BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Erdoğan 'bedelini ödeyecekler' demişti! Şehitlerin intikamı alındı

Hatay-Suriye sınırında askeri helikopterin düşürülmesinin ardından 2 askerimiz şehit düştü. Hatay'ın Cilvegözü ilçesi Oğulpınar sınır karakolunda konuşlu fırtına obüs ve çok namlulu roketatarlar ile Afrin'deki terör hedefleri top atışına tutulurken şehitlerin intikamı alınmış oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

Reyhanlı'ya Roket Yağıyor!.........bir roket daha atıldı..Kimse Atı alan Üsküdar'ı geçti diyemez.....

Halk kim

Halk nikli gerizekalı. Hala uyanamiyorsun. Bugun suriye de olmazsan yarin savunma hattin kayseri olur

Misafir

DÜŞÜRÜLEN YERDE CANLI BIRAKILMASIN BÜTÜN GÜCÜMÜZLE KİMSE KAÇMADAN HAVADAN KARADAN DENİZDEN NE VARSA TOPYEKUN BOMBARDIMAN BEKLİYORUZ YOKSA ARKASI DAHA ÇOK GELECEKTİR KARAR LILIK BÖYLE GÖSTERİLİR İZLİYORUZ

Halis Sönmez

Iyiki Tanklarin namlularini daire cizerek isaretlemissiniz, yoksa ben onlari soba borusu sanacaktim.Acayip imtikan almisiz, nerdeyse arada bir tank vursalar, helikopter dusurselerde intikam alsak diye dusunmeye baslayacagim (!)

Misafir

16.40 ta yazan "Reisin Neferi", sehitlik gercekten isteyen herkese nasip olur. Siniri gec bakalim nasip oluyormu olmuyormu.

Misafir

Şehidin bedeli mi olur? Birazda salak siyasetçiler bedel ödedi ha ne dersiniz?

halk

bu sadece kendini tatmin etmek yada avutmaktir senin ne isin war baskanin ulkesinde topraginda orasi suriye

Enroy çalışkan

Çok sorumsuzca, insanımızın aklıyla alay eder gibi haber yapmışsınız! gerçekten yazık

Misafir

15.48 Başbakan Binali Yıldırım: “ATAK helikopterinin neden düştüğü belli değil............ 14.58 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bir helikopterin düşürüldüğünü söyledi.

Misafir

Her vurulan tanka şehit olan askere karşılık afrin ilçe merkezine hedef gözetmeksizin atışlar yapılmalıdır.uyanin artık orada sivil halk falan yok hepsi seferber olmuş durumda 7 den 70 e.

Misafir

Şuan bu haberin başlığını içeriğini koyduğunuz fotoğrafı görünce türk halkının nasl kandırıldığını görüyrum bi toplum ancak bu kadar guzel kaldırılabilir yazık bu ülkenin geleceğine toprağa düşen gençlerine

Misafir

Erdoğan yıllardır; Suriyeli göçmenleri hem iç politikada hem dış politikada kullandı.....Son günlerde aralarına kara kedi mi girdi?...............................

Reisin Neferi

Allah herkese şehitlik nasip etmez.... Allah rahmet etsin.

aaa

Intikami cok iyi almis, reise bakin reise :D mallar diyarina hos geldiniz :D

HATAYLI

. Sınır hattında sıcak çatışmaların yaşandığı öğrenildi.

Misafir

20 günde kaç ölü verildiği belli değil...TSK’nın yaptığı açıklamalar yavaşladı ...Sadece Siyasiler konuşuyor!... Garip Bir Durum!

akkor

hani 5 yıldır akkor sisteminin videoları youtube den gösteriliyordu.Bunca zamandır neden tank ve helikopterlerimize uygulanmadı.Açık hedef olarak mı oraya gönderiliyorlar?

Misafir

asparagas haber şehitlerin intikamı nasıl alınmış neresi , nereleri vurulmuş kaç it leş olmuş bilgi yok ancak kekleri kandırırsınız koyun hemen bir iki resim topçular vurdu intikamı alındı yahu bir haber bu kadar ucuz ve basit olamaz sonuç nedir kaç it vuruldu neresi vuruldu????? masal anlatıyorlar

Misafir

Erdoğan açıkladı: Bir helikopterimiz düşürüldü, bütün bunlar olacak... Verdiğimiz kayıplar da olacak' dedi. Helikopterin enkazına ulaşılmaya çalışılıyor.

  • 1