BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.441,09

Erdoğan Abdullah Gül'ü bombaladı: Bu kervanın yolcusu değiller

AK Parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklamalar geldi. İsim vermeden Abdullah Gül'e göndermede bulunan Erdoğan, ''Geçmişte partimiz çatısı altında olup da bugün dışarıda başka havalarda gezen hiç kimsenin partimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 109 Adet Yorum
MİSAFİR

DOĞRU DEMİŞ ERDOĞAN HAK TRENİNE SIKI SIKI YAPIŞACAKSIN HAKKIN YOLUNDA VEFASIZLIK KALLEŞLİK FİLM FIRILDAK OLMAZ .ALIVERİRLER PAÇANDAN AŞŞAĞI .ŞEYTANDA SENİ HAKLI GÖSTERİR SANA,, KAYAR GİDERSİN YANAR GİDERSİN

MİSAFİR

OHAL DEMOKRASİDEN DAHA GÜZEL BİR YÖNETİM ŞEKLİDİR TÜRKİYENİN HER YERİNDE OHAL OLMASINI İSTİYORUZ OHHH BEEE DOĞUYA GÜNEY DOĞUYA HUZUR İNSANLIK HAYAT GELDİ

En güzel Dua

Allah'ın ayetlerine olumsuz oy veren gözü dönmüş Parti Partizanlarını Allah kahır etsin inşallah.

MİSAFİR

ALLAH CC ERDOĞANA YARDIM EDİYOR ERDOĞANDA ALLAH İÇİN YAŞIYOR ONUN SIRTINI KULLAR YERE GETİREMEZ BOŞUNA DEBELENMEYİN YA HAKTAN YANA OLURSUNUZ YA BATIL YOLLARDA REZİL OLUR GİDERSİNİZ BAŞKA YOL YOK

MİSAFİR

ARKADAŞLAR ŞİMDİ BEN ŞU ERDOĞANA BAKIYORUM İMANLI NAMUSLU DÜRÜST KARAKTERLİ VATAN MİLLET SEVDALISI ADALETLİ MERHAMETLİ BİR ADAM .HER NEDEN BAHSEDİLSE SİZ BU ADAMA SALDIRIYORSUNUZ KARPUZ DESELER SALDIRIYORSUNUZ ELMA DESELER SALDIRIYORSUNUZ BENCE SİZDE BİR BOZUKLUK VAR DA HEBERİYİZ YOK

misafir

TREN RAYDAN ÇIKTI İNEN KURTULACAK

Misafir

Rasulullah s.a.v şöyle buyurdu ; “ Bir Devletin yöneticileri ALLAH'ın indirdiği kitap ile hükmetmezse , ALLAH onları birbirine düşürür. ” [ İbn Mace - İmam Ahmed bin Hanbel Müsned ]

Misafir

"Kim ALLAH'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar kafirlerin kendisidir" (Maide 44)

Misafir

OHAL rejiminin devamı, bu rejimin devamıdır Anayasanın ortadan kalktığı bir ülkede uygulanan rejimin adını ne koyarsanız koyun, asla demokrasi diyemezsiniz. Türkiye’de sadece seçimler var. Onların da bu koşullar altında, örneğin Yüksek Seçim Kurulu’nun referandum sonrasındaki mühürsüz oy pusulalarını geçerli kabul ederek referandumu Erdoğan’ın kazanmasını sağlaması olayının ortaya net bir şekilde koyduğu gibi, ne derece özgür ve adil olduğu tartışma konusudur.

Misafir

Anayasa neden vardır? Neden bir ülkede anayasaya gerek duyulur? Anayasal düzen nedir? Neden demokratik hak ve özgürlükler için anayasa ve anayasal düzen elzemdir? Bu soruları yeterince sormadan ve yanıtları ile yeterince meşgul olmadan yaşanılan buhranın sonlandırılması zor görünüyor.

Selami

Tren ucuruma gidiyor neticede. Dusenler sansli :)

Misafir

bence ABDULLAH GÜL kimsenin kayığına binmeyecek, insanlar ABDULLAH GÜL'ün kayığına binecek gibi duruyor.

Misafir

el-Kuddûs: Hatadan, gafletten, her türlü eksiklikten ve noksanlıktan münezzeh; pâk, temiz olan, bütün kemâl sıfatları üzerinde toplamış olan ve ne kadar övülürse övülsün tüm övgülerin üstünde olan demektir. Yalnız Allah hata yapmaz,gaflete düşmez,eksikliği-noksanlığı yoktur,paktır,temizdir,bilginin en yükseğindedir,övgülerin en üstünde olandır.

DOĞRU DAVRANDI.

ABDULLAH GÜL BİTMEDİ TERSİNE İTİBARI ARTTI,CEVAP VERİP SEVİYESİNİ BOZMUYOR.DEVLET ADAMI OLDUĞUNU ISPAT ETTİ,TARİHTEKİ YERİNİ ALACAKTIR.

Misafir

emeklilerin bankalara borcu çogaldı artık intibakları verin adil olun

Misafir

emeklilerin bankalara borcu çogaldı artık intibakları verin adil olun

Misafir

Sivas`a giden hızlı trendenmi atmışlar?

Misafir

Sayin gül fikrini soylemis gayet dogal bir durum.elestiri yapan neden düşman oluyor neyin kibirliligi bu .

a.l.

dolar yükselirken bu lafları tınmıyoruz...

a.l.

yakıt ve maaşlar ne oldu? artık bunlara bakacağız... çünkü çıkarcı siyasetçilerden umudumuz yok artık.. milletten yana olan ve seçilen yönetici asgari ücreti alsa oy veririz...

Hakkı ARAR

Sayın RTE CB seçilince ilk işi, sayın Gül'ün AKP'ye dönüşünü engellemek olmuştu. O günleri hatırlayanlar iyi bilirler. RTE istifa etmeden Anayasa çiğnenerek AKP kongresi yapılmış, AKP genel başkanı olarak RTE'nin de oy kullandığı genel kurulda tek aday olan sayın Davutoğlu genel başkan seçilmişti. Yani o gün sayın Gül trenden atılmıştı, düşmemişti.

Misafir

AK Parti ve özellikle Cumhurbaşkanı tek tip siyasetçi tek tip seçmen görmek istiyor. Abdullah Gül gibi darbe günü çıkıp televizyonlardan milleti sokağa çağıran, darbeye karşı duran bir adamı yaptığı haklı bir eleştiri yüzünden yerden yere vurmak, işbirlikçi, hain ilan etmek değil Ak Parti hiçbir vicdan sahibini haklı çıkarmaz. Ak Partiyi destekleyenler, zor günlerde yanında olanlar, bu kadar kolay harcanmamali. Sayın Cumhurbaşkan'ında bir vefa problemi yoksa, ben Ak partiye oyumu vermeye devam ederim..

ömer dönmez

başbakan oldun cumhurbaşkanı oldun reisin sayesinde çık şimdi boyunun ölçüsünü al bakalım, Kayseriliyim Abdullah gül lakin size şunu diyeceğim Kayserili de olsan kayseride dahi kaybedersin nedenmi sana biz kayseriliğum için değil Reisin izinden gittiğinden oy verdk tık avucunu yalarsın hiç kusuru bakma reisin izinden gitmeyen babamız da olsa oy yok milletn zünde bir değerin vardı o da bitti valla sena verdi değer için yazıkmış başka bir şey demiyorum.

Misafir

Biraz hukuka saygınız olsun! İsteyen istediği gibi aday olur. Bunu bir şahsın devleti arkasına alarak engelleme gibi bir hakkı yoktur. Yeter artık ya! Biraz saygılı olun millet olarak. Bütün Dünya' nın diline düştük Türkiye' de hukuk yok diye.

Misafir

herkes sana baglı degil allaha baglıdır