BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66

Elif Şafak nereli eşi Eyüp Can kimdir FETÖ'cü mü? Biseksüel ve soyadı da...

Elif Şafak İngiltere gazetesine yazdığı Türkiye yazısı ile olay oldu. Peki Elif Şafak kimdir ve aslen nereli biliyor musunuz? Elif Şafak'ın boşandığı eşi Eyüp Can Sağlık Radikal'ın başındaydı. İşte Elif Şafak'ın kitapları ve bilinmeyenleri:

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Selim

Sayın İnternet haber yazarı; birisine nerelisin diye sorulduğunda, o İstanbulda yaşamasına rağmen "Trabzonluyum, Ofluyum, Erzurumluyum, Vanlıyım, Tunceliliyim, Antalyalıyım" der. Türkiye de yaşayan Amerikalıda memleketini şehrini, söyler. Yani doğduğu, doyduğu memleketi değil, ana baba yurdu olan şehrini söylemesi beklenir. Sizde Belçikada doğdu, İstanulda yaşadı demişsiniz, aslen nereli bunu cevaplamalıydınız. Zaten şehirlilerin çoğunluğu gubette.

hesibeci

Birer kız çocuğu sahibi iki aile bir gün misafirlikte sohbete başlamışlar. -- Eee sizin kızdan naber? -- Valla işte ne olsun biliyorsunuz, işe girdi geçen sene. Başını kaşıyacak vakti yok. İlk başlarda geceleri fazla ...mesai yapıyordu. Sonra hafta sonları da çalışmaya başladı. Patronu çok sevmiş her işi ona veriyormuş. Derken Ankara seyahatleri başladı. Bizimki çanta sekreter gibi patron nereye o oraya. Sonra Paris seyahatleri filan en sonunda bu iş böyle olmayacak dediler, patronu ev tuttu. Deli gibi çalışıyor evladım. Ee, peki sizin ki ne alemde? -- Valla bizim kız da kötü yola düştü ama ben sizin kadar güzel anlatamıyorum

salih kara

Habere göre; Elif Şafak ve Eyüp Can, Türkiye'de mi, kaçak mı belli değil... Türkiye'de ise derhal derdest edilmeliler, kaçak iseler getirilmeliler... Kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı... Hem 15 Temmuz'dan sonra "idam" deniliyordu; getirin, size engel olan ne!?..

  • 1