BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.487,15

Erdoğan: Bay Muharrem garip garip adam

Muğla mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce vardı. Erdoğan İnce için Bir garip adam ifadesini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Misafir

Bana Atatürk hayranı ve sevdalısı bir tane Dersim li, gösterin.

Misafir

Çok sevgi gösterisi en büyük kamuflaj ve aldatma biçimidir. Bunlarda Atatürk sevgisiyle yıllardır kandırdılar bizleri.

Misafir

Evet fetö pkk ve dhkpc teröristlerinin arkadaşları bunlar.

Turgut Şentürk

Bunların Mustafa Kemal in askeriyiz yalanı da patladı. Kimlerin askeri oldukları SN komutanımıza karşı aşağılık söylemleriyle belli oldu.

Turgut Şentür

Bunların TBMM deki arkadaşı, vekili Eren Erdem dün İran ile savaş olsa ben İran safında olurum, Türk askerine kurşun sıkarım diyordu. Ne mal oldukları belli oldu.

abcd

24 haziran gecesi adına sözde millet ittifakı diyen ayyaşlar hepinizi teselliyi rakı da bulmanız oturup ağlamanız için meyhanelere bekliyoruz.

abcd

Yorumları okuyorum tek kalemden çıkmış kimi misafir kimi kundemancı olmuş. Vıyaklamalar ciyaklamalar hat safhada. 24 haziran gecesine kadar kudurun, 24 haziran gecesi kendi başınızı yersiniz.

abcd

Adamlar her seçimde yenildi de yenildi. Bu seçimlerde tekrar rezilliği yaşamamak için yedek takımlarını sahaya sürdü. Sn RTE mu seçimde öyle anlaşılıyor ki averaj düzeltecek.

Misafir

akpnin motor su kaynatıyor.metel yorgunluğu var hala inc ince diye konuşuyor.

misafir20

Aynı söylemler duya duya sıkıldık gerçekten,söyleyecek bir şeyi olmayanlar tekrar eder dururlar.Yıl 2018 Avrupalı uzay bilimiyle uğraşıyor,biz hala 1935-1940 yılları ile uğraşıyoruz.1944 yılında Danimarkaya ve Ürdüne sattığımız helikopter uçaklardan bahsedin biraz.Yıl 2018 daha hala traktör lastiği yapıyoruz uçak fabrikasında.

Misafir

Fizikci,diplomali fizikci...yandas nagihan dan basladi atom cekirdegini parcalamaya sonu nere gider Allah bilir.

Misafir

Bir acaip adam. Gahi güler gahi yine güler.

Misafir

Allahım aklıma mukayet ol mülteci suriyeliyi ak parti aday listesine almışlar memlekette adam mı kalmadı kardeşim ..

İnceden inceye bye sana

Rte git sen biraz dinlen, 2071 yılında dönersin. Artık sözde hatipliğinde bitmiş, iki kelimeyi bir araya getiremiyosun! Devlet yönetimi senin neyine, TAMAM.

Bulent

Pkkk Dhkpc Apo Almanya Daes Feto Abd Bunlar bir adama dusmansa o en doğru en dürust en hayirli insandir.Allah Reisimizi muhâfâź etsin.amin.

Misafir

Evet Muharrem İNCE gariban bir adam...Parası,pulu,gösterişi,havası yok...Allah'ın yarattığının ihtişamı karşısında büyüklenmeyen,kimseye hakaret etmeyen,küfür etmeyen,hele hele kibirden tamamen uzak bir gariban...Nefesin sonu olduğunu bilen,bir gün ölümü tadacak bir fani...Kurulu holdingleri de,gemi filoları da yok! Gönlü zengin!

Misafir

ayak uydurmadın galiba hep önden gitmeye gündemi sen belirlemeye çalıştın ama artık gündemi takiple geçecek hayatın ..bundan sonra son 16 yılı önümüzdeki 16 yıl boyunca tartışacağız araştıracağız konuşacağız...sende savunmada kalacaksın..

kundemacı

"Şimdi Bay Kemal iki de bir tek adam tek adam diyor. Türkiye’de bir tek adam varsa o sensin. Parlamentonun içinden kendi arkadaşlarını kovuyorsun." Bu tırnak içindeki ifadeler yerden göğe kadar haklı, Bay Kemal, Seçimle iş başına gelen Serok Ahmet' i Başbakanlıktan kovdu. İkisi Türkiye'nin en büyükşehirleri olan onlarca şehrin belediye başkanını görevinden kovdu. Şimdide utanmadan bize oy verin diyor. İnsanın yüzü biraz kızarır.

kundemacı

"Şu anda bakın Avrupa’da onlara gösteri yapma müsaadesi verirlerken bize o müsaadeyi vermiyorlar." Bu durumu şöyle anlasak nasıl olur acaba. Avrupa demokrasiye inananlara demokratik haklarını kullandırıyor, demokrasiye inanmayanlara gidin dersinize çalışın diyor. Böyle anlamak lazım.

MISAFIR

EYYY ERDOGAN BIZDE SENI HATIP ZANNEDERDIK...PROMTER OLMAYINCA BI KELIME KONUSAMIYORSUN...

MISAFIR

HERSEYE CEVAP VEREN ,DAVA ACAN ERDOGAN DIPLOMA KONUSUNDA TISSSS...

abdülhamid

imam hatipler niye üniversiteye giremedi

misafir

recep efendi sende kafayı inceye takmışsın.demekki inceden ince hastalığa tutuldun.artık TAMAM.

Attila

24 Haziran günü yine başlarlar ağlamaya. Trafo kedi masalları, akşam kazandık derler. Sonuçlar belli olunca tek cümleleri: Hile yapıldı !!! Saat 00:00 kapanış !!!

Mmur

Doğru yolda olduğu müddetçe ÖLÜMÜNE Recep Tayyip ERDOĞAN, Sayın Cumhurbaşkanım yeni khklar ile "Aynı kadroya atanmışlar arasında farklı ek gösterge uygulanamaz. Kadronun ek göstergesi yükseltilmişse başkaca bir şey aranmaksızın eski atananlara da yeni ek gösterge uygulanır" düzenlemesini yapmanızı sizden önemli istiyoruz. Bu adaletsizliği ancak siz düzeltirsiniz. Allah yardımcınız olsun ve doğru yoldan sizi ayırmasın.