BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.512,01

E müfredat son MEB açıklaması 6 şubat son bilgi

Bir internet sitesinin MEB'in e müfredat uygulamasını sadece bir ilde yapacak iddiasına MEB'den yeni bir açıklama geldi. MEB yaptığı son açıklama ile e müfredat sistemi hakkında bilgile verdi ve söz konusunu ididiayı yalanladı. Bu nedenle, söz konusu modül 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı içinde; öncelikle pilot uygulamanın yapıldığı Ankara ilinde il, ilçe ve eğitim kurumları; Bursa, Konya, Gaziantep, Kayseri, Giresun ve Kırşehir illerinde ise eğitim kurumları hâriç il ve ilçe düzeyinde kullanılacak açıklamasını yaptı

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Ali Buğan

Fazla bir bilgilendirme yok. Seminer niteliğinde bilgilendirmenin olması daha iyi olurdu.

Yaşar

Tam bir fiyasko.Geçiş süreci ile ilğili bilgilendirme ve tanıtım toplantıları yapılmalıydı.! Biz yaptık oldu mantığı ile olmuyor..!bu sıkıntılara ne gerek vardı..şimdide siteme girilmiyor..!!

Misafir

bence alt yapı hazır değil 4,5 gündür uğraşıyoruz giremedik

ismail

Sayın bakanlık yetkilileri herhalde öğretmen ve idarecilerin hiç çalışmadığını sanıyor yatıyorlar gibi görüyor.Ya rahat bıraksalarda adam gibi derslerimizi işlesek modüllere bilgi girmekten o evrak bu evrak doldurmaktan derslere gereken tempoyu yakalayamıyoruz.hele bir öğretmen 3 ay yatıyor mantığı var ya yazıklar olsun.akşam evinde banka işini yapan nüfus kaydı düzenleyen,mali işlemleri yapan memur var mı.ama öğretmen işte sizin bu işlerinizin çoğunu evde tamamlıyor.evde çoluk çocuğuna zaman ayıramıyor.milli eğitim her üst birim bilgi talebini alt birimlerden istiyor.ya bu kadar modül açtınız neden hiç durmadan bilgi taleb ediyorsunuz.tıklayın alın.üsttekiler yatacak ama öğretmen yattı denecek.sittin sene bu milli eğitim ileri gitmez.milleti internet bağımlılığından kurtaralım diyorsunuz ama siz milleti sosyal medya bağımlısı yapıyorsunuz.

  • 1