BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.309,06

Ee hani rövanşist olan AK Parti'ydi?

16 yıllık AK Parti iktidarını her fırsatta rövanşist olmakla suçlayanların, "bunlar kindar nesil yetiştirmekten başka bi' şey bilmez" diyerek çemkirenlerin nasıl kindar ve rövanşist olduğunun en büyük kanıtıdır bu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Kâmil

'Mine Kırıkkanat'ın yaptığı en hafif tabiriyle densizliktir, hadsizliktir.'Bende aynen cümlenin altına imzamı atarım.

Misafir

Yok AKP değil CHP sözcüsüyüm.

saenes

hak ve adalet istemenin adı chp zihniyetinde kindarlık ayrıştırma, kutuplaştırma oldu. ama anlamak istemiyorlar bu halk tokatı vurdukça vuruyor.

Zorro

Sayenizde herkes öyle oldu hanımefendi. Herkes birşeylerin intikamını almanın derdin de artık

Saint Joseph Mezunu

Bugün Harf Devrimi’nin 90. yıl dönümü. Ortaçağ karanlığından çıkarak, Aydınlığa açılan pencereye kavuşmamızdır Harf Devrimi!.... Büyük önderimiz Atatürk’e şükranlarımızı sunuyoruz. Binler yaşa Mustafa Kemal Paşa… Yaşa Mine Kırıkkanat...............

Misafir

Mustafa Kemal, manevi kızlarından Rukiye, Nebile ve Afet için Dame de Sion’u tercih etmişti................ Rukiye’nin bir keresinde izin almadan okuldan çıktığı, Mustafa Kemal’in ise Dolmabahçe’nin kapısından onu geri çevirip arabaya koyduğu gibi tekrar okula yolladığı anlatıldı uzun süre.

Misafir

Hatice Kubra siz Akp sozcusu musunuz yoksa parti ici bir yetkiniz mi var?Eger yazarim diyorsaniz ki,yazdiginiz yazilar tarafli!!!lutfen parti kayirma isine girmeyin.Objektif,halkin sorunlarini ele alan yazilar yazin.Zaten sitenizde tum yazarlar islerini guclerini birakmis sadec ve sadece Akp sozculugu yapiyorlar.

Oku-Anla-Anlat

81 Milyonluk ülkenin sanki 65-70 Milyonu Trilyonluk olmuş gibi bir yazı yazılmış.Kızım bu ülkede 65-70 Milyon fakir var.Siz hala parti övme derdindesiniz.Aylık kazancınız sizin asgari ücret mi?Yoksa yoksa telaffuz edilmesi bile zor bir rakam mı?

Misafir

Avrupa yemek ueyisevmiyor. kıyasladığın şeye bak

Erol Baron

Türk-İş'in araştırmasına göre, ekim ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 1 919, yoksulluk sınırı 6 252 lira olarak hesaplandı. Bu ne demek?.... Ayda 6 252 TL geliri olan bir aile, gelirinin en az %45 ini sadece gıdaya harcıyor..... Bu rakam çok fazla..... Avrupa'da gıda harcaması %14 ü geçmez..... Maaşların çok düşük olduğu Bulgaristan'da bile bu böyledir çünkü orada etin kg fiyatı 3 €'yu geçmez..... Diyeceksiniz ki, bu ülkede 1 000 TL ile yaşayan var..... Onlar yaşamıyorlar, onlar dış ticaret açığını kapatmakla meşguller.Onlar başkası için yaşıyorlar.

Misafir

yayinlasana be kardesim derdin ney senin niye yayinlamiyorsun illa yandas yazilar mi yazalim.

  • 1