BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11

Düşmanın Silahıyla Vur Onu!

Bu olayı münferit bir olay gibi değerlendirmek yerine apaçık İslam düşmanlığı ve darbe yandaşlığı olarak değerlendirmek gerekmektedir!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
islam medeniyeti çocukları

bizde son tekme nesil olmuş oluyoruz bu dünya medeniyetinden ve onun görgüsünden nasibini almamış kafası 12 yuzyılında gerisinde kalmış yazarımız için. Hep batıya küfür etmekle meşgul gözlüğü bile ordan bindiği arab ordan ama sanki varmış gibi bir islam medeniyeti tutturmuşlar gidiyor

Misafir

Çağ dışı kılık-kıyafet ne zaman egemen oldu?

insanızorla

Yazar haklı, bütün refleksleri İslâmî olmalı insanımızın ki, refleksleri islami olan Birleşik arap emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Afganistan, İran, Pakistan, Irak vs vs gibi yüksek medeniyete sahip ülkelere yetişebilelim.

Erol Baron

Halkın da söz sahibi olduğu cumhuriyetin ülkeyi İngiliz sömürgesi yaptığını yazınızda ima etmek istiyorsanız, zamanla devletin bağımsızlığını yok edecek kurallar haline gelen ve ilki 481 yıl önce Fransızlara hilafet zamanında Kanuni tarafından verilen hatta, Türkçe anlamı bile itici olan kapitülasyonlara bir göz atarsanız, iyi bir yönetim şekli olan cumhuriyete bir daha ASLA dokunmayacağınıza eminim.

  • 1