BIST 9.802
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,37

En son seçim anketi MAK Danışmanlık açıkladı

Bugün seçim olsa ne olur? Koalisyon mu yoksa erken seçim mi olacak? MAK Danışmanlık son seçim anket sonuçları açıklandı

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 61 Adet Yorum
akilli vatansever

Pardon da PKK eskiya surusu neyin uzerinden siyaset yapiyor?

serif

7 haziranda anketlerle cok ugrastiniz AKP kazanmasi icin hepsi yalan cikti.Ben halktan biriyim halka bakildiginda akp bu sefer yuzde 30 ancak alir..Halk perisan birde savas cikarmasi erdoganin odukca halkin tepkisi secimde kesin gösterir..Erdogan cok iyi görur onun icin secime gitmiyor..hirsizliklar ,yolsuzluklar ve rusvetlere bunlar ne yazik erdogani bekliyor..

ali kara

daha önnce yazdiklarimin cikti, catismayi baslatanlar sahayada anketcilerini yolladi diye.. buyrun mak, orc.. bir yanda insanlar ölüyor bir yandanda oyumuz ne kadar artti hesabi yapiyorlar.. allahim insallah erken secim olurda halkda bunlara öyle bir tokat atsinki halkin kani cani üzerine siyaset yapmak neymis görsünler..

doğru söz

mhp de kimin emanet oyu var

doğru söz

memlekette barajımı yükseltiler haberimiz olmadı,

Salla

yav he he..

Radi ŞİMŞEK

M AK Danışmanlık şirketi ve diğerleri 7 Haziran öncesi AKP oylarını % 49 gösteriyorlardı, 41 aldı. Şimdi 44 gösteriyorlar demek ki % 36 alacaklar. MHP barajı aşamazsa MHP oylarının nereye gideceği önem kazanıyor. Eğer CHP'ye giderse hükümeti CHP kurar kanaatindeyim.

Lokman

Bu ülkede kim ne derse desin en barış yanlısı olan hdp ve seçmenleridir.en azından mhp ve akp gibi kan siyaseti yapmıyorlar,zaten isteseler de yapamazlar.

uzeyır.usta

nedense.turk.duşmanları.mhp.le.uğraşmakta.sankı.mhp.ıktıdarda.ama.olsun.meyve.veren.ağac.taşlanır.rabbım.bırgun.o.gunlerıde.gosterır.ınşallah.o.zaman.turk.duşmanları.kacacak.delık.arasın

Lokman

Mak danışmanlığın 7 hazirandaki hüsranı,ikiyüzlülüğü ortadayken nasıl hala haber değeri taşıyabiliyor?

!!!

7haz emanet oyları en yüksek %25 mhpdeydi mhpnin oyları buaralar eridi. %16dan aşağıya düştüğü halde yükselmiş gibi gösterilmesi anketin pekde doğruyu yansıttığını göstermiyo

PKK YA YASLAN

GENE SEÇİM ÖNCESİ MİTİNGLERİNE , PARTİLERİNE KURSUN ATAR BOMBA KOYAR TEHDİTLE OY ALIR, BU DA SEÇİM OLUR, SEVSİNLER.. İKİYÜZLÜLÜĞE PES

İNANDIK SANKİ

KUZU POSTUNDA KURT GİBİ, DEMİRTAŞ TİMSAHIN GÖZYAŞLARINI OYNUYOR..BUNLAR BARAJI GEÇMESELER DE ÜLKEYİ KANA BULAYACAKLARMIŞ..HANİ DURDURACAKLARDI..SIRTLARINA KİME DAYADIKLARINI RESMEN AÇIKLADILAR ZATEN..MİLLETİ SAF ZANNETME

ALP ER

her şehidin kanının adresi PKK VE ONUN ÖRTÜLÜ VE AÇIK DESTEKCİLERİ ,SİZİN GİBİ YORUM YAPANLARDIR..TERÖRÜ TERÖRİSTİ KINAMAK YERİNE AKP YE BAĞLAMAK RERÖRÜ DESTEKLEYENLERİN HEDEF SAPTIRMASIDIR..GÖZÜ İKTİDAR HIRSIYLA DÖNMÜŞ İKTİDAR ÖZLEMCİLERİ AKP Yİ İKTİDARDAN ETMAK İÇİN HER TÜRLÜ YANILMAYI YAPMAYA DEVAM EDİYOR..KAHROLSUN TERÖR VE DESTEKCİLERİ VE ONLARLA AÇIK GİZLİ KOLKOLA YÜRÜYENLER...

K KK

EY İKTİDAR sahipleri bu ülkeyi yönetetnler,Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. 1980 yılların koskocaman Kenan EVRENİ vardı ne oldu, cenazezine bile kimse gitmedi.Kaçma sırası AKP lilere de gelir, önce bu savcılara yetki verip kullanıp şimdi kendi çıkarları çatışdığında utanmadan parelel diyenler, dOĞUDA 3-4 YILDIR kurulan bir parellel devlet vardı taki, AKP TEK BAŞINA İKTİDARA gelemeyene kadar görmedi. ey akp halkı yanıltıyorsunuz, yanlış yapanlar bunun hesabını bir gün mutlaka verir.

vedo kar

her şehit haberinden sonra anket yaptırıp oylarımız tek başımıza iktidar olacak kadar yükseldi mi diye araştırma yaptıran bu şehitlerin katilleridir. kandan beslenen bu morg bekçisi AKP zihniyetidir bu çocukları öldürten. bilallere dokunulamasın diye aslan gibi vatan evlatları toprağa düşüyor. katilsin akPKK

aaa

hdp nin oylarının düştüğüne inanmıyorum. zira son terör dalgasında demirtaş hep yatıştırmaya çabaladı. b

Hakkı Bey

Ak Partiyi hedef alıp halen savsatalar üretenler sizler %15leri %16ları başarı görüp %41 i Başarısız görerek mutlu olabilirsiniz. Şöyle bir gerçek var Ak Parti Hep 1.Parti. Eğer Chp'ye Mhp'ye bakıyorum renkleri değişti. Sanki iktidar onlar Ak parti koalisyona ihtiyaç duyuyor gibi hava oluşturmaya çalıştı. Siz durun daha millet tokatı geliyor bidahaki seçimde Rakam ne olur bilemem ama Ak Parti Bu Sefer Yine Tek Başına İktidar. Türkiyenin 36 ilinde hiç tanınmayan chp ile 40 ilde yok sayılan, hiç tercih edilmeyen mhp ve türkiyenin sadece belli bölgelerinden oy alan hdp ile ülke bütünlüğü sağlanamaz. Gel Recep Tayyip ERDOĞAN, Ahmet DAVUTOĞLU Milletin Senin Yanınnda 81 İlde Yeniden Ampuller Yansın, Dillerde Olsun Bizim Şarkımız..

PSİKOLOG

HDP"YE OY VERMEMİŞSİN YALAN SÖYLÜYORSUN.

F.KAYA

MAK DANIŞMANLIKMI ARAŞTIRMA ŞİRKETİMİ İSMİ HER NEYSE BİR BAŞKA İKİ TANE DAHA ARAŞTIRMA ŞİRKETİ SIRF İKTİDARA ŞİRİN GÖZÜKMEK VE ORDAN DEVLETİ TIRTIKLAMAK İÇİN HAYALİ SONUÇLARLA MİLLETİN MALINI YİYİP KASA DOLDURUYORLAR.

F.KAYA

İNSANLARI YÖNLENDİRMEK İÇİN ARAŞTIRMA ŞİRKETİ ADI ALTINDA ALGI ŞİRKETİ İLE TV.LERE ÇIKIP BOY GÖSTERİYORLAR.

F.KAYA

BAŞTA MAK ARAŞTIRMA ŞİRKETİ OLMAK ÜZERE BİR ÇOĞU MASA BAŞINDA YAPILAN ARAŞTIRMADIR.

mert

salih yani diyosunki teröristler bu ülkeye saldırmakla oy kazanıyorlmar öyle mi..ne yaptı bu hdp de oyu arttı pkk savundukça oyu mu artıyor..

HAKİKAT

YENİDEN YAPILACAK SEÇİMDE AKP % 45 , Ülke için yapılanları görün PKK yı AKP DOĞURMADI Bu sorunu kucağında buldu bu beladan kurtulmak için müthiş bir çaba sarfediliyor.

salih

8 haziran seçimleri öncesi anketçiler hdp yi yüzde 9, 9,5 olrak gösteriyorlardı akp taraftarı anketörler yüzde 7 cıvarı diyordu şimdi yüzde 10,5 öyleyse gerçek rakam yüzde 16 ile 18 arası.