BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Efkan Ala için emir vermişti! FETÖ'cü Kemal Mutlum'un ifadesi

ANKARA 4. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda Akıncı Üssü davası görüldü. Davada FETÖ'cü çıkan eski Tuğgeneral Kemal Mutlum ifade verdi. Mutlum dönemin İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın uçağının indirilmesini istemişti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
ibrahim

FETOCU hainler ortak savunmalarına devam ediyorlar. görmedim duymadım haberim yok odamdaydım hiç dışarı çıkmadım terör operasyonu var diye duydum. ona göre uçakalr uçuyor sandım vs bu yalanlarlar nereye kurtulacak bu hainler.

Misafir

Hatay örneğinde de üfürülerek suç oluşturulduğunu gördük. Üniversite öğrencisi kızların ve ev hanımlarının olduğu 10’larca kişi terör örgütü suçlamasıyla gözaltına alındı ve tutuklandı. Gözaltı gerekçesi, tutuklu olan insanların ailelerine yardımcı olmaya çalışmak. Sonradan medyaya yansıyan bir haberde ise ‘suikast şifresi çözüldü’ denilerek, polis ve yargı mensuplarının üfleme usulüyle suç üretmeye çalıştıkları görüldü. Herkes kabiliyetine göre üfleme yaptığı için Mersin polisi bu konuda daha kabiliyetli olduğunu da göstermiş oldu.

Misafir

ÜFÜRÜKTEN YARGI ‘Terör finansmanı filan, üfleriz Gazi abi’pişkinlik, siyasilerde ve bazı yargı mensuplarında da olduğu için suçlamalar yasalara göre değil üfürülerek oluşturulmaktadır. Suçlamalar ‘üfürülerek’ oluşturulduğu için de bu iddialara; aklı, vicdanı ve gözü köreltilmiş bir kesim dışında kimse inanmamaktadır.

Misafir

Bu arada yerli ve millî Altay Tankı’nın motoru için Almanları ikna etmekte zorlandığınızı da anlatsaydınız keşke… Oysa bir sene sebepsiz yere hapiste tuttuğunuz gazeteci Deniz Yücel’i kirli pazarlıkla tahliye ederken Almanya’dan motoru kapacağınıza dair ne kadar da umutlanmıştınız… O fasıl da açılır yakında.Sizi gidi sözde millîciler sizi…

has

konuşmalara müdahale edilerek kelimeler, sesler, heceler ve harfler tahrif edilerek sahte kayıtlar yaptı diyor alçak satılmış vatan haini o tür işler sizin işleriniz kalleş haçlı uşakları

  • 1