BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24

Emekli Orgeneral Necati Özgen'den korkutacak uyarı! Hatay gider

Dünya Suriye'de yaşanan sıcak gelişmeleri izlerken Emekli Orgeneral Necati Özgen'den Türkiye'ye korkutacak bir uyarı geldi. Özgen “Unutulan bir Hatay var! Cerablus'tan da Münbiç'ten de bakarsa karşında Hatay'ı bulursun. Hükümetin buraya dikkat etmesi gerekiyor. İleride ABD-YPG tekrar o Kürt koridorunu açarsa Hatay gider'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 67 Adet Yorum
beleciii

komutan doğru söylüyorrr

Vatandaş

Bu kadar kolay mı nereye gidiyor, ölümüzü çiğnemeleri lazım

bawyer

arablar türkiyenin her yerini isila etmiş durumda.ver parayı al karayı hesabında hükümet.ülkenin demografik yapısı değişti.

Misafir

HATAY'DA YENİDEN REFERANDUM!... KAÇINILMAZ OLUYOR!

Akif

İdlibe operasyon düzenlemeliyiz. Burada bulunan teröristleri etkisiz hale getirmeli ön almalıyız. Bu yıldırım harekatı olmalı. Hızla bunu yapmalıyız. ABD şimdiden planlar içinde, bölgeye girmek için fırsat arıyor. Neymiş teknolojik olarak bunu yapabilir miş, teröristleri ayırt edebilir miş, yok yaa, gel de otur.

Akif

Mason locaları bir an önce tamamen kapatılmalı, her türlü ABD ve israil vatandaşları denetlenmelidir. Görülüyor ki son derece planlı ve kötü niyetli eylemler içindeler. Dikkat!

Akif

Bazı insanlar bakar fakat göremez, çünkü gözlerinde perde vardır. Ve ya görmek istemezler. Biz görme konusunda önde gidenlerden olmalıyız. Tarih bu konuda klavuzluk yapmaktadır. Hedefler bellidir, amaçlar bellidir, düşmanlar ve emelleri bellidir. O halde yola devam, birlik ve beraberlik bizim ruhumuz, imanımız dır. Müslümanlar kardeştir. İnsan şeytanlar, şeytandan daha tehlikelidir ve bunları gözlemliyoruz. Barış içinde yaşamak için bazen fedakarlık gerekir, anlayana.

Akif

Kurulması planlanan sözde devlet, aynı israil gibi sonrasında askeri yönden son derece güçlendirilecek ve israile kadar olan bölgeyi ele geçirmek için savaşacaktır. Böylece büyük israil hayali gerçekleşmiş olacaktır. Bir bilgi vermek isterim, İsrail, Babil devleti Kudüsü ele geçirip Yahudileri Babile götürür, Sonra gelen kral özgürsünüz gidebilirsiniz der, fakat bir kısmı geri dönmez orada kalır. İşte israil bunların bir kısmının bölge halkı olduğunu iddia etmekte ve planları dahilinde desteklemekte ve bu konuda ABD yi kullanmaktadır. Amaç Sözde büyük israil!!!.

Akif

Dikkat, Putin samimi değil ve ABD ile çıkar birliği içinde. Trump, Putin ile en iyi görüşmemi yaptım diyor. Ben bunların zorba zalim oldukları konusunda imza atarım. Türkiye, AB ile Askeri strateji geliştirmeli. Fakat bölgede galebe çalmaya çalışan şer odakları ile gerektiği yani anlayacakları dilden mücadele içinde olmalı, aksi halde elimiz kolumuz bağlı izleyen konumunda, bal arısı kovanına saldıran eşşek arıları kovanı talan edeceklerdir. Zaralılarla mücadele Sabırla fakat sürekli dikkat ister.

Bu Fakir

Sinan OGAN TBMM'de Hükumeti Musul Başkonsolosluğu hakkında IŞİD uyarısı yaptığında da AKP'liler gerekeni yapmaktansa sadece dalga geçmişlerdi. Bu kafa iktidarda olduğu sürece Vatanın her karış toprağı gidebilir, kanaatindeyim.

Bu Fakir

"Hatay gitmez" diyenler, daha önce de dış borcun artması karşısında "16 yıldır batmadık da bundan sonra mı batacağız!" mantıksızlığıyla yaklaşan şahıslardır. AKP 2023'te bir referandum yapmaya hazırlanıyor mudur? Bu sorunun cevabı çok önemli. BOP tıkır tıkır işliyor ve Hatay gidiyor.

Akif

Arkadaş dillendirmemek gerekiyor demiş. Fakat ön almak, tedbirli olmak, kötü niyetli planlara karşı planlar geliştirmek ve her türlü ihtimali göz önüne alarak ülkemizin geleceğine karşı kurulmaya çalışılan prangalara karşı harekatlar yapmak mecburi bir hal almıştır. Afrin ve Fırat kalkanı harekatları gibi. Eğer bu ön alma olmasaydı bugün farklı bir oldu bittilerle karşılaşacaktık. ABD, bizi oyalamaya, aldatmaya çalışıyor. Bu arada açıkça yerleşik olma çabasına dair harekat içinde. Sonra Atom silahlarına ve binlerce uçağa sahip ikinci bir israil oluşturulması planlanıyor. Dikkat.

Misafir

sanki onlar bilmiyor gibi yazmışsın, evet bütün sınırlarımız için geçerli tabi, güneydoğuya acilen yeni bir ordu kurmak gerekir

Akif

ABD, Fıratın doğusundaki tayf üssüne yüzlerce deniz piyadesi gönderdi. Her türlü ihtimal dahilinde tedbirler almak gerekiyor. Emekli paşamız ile aynı endişeleri paylaşıyorum. ABD, Rusya ile Suriye`yi paylaşmış görünüyor. Bizimle köşe kapmaca oynuyorlar. Strateji geliştirmemiz ve ön almamız gerekiyor, sonra dövünmek fayda getirmez. Bu halde ciddi tehditler söz konusu.

MiSaFiR

Çok küçük bir ihtimal olsa da böyle haberleri uluorta ÇOK SIK dillendirmemek gerekir... Karşı tarafların(!) iştahını kabartmaktan başka bir işe yaramıyor. Devletimiz zaten önlemleri alıyor (sadece Hatay değil, bütün sınırlarımız için söz konusu bu) ve almaya devam edecektir. İçiniz rahat olsun. Devletinize güvenin...

Misafir

MiSaFiR : Sonrasında, ABD ve yandaşlarını bu bölgeden atalım... Ondan sonrasında komşu ülkeler arasında İstihbarat Birimleri görüşmeleri başlar... İktidardaki yöneticiler bir süre sonra gidicidir fakat kalıcı olan Devlet Politikasıdır!!!

Misafir

AKP’nin biricik politikası zaman kazanmaktır!................ İdlib kurtarıldığında Şam’ın “işgalci Türkiye” argümanına asılacağı bellidir ve karşı ağırlığını Ankara lehine kullanmak için ABD’nin isteyeceği bedeller arasında Erdoğan’ın koltuğu da vardır...

MiSaFiR

ŞART KOYALIM!!! Suriye, bizim de desteklediğimiz Muhalif Güçlerin can güvenliği konusunda GARANTİ VERSİN... Sonrasına bakarız!!!

Misafir

Hatay'da ÖSO kontrolü ele geçirdi. Bilmiyorduk! Sayelerinde ...

Misafir

HATAY'da yeniden Referandum Yapılsın..............Akla karayı seçelim!

hy

hemen bu adama ödenen maaşı iptal etsinler buna verilen rütbeleri ve imtiyazları geri alsınlar hatay gidermiş giden sizsiniz korkak sünepeler hadi ordan ben hataydayım ben burda iken rahat olun

Abdullah Maharetli

Necati Özgen ne içtin sen? hatay nereye gider hatayı almaya kalkan hataya düşer? Sen terörle mücadele konusunda bir başarı elde ettin mi? o zaman başarıları ortada olan mevcut kadroya güveneceksin

Misafir

Hatay Zaten gitti!.... "Şam'da Cuma namazı kılacağız" diyorlardı bakın bugün ne hale geldiler...............

Misafir

Sıfır vergiye rağmen demirin fiyatı yüzde 80 arttı; “Müteahhitlerin yüzde 30’unu batacak!”

kadir

Ne demek hatay gider canimizi veririz bir kariş toprağımızı vermeyiz çünkü bizim ejdadımız gözünü kırpmadan canını feda etti de kazandı bu toprakları şerefsizim namussuzum beni bu yaşta dahi savaşa götürseler bir an bile düşüyüm dersem insan değilim pasa sen neden. Bahsediyosun hatay gidermiş dostda düsmana karsi konuştugun hic yakişmiyo