BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.429,71

Düşen helikopterimiz füzeyle mi vuruldu?

TSK'nın Afrin'e yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nda bir helikopterin düşmesi sonucu iki asker şehit oldu. TSK'dan yapılan açıklamada helikopterin nasıl düştüğünün yapılacak teknik inceleme sonrası belli olacağı açıklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir aklı

atak helikopterlerine güdümlü füzelere karşı sinyal bozucu karıştırıcı cihaz takılamazmı? veya füze kilitlenmesine karşı füzeye karşı mini roketler kullanılamazmı??? tanklara karşı önleyiciler yapıldı atak içinde yapılabilir çok hassas sensörler konulabilir füze helikoptere ulaşamadan 500-600metrede sensörler önleme roketlerini ateşler

Misafir

türkiye suriye yi işgal ederek, suriye de toprak bütünlüğü savunması yapması gibi komik durumlara düştü.suriye nin toprak bütünlüğünü savunan türkiye nin ,suriye den çıkması gerekir.

Ata

Orta doğudaki ölümlerin sebebi ABD denen terör devletidir.ABD teröristlerin ağbabasıdır.ABD kuranlar haydut, hırsız ve tecavüzcüler topluluğudur.Kızılderlileri katletmişlerdir. Bugüne kadar dünyanın dört bir yanından grin cart vermeleri Tranp gibi dinginleri bir nebze ıslah etmektir,ama kaderin bir cilvesidir ki şu an böyle bir başkanları var ve arkasındakiler yukarda bahsettiğim atalarıdır.

anGut

doçka ile vurulmuş deniyor twiette hatta bir değil iki olduğu söyleniyor

🍁 🍁 Sansürsüz.........

....... 🍁 🍁 Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye'nin Afrin'e düzenlediği askeri harekâtın ‘insani sonuçları konusunda ciddi kaygı duyduğunu’ belirtti. ..............Türkiye'deki, temel hak ve özgürlükler, hukukun üstünlüğü ve yargının bağımsızlığındaki kötüleşme 'kaygı verici' olarak nitelendi.

Misafir

Katil amerika orta dogudan defol? Bu millett ulkesi icin seve seve sizi denizde bogar. Tek careniz bizi atom bombasiyle yok etmek.. O da sizin gibi katillere yakisir!

Misafir

Düşeceğini anlayan pilotun mühimmatı fırlatması lazım demekki vurulsa gelen ateşe tepki verip mühimmatı boşalttırdı. Anlaşılan oki teknik sebepten düştü allah rahmet etlesin mekanları cennet olsun

mergen

olan helikoptere olsun gerekirse halk olarak maaş almaz yenisini alırız halk yeise düşmesin yanlarında kesin kalmayacak.

gazi

vatan sağolsun şehitlik her kula nasip olmaz

Misafir

Ağar, Suriye'de helikopterin güdümlü füzeyle değil, uçaksavarla vurulduğunu söyledi.

ADALET

ADALET BAKANI BÖYLE AÇIKLADI: CEMAAT’TEN 40 BİN, PKK’DAN 10 BİN, IŞİD’DEN BİN KİŞİ HAPİSTE!........

  • 1