BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Emine Ayna'dan 6-8 Ekim'den beter olur açıklaması

DBP Eş Genel Başkanı Emine Ayna, "Önümüzdeki tarihlerde 6-8 Ekim olaylarından daha büyük patlamalar yaşarız. Beklenti istek talep bu mudur?" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
musa21

Çook aklısın sen , anladın :))

MYK

6. 8 EKİM OLAYLARINDA 51 VATANDAŞ ÖLDÜRDÜK BU SEFER İKİ KATINA ÇIKARACAZ DEMEYE GETİRİYOR AÇIKÇA BUNU SÖYLÜYOR

emre süslü

ne istediğinizi açıkça söyleyin,hak hukuk deyip kıvırmaca demogoji yapmayın.ne istiyorsunuz madde madde açık söyleyin millette anlasın artık istediğiniz hakları ve kararını versin.sözleriniz %75i demogojı.

demi

hah hah hah patlamanızı kobanide gördük ışid patlatıyor tüm pkk ları gidin kurtarın kandildeki şakilerle beraber.ha bu kafayla giderseniz kandil inindekinleride yardım yatakçılarınnıda bu millet ışid den beter patlatacak.

sem

hale bak bir cocuk katili hapishanede yanına sekreter devletle oyun oynuyor her mahkum böyle olursa bizim halimiz ne olur

cezmi

Patlasa da görsek. . . Hani görseniz sonra nasıl patlatılır. . .

hasan hoca

haklı taleplerin var ama tehdit ile biryere varamazsın bürgün türk halkıda sokağa inerse kürt katliamı olur unutma

ŞEVKET

İCİNDEEEEE BATLASIN EMİNEEEE ANLADINNN

havva usta

6-8 ekimde kendi kardeşlerinizi katlettiniz pis katiller.Siz savaş yapamazsınız siz ancak arkadan vurmayı bilirsiz.Utanmazlar.

ASSİVAS

İNCELDİĞİ YERDEN KOPSUN FAZLADA SABRIMIZI SINAMAYIN AKILLI OLUN İNSAN OLUN, PİŞMAN OLACAK ŞEYLERİDE YAPMAYIN....BU DEVLET SADECE AKP DEN İBARET DEĞİL UNUTMAYIN.

Mythos

olsa nolur?? Bu sefer sadece savunmada bir Polis görmeyeceksiniz karsinizda. Artik ak koyun kara kjoyun belli olmali. Bu tehtitlerle sadece siz size ionanacak Kadar akil yoksullugu yasayan sempatizanlarinizi kandirirsiniz. Kandil bile sizi seyine takmiyor pkk nin soytari kilikli hdp lileri.

serkan van

seni çok sveiyorum sayın ayna

amedislam

artık siz size patlatırsınız ayna, apo demirtaşa patlatır Demirtaş sana sen tuğluka tuğluk tana tan akata öyle bir birinize patlatırsınız size iyi patlatmalara ama unutmayınki bu sefer bölge halkı başta Hizbullah cemaatide size patlatacak demedi demeyın esnaflar hepsi silahlanmış bebeleinize kimse acımaz

yazıklar olsun

biz nerde yaşıyoruz kardeşim küçük ve karışık bir ortadoğu ülkesimi burası bu kadın bu açıklamaları nasıl yaptırıyorsunuz sayın hükümet önümüzdeki seçim bunları anadolunun şehit anne babaları memleketini seven bizlerden büyük tokat yiyeceksiniz memeleketi bunlara sattınızda bizim haberimizmi yok

Erdem

Müsait bir yerine G-3 ün namlusu entegre edilip sorunu çözülebilir bu kadının.

patla emiş

içinde patlasın emine..

Murat

tehdit ediyorsunda batının oyuncağı sizinde çoluk çocuğunuz var, çoluk çocuğunu öldürdükleriniz kısasa kısas derse ne yapacaksınız

  • 1