BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.433,82

Erdoğan: Asgari ücreti enflasyonun altına düşürmedik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, yeni asgari ücrete ilişkin, "Kişi başına düşen milli gelirimiz, geldiğimizde neydi? 3 bin 500 dolardı. O zaman asgari ücret de 184 liraydı." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 67 Adet Yorum
Misafir

emeklinin intibak zammına hayır diyen bu 3 kişiyi çok merak ediyorum. bir tanesi yorum yazarsa memnun olacağım.

vatandaş

bırakın bu rakam oyunlarını.bi de utanmadan enflasyonun altında mı ücret verecektiniz. kaldı ki ilan edilen enflasyon geneldir.vatandaşın harcama yaptığı enflasyon en az %20 civarında. hani %11 büyümüştük,nerde büyümeden ilave pay?

Cem

Vekillerinizin peşinde gezenlere dağıtılan paraları, eski vekillerinize verilen koltuk ve ücretleri, 40 tane başdanışmanınızı azalttığınız takdirde bile vatandaşı cidden düşündüğünüzü anlayacağım.

Misafir

emeklilerin intibak zamlarını verin artık adaletli olun

Misafir

emeklilerin intibak zamlarını verin artık adaletli olun

Misafir

%8 lik elektrik zammı için de aynı şeyi söyleyebilecek misiniz? ayrıca geldiğinizde ki oranla şu andaki oran arasında neredeyse fark yok bu kadar insanların gözlerine sokarak yapmayınız lütfen...

ümit aydın

Sayın C.B nı yılbaşında köprü ve oto yollarına yaptığınız zam farkını asgari ücretlilere verseniz yeter. Bırakın halka attığınız diğer kazıklar size kalsın.

Misafir

bunlari asgari ucretlemi yaptigin ? hic zannetmiyoru! YAZIKLAR OLSUN! sizin gibi "beni istirmiyan yilan bin yil yasasin" dusuncesine.

Tokat

İnsanı böyle aptal yerine koyurlar ya canım buna çok sıkılıyor. Bende derim ki. Akaryakıt ne idi şimdi ne oldu.bir paket çay ne idi şimdi ne oldu.saymakla bitmez.ama hesap vakti geliyor merak etmeyin

misafir

kişi başına bu düşmüş one ya siz millletin geçinebileceği ne ona bakacaksınız millettin haklınla halaymı ediyorsunuz

Misafir

Ülkenin yarısı satıldı hala bu milet aç danışmanlar aldığı ücret ülkenin ekonomisini bitirdi

Misafir

Tunus’da yayınlanan Tunisie Numerique (TN) adlı gazetede yayınlanan “Erdoğan, ‘hareketli’ ve ‘hayal kırıklığı içinde’ geçen yarım gün sonunda Tunus’tan ayrıldı”

Misafir

Ağam bizimle eğleniyor 2002 yılındaki asgari ücretle kaç tane çeyrek altın alıyordu? 2018 yılındaki asgari ücretle kaç tane çeyrek altın alıyor? Cevap verecek var mı?

Misafir

iyide siz hükümete geldiginizde türkiye osmanli topraklariydi

misafir06

Ben şahşen hiçbir akpli milletvekilini meydanlarda göremedim.

Misafir

sayın Cumhurbaşkanı hiçbir yerden destek almadan aylık 1603 TL ile 3 ay geçinmeye çalışın.Adamın evi kira ise kiralar en kötüsü 400 TL .Nasıl geçinsin bu millet.Ben askeri ücretli biri olmasam da babam bizi asgari ücretle büyüttü.milletin çocuğu simit yerken biz yiyemezdik.çikolata vs. bizim için lükstü. o yüzden asgari ücretlinin halinden anlarız.birilerinin de anlayabilmesi için kendilerini onların yerine koyması gerek.her şeye zam gelmişken 200 TL zam yapsan da bu milletin açlıktan nefesi kokar bu da bir gerçek.

Adalet

Allah senden razı olsun reis. Sayende evimiz arabam var. Başkaları konuşur reis yapar.

Misafir

Enflasyona ezdirmedik hikayesi Timur la hocanın fil hikayesine döndü.Bu asgari ücreti çok bile görüyorlar artık.Halkın bize bu para fazla demesini bekliyorlar.

Misafir

Kendilerine gelince yüzde filan demesin 1500 -2000 tl yapıyorlar, asgari ücrete gelince 184 tl

Misafir

Peki asgari ücret diyorsunuzda yapilan zamlar neyin nesi? Devlet catal ile verip kepce ile aliyor.ve halen alkisliyan var..

Misafir

Padişahım çok yaşa!...

Misafir

Çöpten toplayanı görmedim ama bu gün önümde fırından ekmek alan bayan ücretsiz diye bayat ekmek istedi utana sıkıla.dedim ben alsam, çekindim alınır diye vazgeçtim.

mmmmm

insanlarımız çöp konteynerlerinden ekmek topluyor siz kişi başına düşen milli gelirle övünüyorsunuz çok garip değil mi. insanlarımız haksızlık,hukuksuzluk, yoksulluk ve işsizlikle savaşırken sizin bunlardan da haberiniz yok garip değil mi. bunların karşılığını 2019 da inşallah alacaksınız bu millet bunları hiç unutmayacak.

Misafir

levent kırca ve aziz nesini yazmayın lütfen birilerine çok kötü batıyor

akıl fikir

Beyefendiler asgari ücreti beğenmiyor diyor oradakiler de alkışlıyor .