BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.490,97

Erdoğan Atatürk'çü mü oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Kasım Anma programında, Atatürk'e Atatürk diyerek birilerine yeni bir gevezelik malzemesi sundu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 84 Adet Yorum
Misafir

fakıbaba demiyor onu , fırtınadan zarar gören adana çiftçisi diyor fakıbabaya.

Misafir

ABD'yle ilişkilerde 'rehin alma' dönemi: Sarraf davasında ne oluyor?

Misafir

ABD'yle ilişkilerde 'rehin alma' dönemi: Sarraf davasında ne oluyor?

haklısın Süleyman

Valla Sülmanım.NASAdan fazla ödenek ayrılan Diyanet,Nereye harcandığı sır olan Örtülü ödenek,Milyarlarca açık veren SGK,Varlık fonu,zarar eden köprüler,kaçak kullanılan elektirik,3 milyon Suriyeli,dolar 5 tl ye daayndı.Akaryakıt cabası,Zarab konuşacak v.s v.s. Bu durumda Atatürkçü de olurlar uzaylı da hatta endoplazmik retikulum bile olunur .Vaziyet vahim.

agun

yine mükemmel ve lafı gediğine oturtan bir yazı olmuş. Sadece Atatürk'ün değil, tüm ülkenin bunlardan kurtulması şart.

Misafir

Altınızdaki son model arabaları satarsanız belkibirazını karşılarsınız.

Misafir

Fakıbaba diyor ki... "Fatih TERİM'in aldığı paranın onda biri bizi kurtarır"... Yahu o parayı senin hükümetin,arkadaşların verdi... Partine zarar verme:)) Öyle bir devlet yönetimi ki... Biribirlerinden haberleri yok... Gel de güven bunlara!

GökTürk

referansı sadece osmanlı olan sadece islam olan ATATÜRK'ü hiç bir zaman anlayamaz,anlamayacakta zaten.Tengri Biz Menen!!!

GökTürk

Bu topraklarda hiç kimse, "Türkler'in Ata'sı Atatürk'tür" diyen şalgam beyinlilerle bir olup 600 yıl boyunca dünyaya adaletle hükmeden atalarını yok saymaz!Buraya kadar katılırım size sayın özışık ama bu sözünüze şu şekilde katılmam,tabiki Türklerin atası Atatürk değil ama sizin örneğini verdiğiniz gibi Türklerin atası da 600 yılda saklı değil,melesef ne yaparsanız yapın osmanlıya kadar gidebiliyorsunuz,daha eskiye gidin Türkler orada saklı,Göktürke gidin mesela,Atatürk işte bunların devamıdır.

hakkı

ATATÜRKÜ; bu zaman kadar chp yönetiminin sahiplendi. chp bu ülkede kendileri gibi düşünmeyen halk kitlelerinin değerlerine, mukaddesatına, inançlarına ve en doğal haklarına kamusal alan adı altında saldırıyı ATATÜRK maskesini kullanarak yaptı. RECEP TAYYİP ERDOĞAN bu maskenizide söküp alıyor ve sizler çıldırıyorsunuz. inşallah ATATÜRK bu halkın gönlündeki gerçek yerine oturmaya başlayacak.

ufuk

Niye CHP'ye saldırıyorsunuzki onu anlamadım yine sayın yazar. Tuhaf tuhaf hep çemkirme yazıları. Apartmanınızda çatınız aksa, CHP'ye bağlayacaksınız yine konuyu. Farkında mısınız hastalık oldu bu sizde yıllardır. Bütün yazılarınız bu tonda ve eksende. Bugüne kadar neden ATATÜRK dememişler, bu soruya Allah aşkına böyle bir ton yazı yazıp CHP'ye laf sokmadan bir cevap versenize. Çok merak ettim doğrusu kaç kelime yazabileceksiniz bunu açıklayacak şekilde... Ama konu CHP olunca, tabi herkes döktürür, sayfalarca yazı yazar. O marifet mi sizce?

misafir

atatürkçü olamak için onun gibi düşünmek gerek

Turgut Şentürk

Çok şükür sizlerinde katkılarıyla bunların suratlarındaki Atatürk maskesi düştü, fetönün dhkpc ve pkk nın çirkin suratları sırıtmaya başladı. Bunlar lanetliler gurubular.

Misafir

SU YAZDIKLARINA KENDIN INANIYOR MUSUN SULEYMAN???

hhakikat

Yarın Cumhurbaşkanı seçilmezse şimdi den bir bahane olur. ben yazayım kes yapıştır yaparsın "Atatürk içerikli söylemler, muhafazakar kesimin tepkisini çekti ve bu nedenle oy vermediler".

Misafir

biz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.boşuna kendini parçalama

cemre

Atatürkle dalga geçen Akp li Turgay Güler'in İzmir Marşı performansını mutlaka izleyin.Siyasal İslamın insanı nasıl omurga değiştirici yapabildiğini görün.....

AMİNNN****

ALLAHIM BÜYÜKLÜK SANA YAKIŞIR** EY BÜYÜK ALAHIM** HUZURUNA GELEN HİÇ BİR ÖLMÜŞÜ BU KADAR AĞIZLARA SAKIZ YAPTIRMA ÇİĞNETME ***YA EVVEL YA AHİR OLAN ALLAHIM***

Misafir

ne kadarda kıvırsan gölgede bırakamazsın...her zaman her yerde en büyük o!

Misafir

Başka açıdan bakarsak adlı kullanıcı madem oy için değilse 15 yıldır nerdeydiniz sormazlarmı insana diye.

Misafir

Peki 15 yıldır nerdeydiniz diye sormazlarmı insana...

Vatandaş

Ey Süleyman bu nasıl bir kafa yapısı, nasıl bir düşünce sistemi. Nasıl bir mantık.

Misafir

RAHAT BIRAKIN " GENCOGLU "ADLI AKEPELI KARDESIMI COCUKTA SASIRDI BIR ÖYLE BIR BÖYLE BIR ONDAN BIR BUNDAN DÜN ACILIM VARKEN KÜRTCÜYDÜ SONRA DÖNDÜ MILLIYETCI OLDU BIR ARA CEMAATCIYDI SIMDIDE HEPIMIZ MUSTAFA KEMALIN ASKERLERIYIZ DEMEYE BASLADI YARINA ALLAH KERIM DIMI GENCOGLU????

VATANDAŞ

ATATÜRK rahmetli olalı 79 yıl olmuş fakat halen daha kendinden söz ettiriyor.söz etmeyenlerde kendilerini konuşmak zorunda hissediyor.ATATÜRK diyemeyemeyenler.daha fazla direnemeyip oradan oy geleceğini zannederek ATATÜRK demek zorunda kalıyor.NE BÜYÜK ADAMMIŞSIN.

VATANDAŞ

ATATÜRK rahmetli olalı 79 yıl olmuş fakat halen daha kendinden söz ettiriyor.söz etmeyenlerde kendilerini konuşmak zorunda hissediyor.ATATÜRK diyemeyemeyenler.daha fazla direnemeyip oradan oy geleceğini zannederek ATATÜRK demek zorunda kalıyor.NE BÜYÜK ADAMMIŞSIN.