BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.439,00

Erbakan Vakfı'dan Kamalak'a sert tepki

Saadet Partisi'nin 'hiçbir adayı desteklemiyoruz' kararı Milli Görüş'ü ikiye böldü. Fatih Erbakan Vakfı, Erdoğan'a destek çağrısı yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
m.e

Ulan yalancılar Fatih Erbakanin fotoğrafını koyuyorsunuz yardimcisinin söylediklerini yaziyorsun.Fatih Erbakan Erdoğana destek vermeyeceklerini aciklamisti.yardimcisinin kararı kişisel demisti.Bunu da yazınsa.Adiler..

abdullah Sever

Fatih bey kardeşim senden beklenen de bu, tebrikler

dfhydhjkfcch

Hey gidi hey Allah akıl izan versin sanırım yorumlar filitre ediliyo erdoğana destek çıkan hiç yokmuş gibi ama siz milli görüşçüyüz diyen ler o başınızdaki ka MAL akı takip edin bu millet yapacağını nasılsa yapacak

vvv

Eşi baş örtülüymüş yav arkadaş gülün eşinin başı kapalı deyilmiydi akp ile chp nin bölünme yasasına gül onay vermğdimi insanlar kör olmuş kör

haberci

erdoğana ancak rüşvetçiler ve hırsızseverler destek olur...

misafiriz...

hadi ordan derdi Erbakan hoca size... Erbakan Hocaya her zaman köstek olan fg nin adayınamı destek olcaklar. Tabi ki Erdoğan diyecekler..

Ashabı Kehf

Bıktık sizin bu sahtekar tavırlarınızdan.. Bu haber fitnebazların eseridir.. Necmeddin Aydının şahsi görüşü Erbakan Vakfının görüşü gibi yansıtılarak insanlar aldatılmıştır.. Vakıf Başkanı Fatih Erbakan bu konuda açıklama yapmış Erdoğan'a oy yok demiştir.

Asrın Mücahidi

Bu kadar çarpıtma, bu kadar deformasyon, bu kadar algı yönetini ile Ümmedin katilleri iş başına geliyor tabii.. Vebali boynunuza internethaber NOT: Bu Necmettin Aydının şahsi görüşü, Vakıf Başkanı tarafından hemen YALANLANDI.. Haliyle sizin gibi fitneciler de açığa düştü

ESKİ AKP Lİ

BABAN ERBAKAN, AKP YE BİZANSIN ÇOCUKLARI DEDİ. SEN ŞİMDİ BİZANSIN ÇOCUKLARINA MI OY VERECEKSİN. SANA YAZIKLAR OLSUN. ADAM AKP YE OY VERİR Mİ. DİNİNİ KARALAR MI?

Mücahid Erbakan

Necmettin Aydının şahsi görüşünü, Vakıf görüşü gibi veren, Milli Görüş içine FİTNE salan, Vakıf başkanı sayın Fatih Erbakan kardeşimizin bu konu hakkında yaptığı açıklamayı kamuoyundan saklayan sitenizi şiddet ve nefretle kınıyor, Bir Milli Görüş mücahidi, Erbakan sevdalısı olarak hakkımı helal etmiyorum.. Bayramınız zehir zıkkım olsun!

SAADETÇİ MÜSLÜMAN

FATİH, KAÇ TRİLYON ALDIN. MÜSLÜMAN ÇALANA, YALANA, YOLSUZA, HIIRSIZA, KİN VE NEFRET DOLU BİR KİŞİYE OY VERİR Mİ:

tarafsız

Tarafsız olan pardon akp tarafında olmayan bertaraf olur

Hakem Doğru

İkiyüzlü herifler.Afları kaptılar kayıp trilyon davasından yırttılar tabi bir sürü davadan yırttılar elbette borçlular.

milli gorus ekmeleddin diyor

Biz milli görüşçüler oyumuz Ekmeleddin ihsanogluna..hirszilara pkklilara oy verecek değiliz..ayrıca Erbakan hocanin RTE için ne dediğini unutmuş değiliz..genel merkez bbp'ye havuz medyasi tarafından yapilan linç girişimini bertaraf etmek için boyle bi aciklama yapmak zorunda kalmistir..herkes biliyor ki oylar Ekmeleddin beye

HASAN ZEREK

siz ÖNCE BOP'UN KİME PROJE OLDUĞUNU ÖĞRENİN !!!!!!! SONRA EŞBAŞKANINA DESTEK VEREREK NASIL ANTİ EMPERYALİST-SİYONİST OLUNUR ?????? AÇIKLARSINIZ !!!!!!! OYUM TÜRK OĞLU TÜRK OLAN SAYIN EKMELEDDİN İHSANOĞLU BEYE , ÇÜNKİ TÜRK VATANINA CIMHURBAŞKANI SEÇİYORUZZZZZZZZ !!!!!!!!

Aaaa

Erbakan'ın hoca Bizans'ın çoçukları diye hitap ederdi . Ya siz Erbakan'dan akıllısın yada üfürükten tayyare

Yorumcu

Kamalak halkın takdirini mi kazanıyor? Aldığı oy ortada, gün geçtikçe eriyor.Bitişe hızla yol alıyorlar.

kamalak odunları

hakikaten kamalak tam bir odun ismi

ah met

adı üstünde kamalak bundan ancak odun olur

Sait Yılmaz

BU KİŞİNİN BU ÇAĞRIYI YAPMIŞ OLMASI GAYET DOĞAL ÇÜNKÜ BABASI TRİLYONLARI ZİMMETİNE GEÇİRDİĞİ İÇİN HAPİS CEZASI ALMIŞ VE BABASINI HIRSIZLIĞI MAHKEMECE KANITLANMIŞTI.HIRSIZLAR HIRSIZLARI DESTEKLER. BABASININ ÇALDIĞI TRİLYON YETMEDİ,OĞLU BİRKAÇ TRİLYONU CEBE İNDİRMESİ LAZIM. MALUM BOYNUZ KULAĞI GEÇER.NEDE OLSA,BABASININ OĞLU.

Beyzade

erdi tas sen milli goruscu degilsin...

ASBRİ

Aynen erbakan ölene kadar bunlar israil uşağı AKp ye oy vermek cehenneme bilet almaktır dedi durdu. Şimdi çıkıp tayyibemi oy verecek? Bunlar hep tayyibin milli görüşü bölme taktikleri.

kumda oyna

ya bi sus ya :D ya bi sus ya

erdi taş

ben bir milli görüşçü olarak genel merkeze tabiyiz genel başkanımız n derse bizim için odur oy yok

Fatih

Babası olsa hadi ordan bunlardan bi şey olmaz derdi demiştide.Tek Kamalak anlamış.En güzeli birleşin.