BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.435,42

Emine Ülker Tarhan'ın donup kaldığı an!

CHP'den istifa ederek Anadolu Partisi'ni kuran Emine Ülker Tarhan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin aday konusunda hata yaptığını iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
deli yürek

keşke muharrem ince olsa partinin başında muharrem ince uçurur anadolu partisini en az 30 35 arası alır çünkü insanlar alternatif arıyor

hammet ışık.

Nereden uyduruyorsunuz. Hiç donma olayı yaşanmadı. Oyunu kime verdiğini söylemek zorunda da değil.Gayet güzelce kendisini ve partisini ifade etti. Kendi adıma bana ümit verdi. Yürekli vekilimizi kutluyorum.

soğuksulu

chp zaten hata üzerine kurulmuş.kılıçdaroğlu geleli beri chp yerlerde sürünüyor.tercih ettiği mv adaylarına bak hani mehmet haberal bir kere olsun milletmeclisine geldimi?grup toplantılarında gören varmı? benim vergilerimle bu şahıs maaş alıyor!! bunun hesabını zonguldakı halkı soracak sana kılıçdaroğluuuuu!!

Türkoğlu

BU ÜLKE SADECE TÜRKLERİNDİR AZINLIKLAR AZINLIKTIR MADEMKİ AZINLIKSIN OTUR OTURDUĞUN YERDE YOK EĞER BU ÜLKENİN SAHİBİYSEN KİMSE ÇIKIPTA BEN TÜRKÜM DEMİYOR ZATEN DOLAYISIYLA SENİNDE ÇIKIP KÜRTÇÜLÜK YAPMANA GEREK YOK EĞER BİRİLERİ ÇIKIPTA BEN KÜRDÜM DERSE TÜRKLERİNDE BEN TÜRKÜM DİYECEĞİNİ AKLINIZA SOKUN VE EVSAHİBİ HAKKINI ARARSA NELER OLABİLECEĞİNİDE DÜŞÜNÜN

MEHMET AKİF

RTE'ye oy vermiştir.

Derya

Türkiye derhal devsirmelerin kirmalarin balkan gocmenlerinin istilasindan kurtarilmali ve acilen bu ulkenin gercek sahiplerine ( kurtlere ve turklere) artik hizmet etmeli

Malkoçoğlu

Süper bir yanit vermişsin tebrik ederim.

salhor

Türk solu, CHP, iktidar beğenmez.. seçim sistemi beğenmez, Yüksek Seçim Kurulu beğenmez, hızını alamaz ve seçmeni de beğenmez. Bu kadın da son söz olarak l5 milyon insanın oy vermediğini söylüyor. Ayazda, yağmurda anarşi ve teröre koşan yüzbinlerce eşkıya, AKP'li miydi? Bir solak, can çekişiyor bile olsa, oy vermemezlik etmez. Sandığa gitmeyenlerin kahir ekseriyeti AKP seçmenidir; bunu bilmeli. Seçime katılmamak eğer şikayet konusuysa, şu andaki taze komünist Yunan başbakanı, %63 seçmen katılımıyla seçilmedi mi? Muhalefet çıt çıkardı mı? Yunan muhalefeti salak mı?

bir sade vatandaş

TÜRKİYE'NİN ARTIK YENİ KANA İHTİYACI VAR. HER YÖNETİM EN FAZLA 10 YIL İÇİNDE YOZLAŞIR. BU YOZLAŞMAYI ÖRTMEK İÇİN, BASKIYA, VATAN - MİLLET DİN - İMAN İSTİSMARINA VE POPULİZME BAŞ VURULUR. BİZİM ÜLKEMİZDE OLDUĞU GİBİ. 10 YILDAN FAZLA HÜKÜM SÜREN HÜKÜMETLERLE YENİ TÜRKİYE YARATILAMAZ.

Anti Tarhan

Cumhurbaşkanlığı seciminde oyunu selehattin demirtaş a vermiştir

BÖL-YÖNET

Sn. Tarhan Sermaye, Kapitalizm Ulus Devlete karşıdır. Eyaletlere bölünmüş devletler işlerine gelir Özelleşme işlerine gelir. Ortadoğu ve bütün Dünyada yaptıkları budur..

zmc

dikkate almaya değmez. Türkiye nin liderlik problemi yok fitne problemi var.

YENİ ORTADOĞU DÜZENİ

Başkanlık sistemi olan 316 Milyon kişinin yaşadığı Amerika'da % 41-43 oy vermiyor. Bunun sebebi sorulduğunda, bir şey değiştireceğine inanmadığını söyleyenler var. CHP de Sn. Baykal'ın kasetlerle düşürülüp, Kılıçtaroğlu'nun gelişi, Reisicumhur adayı olarak Atatürk devrimleri karşıtı birinin aday gösterilmesi tesadüf olamaz.

Fatih

Biz memnunuz mevcut durumdan , giren sizin gibi gezizekali ve paralelci bati usagi vatan hainlerine giriyor vede girmeye devam edecek .

:-)

Beyine nasil bakilir hele bir göster la :-)

Önde gidenidir bu sahis

Isminide Emine koymus anne babasi belki müslüman olur diye , ama ortaya tam bir islam ve müslüman düsmani bir firavun cikmis , bu kadin ülkedeki islam düsmanlarinin önde gidenidir .

Ayse

Allahin sopasi yok , insallah bin parcaya bölünür ülke düsmani chp ve zihniyeti .

Biz

Bu ülkenin müslümanlari .

Deniz Taşkın

Sayın Emine Tarhan bütün tenkitlerinize katılıyorum amabu kıritik günlerde sizin yaptıgınıza katılmıyorum seçimi bekliyecektiniz

IBDA

YANI BIZ AVUPANIN YAPMAK ISTEDIGI(MULTI KUL)KÜLTRLER KARISMI BIR MEDNIYETI OKTAN BASARMISIZ:

arslann

sen insanların görüntüsüne bakacağına sende olmayan şeylerine bak mesela beynine, yada dönde bi tarafına giren kazıkların görüntüsüne bak. senin gibiler yüzünden bu ülke gelişmiyor işte. sülük

içine kapalı toplum olmaz

anadolu gibi bir bölgeden ulus devlet çıkmayacağını hala anlamak istemeyenler hayallerinizle bu devleti yönetemezsiniz.burası toplumların karıştığı ve karışmaya devam edeceği bir bölgedir anadolu aslında cevresinin karışımıdır ve cevresinin başıdır anadoluyu yönetebilenler tüm çevresini yönetebilecek kapasiteye kolayca ulaşabileceğini tarih defalarca ispatlamışdır.

muhser

ahhh yavrum ah sende kalacak okadar çok şey var ki millete bir şey veremiyorsun bu seçimlerde arkanda Cindoruk ta yok bakalım neler yapacaksın istersen bir daha git belki bir şeyler yapar

Orhan Kumluca

KK'ya vermediğini ve oy kullandığını anlıyorum. çünkü hemen ardınaa 15 milyonun sandıga gitmemesini eleştirmekle başlayamazdı. yani ya Erdoğan ya Demirtaş... Erdoğan kazansın da CHP'de önümüz açılsın gibi düşünmüş olabilir.

Ali Can

Emine Hanim cok ileri goruslu. Bunu anlamak icin 2010 referandumu oncesindeki konusmalarina bakabilirsiniz. Parallel orgute karsi ulkeyi uyarmisti.