA REİS DEDİK VE SONUNA KADAR YANINDAYIZ

Misafir

daha da fazladır saklıyordur

Misafir

kim verecek sen ben ......

Misafir

ula muhalefet reisine ne zaman hain demişki

Misafir

iyi barim bizim Reisde gelişme var. Millet ittifakını Vatan hainliği ile suçlamadı. Çünkü bu söylemlerden ben çok rahatsızım. Muhalefet partisinin de Reise Vatan hainliği ile suçlamasını ayrı rahatsızım. Bu aşağlıyıcı söylemlerden kaçınılmalı. Savaşa gitmiyoruz, seçim yapıyoruz.

kundemacı

Bu iftar yemeğinin parasını kim veriyor? Eğer devletin parası ile iftar yaptıysalar ahirette görüşürüz.

Taktik

Bu sefer muhalefet doğru bir taktik uyguladı

Müsrif Olma! Çalış!

Bu devirde sigortalı bir iş, herkese nasip olmaz, reis, işiniz varken ekonomiyi eski haline getirin öyle seçime girin erken değil "vaktinde".

Misafir

Saray para yutuyor!...... ‘bin odalı Ak Saray’ın Temsil ve ağırlamasına 21017'de 31 milyon 72 bin 667 lira ödendi.

Bir Karara Bakar

Reis, ekonomik krizde erken seçim olmaz. Öncelikle, ne güzel işiniz varken, gece gündüz çalışın, tasarruf yapın, çareler üretin, normal seçim "vaktine" kadar ekonomiyi eski haline getirin.

  • 1