BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.489,28

Erdoğan ABD'yi uyardı: Yeni dost ve müttefikler aramaya başlayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York Times gazetesi için İngilizce kaleme aldığı yazısında "Bu tek taraflılık ve saygısızlık trendini tersine çeviremezlerse yeni dost ve müttefikler aramaya başlayacağız." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 128 Adet Yorum
Misafir

Her zaman söyluyorum, BOP icin bu kirz gerekliydi... sira da ic savas var...

Misafir

17,06 masaldan bıktık be koç..............

Fikirci Fikri

Yeni dost ve müttefikler ha! Var mı ki!

Misafir

hatta birinde yazdığım yorum daha görünmeden bana cevap geldi...sanki editör yorumumu yayınlamadan bana cevap yazmıştı.....bu site şaka gibi.birşey..

Misafir

göreceksin bu küçümsediğin Tayyip bu saatten sonra kaybedecek bir şeyi yok. ABD nin dünya hükümdarlığını bitirecek. Erdoğan kıvılcımı yaktı artık diğer ülkeler ateşi çoğaltır

Misafir

İnternethaber yorumları kafana göre yayınlıyorsun. O zaman hiç yorum alma.

Misafir

göreceğiz, bu sözleri size yalatacağız...

Misafir

kendi ülkeni kendi yöneticilerini savunmak çok mu zor... vatan sevgisi imandandır. abd ve avrupadan gelen şuan ki saldırılar bertaraf edilmeli... sizler bu ülkeye sahip çıkmalısınız. bunu yapmazsanız biz zar-zor bunun üstesinden geleceğiz. ama sizin bu topraklarda yaşamak için yüzünüz kalmayacak.

Misafir

mr tayyip ancak ortadoğuda başkanlık yapabilir. batı da değil.

Rustem

Berberler perincekin pesinden rusyaya cine irana gitsin.... medeni ve asil olanlar vahsilere karsi omuz omuza

Hasan

Dolarla geçiş garantisi. Dolarla hasta garantisi. Dolarla uçuş garantisi. Kral ciplak..

efe

Haydin cocuklar uyuma vakti.Masal bitti....

Kemal

Koprulerin ihaleside dolarla onlarida tl ye cevirsene rte basla biryerden inandiriciligini gorelim

Misafir

O kadar konuşup, ortaya geçerli, uygulanabilir hiçbir şey koymamakta büyük marifet..

özgür

Başkan seçilmeden Adana’da konuşan Erdoğan,“24’ünde siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz” demişti. O zaman hangi yetkisini yetersiz buluyordu pek anlaşılamamıştı ancak seçimden zaferle çıkmasıyla beraber herhalde bir bahanesi kalmamıştı. Neticeyi hep beraber görüyoruz. Faizle, şunla bunla öyle bir mücadele etti ki, Türk Lirası’nın karşısında değer kaybetmediği bir para birimi kalmadı. Ne dolar ne Avro ne de pound artıyor. Lira baş aşağı çakılıyor. Başkanlık gelince bürokrasi ortadan kalkacak, kararlar hızla alınabilecek denmişti. Günlerdir kimseden doğru düzgün bir açıklama gelmedi. Sonunda Erdoğan çıktı konuştu. Ekonomik krize getirdiği çözüm mükemmel: “Onların doları varsa bizim Allah’ımız var.”

ülkücü kale

dost mu kaldı mı ? blöf....

Misafir

Misafir 14:24 Mahşer var.mizan var.hesap günu var.cennet var cehennem var .eğer sen cennetin kapısına bile gidip rabbil alemin bana hakkını helal ediyormusun diye sorsa VALLAHI etmeyecegim.sen haşhaşi demeye devam etki bizden günahlar azalsin ve senin ateşin harlı olsun.

EMRAH

Dolar esas alınarak ihaleler yapılıyor yani dolar baş tacı ediliyor bu politikadan vazgeçilmeli. Dolar esas alınarak süratle TL’ye dönüştürülmeli eğer TL’ye güveniyorsanız ‘TL bizim paramız’ diyorsanız süratle ihaleleri Türk Lirasına dönüştürün. Dolara endeksli geçiş ücretleri var. Bunların da tamamen TL’ye dönüştürülmesi gerekiyor.

Misafir

süper yorum elerine sağlık

Misafir

Geç bile kaldık. Çabuk olalım

E HADİ OZMAN...!!!!!

KİM ONLAR NERDELER,VARLAR MI,ÖNCE ARANIYOR MU,İŞTE PUTİN.İRAN,DİĞER ARAP ÜLKELERİ,BAŞKA KİM VAR Kİ,UZYLILAR MI????

Misafir

Haşhaşi Amerikadan mı konuşuyorsun?

Misafir

türkiye ye petrol ve doğalgaz satan devletlere bir önerim var.türkiye ye olan satış fiatlarınıza, katma değer vergisi ekleyin.%10 dan başlayıp katlamalı olarak artırın.türkiye ye; makina,yedek parça,ekipman ve donanım malzemeleri,elektronik eşye,akıllı cihaz vs.satan devletler de türkiye ye satış fiatlarına katma değer vergisi ekleyin ve katmalı olarak artırın.bu yöntem,kısa vadede olumlu sonuç almanın yoludur.saygılar.

Allahlık yaşıyoruz.

Bizim hocalar imamlar ne işe yarıyor. 150 bin diyanet ordusu okuyup üflesin. Onların doları varsa bizimde Allahimiz var. Para kul yapısı, bu işe yaradan niye karışsın. Zaten her işe Allahi karistirdigimizdan Allahlık olduk.

1974 Kıbrıs

70 sente muhtaç olmayız. Üretim başladı.