BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,85

Erdoğan ABD ve İsrail'e Kudüs restini çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında ABD'nin Kudüs'ü başkent ilan etme planıyla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Erdoğan ''bu adım atılırsa İsrail'le diplomatik ilişkilerimizi koparmaya kadar gidebilir'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 50 Adet Yorum
misafir

sanki abd le oğlu svaaşacaki meydan okuyor sanki bir gücü bir silahı türkyeyide ırak suriye çevirecek bir yol arıyor oda okadar yolsuzluk kanunsuzluk okadar suç işlemiş bir başkan iktidardan düştüğü an hapsi boyleyecak bunu engel olması için ülkeyi ya svaşa yada karanlığa gömecek başka çaresi yok bu kadar basit

Misafir

Türk - İslam birliği çok yakın. Sonra zafer.

Misafir

Haçlı orduları sinsice mevzi alıyorlar, her türlü tedbiri almak gerekir tabii.

Hatasız

Yine hava gürledi ama yağmur yok meyvesiz agacı neyleyim

fyy

Allah ına kurban Reis seninle her yere her şekilde her ne payına olursa olsun yaşamakta ölmektedir şeref

Turgay

ABD'li ve İsrail'li yetkililer başlarını ellerinin arasına alıp kara kara düşünüyorlarmış biz ne yaptık diye. Yürü be kim tutar seni.

Misafir

israil ve amerika'ya rest çekse ne yazar .Bunları hsk ile mi karıştırıyorsunuz?

Misafir

Köşeye sıkıştı, İslam İsrail hikayeleri başladı!

E. YILDIZ

Sen İslam ülkelerinin onurusun Resit

Balaban Beyi

Syn.Erdoğan, Siz Arap devletlerine güvenip de böyle çıkışlar yapmayınız lütfen.Çünkü sizin Arap devletleri ,Türkiyeyi asla sevip saymıyorlar. Başta Suudiler ve Mısır İsraille al takke ver külah ilişkiler içindeler. Siz bunların neyine güveniyorsunuz..? K. Kıbrıs Türk Cumhuriyetini tanıyan bir Arap devleti var mı ? Lütfen HAYALPEREST OLMAYINIZ.. Sizinle beraber Türk Milletinin de saygınlığı kalmıyor.Kuru kuruya bağırıp çağırmakla sonuç alınmıyor. Görüyorsunuz...

OSM

BAŞKENT OLSADA KİMSENİN SESİ ÇIKMAZ ...

Misafir

önce hükümet olarak israilin mavu marmaradan ödediği tazminatları mağdur ailelere teslim edin,

seko69

Kudüs Mavi Marmara Davasının düşürülmesi ile zaten kaybedildi. neyin hesabını, kime soruyorsun? gaz pahalandı artık gaz da sana prim kazandırmaz..

misafir

2.dünya savaşında yahudiler mazlum ve zavallı insanlardı. şimdi ise bölgesinde çok büyük zulüm uygulayan bir devlet oldu. amerika, ingiltere,almanya sayesinde

Bir AK Trolcük

Sayın Reisim hani o İsrail Üstün Hizmet madalyasına ne oldu? Geri verdiniz mi? Yoksa vermediyseniz bize gazel anlatmanıza gerek yok. Ancak biz AK Troller olarak Sizi dinleriz.

samet

TÜRKÜN METAL FIRTINASI ABD Yİ YERLE BİR YEKNASAK EDECEK.ABD KENDİ GAYYA KUYUSUNU KAZMAKLA MEŞGUL

ddd

Aman aman kırımız çizgileri çoooook gördük

rafet

Neden bu restler posta koymalar ayar vermeler sadece kendi kendilerine oluyor,toplantıda açılışta,muhtarlara falan.Ama gerçek muhattaplrın umurunda bile değil duymuyorlar çünkü.Yüzlerine söyleyemiyoruz.

mevhibe inal

Amerika ve içimizdeki Siyonistler ne kadar çarpıtsa da Dünyanın geri kalanı Uluslararası kanunları hiçe sayan, keyfi yıkım-el koyma-işgal-bombalama-tutuklama-suikastlar yapan barışa yanaşmayan İsrail'in 70 yıldır SAVAŞ SUÇU, İNSANLIK SUÇU işlediğini düşünüyor.

acaba

Resti çekti de ne oldu?Grup toplantısnda kendi kendilerine konuşmuşlar.

acaba

Ben dicle fırat örneğini ayet yazıp Kudüsü musevilerin ilan eden diğer Misafire yazdım nerenle okudun?

Misafir

silah yüklü tırları neden vurmadık

Misafir

ülke ekonomik krizde esnaf batmış, cumhurbaşkanımız daha halen suriye araplar müslümanlar kudüs başını yiyecek en sonunda önümüzdeki seçimlerde onlar size oy verir

Misafir

filistin ,gazze,kudüs israil in egemenlik alnında olan yerlerdir.kudüs ü isterse başkentleri yapar.kimse karışamaz.orada filistinliler var diye,erdoğan ın karşı çıkmasıçok tuhaf.doğu ve güneydoğu anadolu da kürtler var asırlardır.kürtlerin bu bölgelerde bağımsız devlet olmalarına ve diyarbakır ı başkent yapmalarına karşı çıkamazsınız bu durumda.biz egemen devletiz,kimse bize karışamaz diyor;israil in egemenlik haklarını çiğniyorsunuz.haksızlığı gidermek istiyorsanız, kendinize bakın.doğu ve güneydoğu yu kürtlerin bağımsız devlet yapmalarına,diyarbakır ı başkentleri yapmalarına karşı çıkmayın.

Misafir

Araplar ve Yahudiler ayni kökten geliyor: Sami Irkindan.. Üc bin senedeen beri kavga ediyorlar.. beni ilgilendiren bir olay degil..