BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39

Emniyet Müdürleri değişen 15 il SON DAKİKA

Emniyetteki görevden almalar yeniden hız kazandı. Bu kez 15 ilin emniyet müdürü değişti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 110 Adet Yorum
Ayşe

Kafayı yemişsin sen iyice araştır öyle insanlar hakkında yorum yap.pislik demeden önce aynaya bak

elif kaynaroğlu

bence çooook acil psikoloğa gitmelisin

Acil

Hepsinin cebinde İdari Mahkemeye başvuru dilekçesi hazır. Emniyet Genel Müdürlüğü bilerek ciddi savunma yapmıyor. Başında Cemaatin adamı H.ÖZDÖL var. Bu basit savunmalardan dolayı hepsi mahkemeyi kazanır. En başta alınması gereken adam hala koltukta oturuyor. Tüm mahkemeler cemaatin elinde. Bakın R.AKYÜREK 15 günde karar aldı. Mutlaka çare bulmak gerekir. Bu F TİPİ örgüt insan vucudunu saran kanser gibi. Her hücreye girmiş. Bunları terör örgütü ilan etmedikten sonra bu pislik temizlenmez.

YAHYA SAVAŞ

HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ DEVLET GÖREVLİLERİNİ NE İŞ YAPARLAR 1 TEK İĞNE BİLE ÜRETEMEZLER BU VERGİ MÜKELLEFLERİ HARAM EDERSE VERDİKLERİ VERGİLERİNİ NASIL CAN VERECEKLERİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM KİMİ CEMAATÇİ Kİ HÜKÜMETÇİ KİMİ İSLAMCI NEDEN AKILCI YOK ÇÜNKÜ AKLI KULLANMAYI BİZE KİMSE ÖĞRETMEDİ ÖĞRETECEK NE YAZIKKİ BU KONUDA ÖĞRETMENİMİZDE YOK 300 YIL BİLİMLE VE TEKNILOJİYLKE UĞRAŞAN BATIYA MUHTAÇ HALDEYİZ BAŞIMIZDA DOLAŞAN BAZI CESUS UYDULARINIDA UFO SANIYOEUZ.DEDİĞİM YALANSA İYİ ARAŞTIRINSORA KARAR VERİN LÜTFEN(ÖZ ELEŞTİRİ)

tez elden yargılama suç mossadla işbirliği

hepside müfettiş neden acaba cemaatin polisleriyle ilgilineler olacak acaba görecez mevlam neylerse güzel eyler

BUNU SEN YİNEDE BİR DÜŞÜN

SEN EN İYİSİ POLİSLERE ZAM YAP BAK O ZAMAN AKP YE DOKUNMAZLAR, HATTA KÖR OLUR GÖRMEZ, SAĞIR OLUR DUYMAZLAR..

metin yüksel

Hayırlı olsun emniyet teşkilatına. İnşaallah yeni müdürler öncekiler gibi taraflı olmazlar. Tüm teşkilatı kucaklarlar ve sadece asli işleri ile uğraşırlar.

YORUM

VARMI BÖYLE BİR PARTİ

ahmet

siyasetin bireysel hak olarak göze alma dışında, din ile başörtüsüyle uğraşmaması lazım. Bir milletvekili dindar olabilir. Fakat dindarlığını öne çıkarıyorsa o zaman sıkıntı.

mesud

suçlulara gün doğuyor ey halkım uyan bir iktidar uğruna ülke kaosa sürükleniyor müslümanlık ne ak partiye nede cemaate muhtaç ama haklı tarafta olmak müslüman olmanın gereği ve bence ülkenin selameti adına ak parti yerine gerçek manada hak kın rızasını gözeten bir partinin gelmesi lazım

yorum

Haksız yere ekmeğiyle oynadığınız insanlar, sizden davacı olmayacaklar mı. Vatandaşa bir delil göster, ne yapmış bu insanlar. Komplonun içinde yer aldılar. Komplo ney bakanların oğullarını rüşvet alırken yakaladılar. Adamlar çatır çatır delilleri gösteriyor. Sende göster. Anca bağırıyorsunuz. Burayı kurtardın öbür tarafı nasıl halledecen. Orda da bağırıp çağırarak göz boyama,adalati etkileme olmuyor du benim bildiğim.

Türk H

Bu şekilde, yani "yolsuzluk operasyonu yapabilir" korkusuyla görevden alınmak bir polis için onurdur. Ve maalesef göreve getirilenlerin hepsi, "yolsuzluk örtmek için kullanılmış olma" yaftasını bir ömür boyu taşıyacaklar; teşkilat mensupları tarafından esefle anılacaklardır.

cenk ali

oynanan oyunun büyüklüğüne bakınca bunlar devede kulak kalır. bir devlet memuru nasıl çalıştığı yerin bilgilerini birilerine servis eder. hiç vicdan ve insaf yok mu. demek ki bunu ancak din maskesine sokup saf müslümanları kullanarak yaptılar. bunları görünce bu yaşananlar ülkemiz için gerçekten büyük bir rahmet olduğunu düşünüyorum. bu gelişmeler belki de gelecek daha güzel günlerin habercisidir. kutlu bir doğumun sancılarıdır. türkiye nin bağırsaklarını temizlemesinin fırsatları ve vesileleridir.

sıneerrr

lafda erdogan ancak lafda.ısraılın bır gemısıne baskın verse erkek se

Sizi bilen

1.5 ay önce Ankara'da bir emniyet müdürünün eşinin cenazesine gelen F tipi müdürler Başbakandan için "Sıkıysa alsın. Alamaz. Alamayacak" diye üfürüyordunuz. Ne oldu? Aldımı? Yetmez ama EVET. Daha var....

Hakan

Zaten bu pislik ancak böyle temizlenir. Kim temiz diye alınsa F tipi çıkıyor. Adamlar 30 yıldır bugüne hazırlanıyorlarmmış

korku

bu ülkede dürüst ahlaklı memurları görevden almakla onların soyunun tükendiğini ve yolsuzluklarını öretebileceğini sanmak ancak bir halt edememe korkusudur :)

Police

Yıl 1991. Polis akademisi kura çekimleri. Em.Gn.Müdürü Ü.ERKAN akademiyi basar. Kura komisyonunda çift gözlü torba. 1.Göz cemaat elemanları için 2. Gözde diğer Kom.Yrd. için. Sonuç Komisyonda görevli A.BİLKAY (İzmir), A.TEMEL (AYDIN) MESLEKTEN İHRAÇ. Şimdi gidin personel dairesindeki dosyalara bakın tertemiz. ve bunlar temizeller operasyonu düzenliyor. Sizce düzenleyebilir mi?

ruha

urfa nın emniyet muduru yok iclerinde adam resmen akpartinin aleyhine calışıyor akpartiye zarar vermek icin her şey yapıyor

hsn

sahte kahraman erdogan, one minut cekerken kahramandin da mavi marmaraya giderken niye savas gemisi ile götürmedin.

Az oldu

Yetmez ama EVET. 74 - 15 = 59 tane kaldı. Karabük, Siirt, Hakkari, Aydın.. Başbakan bu yapıyı temizlemeden ülke huzur bulmaz.

YAHYA SAVAŞ

MURAT BEYE BOŞ VERİN SINIRLARI ZORLAMAYIN YAZILARINIZ ONAYDAN GEÇMEYE BİLİR DAHA MAKUL SÖZLER KULLANIRSANIZ ETİK AÇISINDAN DAHA YERİNDE OLUR.

zaza

bari polis teskilatini tumden fehsedin

kadir

Hükümet halkın vergisinden ödenen maaşları alarak zarar ettiyse zararı zam vergi ile değil görevi süistimalden onların maaşlarından karşılamalı.halkta zarar ediyor kime zam yapsın.sonra çıkıp dünya fani kefenin cebi yok iki metre bez demeyin.sonki azrail konuşuyor.ölüm kefen fani.

Kalender

murat kardeşim inan ben de şahsi menfaatlerimden çok ülkeninkileri düşünürüm.Bana kalsa hükümetin doğru eleştiriyi muhatap alıp yanlışlarını ve kirli olanları temizlemesini ve devam etmesini isterim.Ama Kürt açılımı meselesinin ülkeyi getirdiği nokta ortada,Ermeni ve Yunanlılara karşı yumuşak başlılık da bize neler kaybettirdi görüyoruz.Eknomik kazanımın kaybı bir savaşa veya felakete bakar.Ama millet millet olursa ve bir-bütün kalırsa o yıkılanlar yeniden inşa edilir.Japonyaya atom bombası atıldı,Almanyayı dört devlet işgal etti-başkenti 1000 gün bombalandı.Ama bu iki ülkenin ekonomisini görüyorsun;çünkü millet bilinci tekti ve ortak milli hedeflere odaklanabildikleri için o ağır ekonomik durumu atlattılar ve yeniden dev oldular.Bizde ise moda parçalamak,Türk milleti,Kürt milleti-Arap milletiÇerkez milleti,Laz milleti,Alevi mezhebi,Sünnilik vs. diye ayrı kamplara bölünen bir ülke nasıl büyük olur soruyorum sana.Şu alınan emniyet müd. bile büyükşehir belediyelerinde.Tamamen seçim için