BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.421,05

Enflasyon ne kadar çıktı? 2018 enflasyon farkı zammı var

Aralık 2017 enflasyon rakamları açıklandı. TÜİK'ten gelen son dakika haberler memur ve emeklilere enflasyon farkı zammını da getirdi. Enflasyon beklentinin biraz üzerinde geldi. Açıklanan enflasyon rakamı yüzde 11.92 oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

11,92 den 9,92 çıkınca %2 fark olmuyormu %1,69 da ne oluyor ????????????????

Zeplin

Hee yüzde 11.92 kandırısında alırsın misketlerimi

işçi

hesaba göre 9.82 zam almalı askeri ücret

Misafir

her hafta girdiğiniz bim ve 101 raflarına bakın enflasyon %11 miymiş.

Misafir

1)enflasyon,tüfe de 11.92 üfe de 15.47 açıklanmış.piyasadaki enflasyon,bunun iki katından fazla.hatta bazı ürünlr de, %50 artış var.işlerine geldiği gibi enflasyon rakamları açıklamışlar.vatandaş,insanca yaşamak için uygun zam istiyor.asgari ücretliler,insanca yaşamak için uygun zam istiyor.erdoğan,vatandaşların uygun zam isteğine ''gözünüze,dizinize dursun.''bedduası ile cevap verdi.teşeraon işçiler,kadrolular ile aynı işi yaptıkları halde;kadrolu çalışanların aldığı maaşın yarısından azını alıyor.teşeron işçiler de kadrolu olmak isityor.erdoğan,bu vatandaşların isteğine ''ne kadrosu?çalışıyorsunuz işte ya!''cevabı verdi.vaktiyle çay simit hesabı yaparak,o zamanın hükümetine yerden yere vuran erdoğan,15 yıllık iktidarı boyunca; vatandaşı yerden yere vuruyor.

Misafir

enflasyon tavan yaptı haberleri yok bu nasıl zam vermek

Misafir

YALAN YALAN YALAN YALAN ...

Şükrü Balkaş

Önemli olan çarşı pazar enflasyonu.

Misafir

Önemli olan çarşı pazar enflasyonu.

Misafir

Misafir arkadaşa katılıyorum :) Bir önceki memur sen başkanı Ahmet GÜNDOĞDU vekil olmuştu. Bu zat da muhtemelen vekil olacak. Bunlar memurun yanında değil menfaatlerinin yanında duruyorlar maalesef. Ben eminim ki bu sendikalar aradan çekilseler hükumet memura daha fazla haklar verecek.

Misafir

Emekli olarak Memura yüzde 4 zamma hemen evet dediği için Memur sen başkanına dua ediyorum. Milletvekilliğine aday yapılacağına da inanıyorum. O zaman bütün Emeklilerimizin oy vereceğine inanıyorum. Çünkü bizi tanıyorum.

  • 1