BIST 9.510
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.492,98

DSP referandum oyunu açıkladı

Demokratik Sol Parti-DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, referandumda 'hayır' oyu vereceklerini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
bülent

başbakan demiş ya,hdp de fetoda hayır diyor.Onun için biz evet diyoruz demiş.Bu ülkenin yarısı teröristmi oluyor şimdi.

ADEM

Karalama, aşağılama, itibarsızlaştırma, korkutma, sindirme hepsi Kapitalist Sisteme özgü davranışlar. Aldatma ve Sömürme niyeti taşır. Allahın her kulu önemlidir ve yaptığından kendi sorumludur. Bir kişiye bu kadar yetki verilmez. HAYIRlısı

halkçı

ecevitin partisi tabiki hayır diyecek dogrusuda budur

Ayla

erör örgütleriyle aynı fikirde olan hiçbir partiyi bundan sonra tanımıyoruz

Erol 1

benim bu anayasa teklifinde canımı sıkan seçilmişler 600 kişi olacak mecliste oturacak.Başkan ise dışarıdan istediği ile hükümeti kuracak.Bu bir de 18 yaşında ki çocuk.ülkede bakan olsa ne yapar.ülke çoluk çocukla yönetilir mi.kafam karışık kafam.Evet mi desem..

Erol 1

Cumhurbaşkanı tek olmak istiyor ise güzel bir teklifim var.BAşbakanlık makamı olmasın.Sadece cumhurbaşkanlığı makamı olsun.Partisi ve vekilleri ile seçime girsin.Kabinesi vekillerinden seçilsin.Parlemento da bu gün olduğu gibi devam etsin.Yetkileride aşbakan ve cumhurbaşkanının tüm yetkileri olsun.

adakger

2001 krizine kadar 80 darbesinden sonra hep dsp oy verdim niye... yerli ve milli dedik ama sabırları taştı, meclisten başörtüsü kadfının kovulmasından 2001 ekonomik kriz darbesine, abd enin atadığı derviş bakan etrmenize kadar ilk defa elim kırılsaydı dedim ve şimdi sizn sayenizde son 10 yıldır hep dünydaki tek ve gerçek devrimci lider olan Erdoğan'a oy veriyorum.. siz de hala maşalığa devam edin oyunuyz %20 den binde 1 düştü ulan topunuz hayır desniz kaç yazar emperyalist düzen uşakları..

Misafir

böyle bir parti hala varmıki.

HALK OYLAMASI

MUHTEREM,REFERANDUM NE DEMEK AÇIKLAR MISIN?

Bünyamin

Benim merak ettiğim konu.saray sayın erdoğana mülk olmayacağına göre erdoğandan sonrası nasıl olacak,Bakanlar kurulunun bile olmıyacağı bir devletin idaresi nasıl olacak.her şey sayın başkanın iki dudağı arasında ve imza atacağı kalemin ucunda olunca Sayın erdoğana Allah gecinden versin emri hak vaki olduğunda gelen gideni aratmasın.mesela Dün bir bugün iki trump ortalığı karıştırdı aüksek mahkeme başkanı ile karşı karşıya geldi bakın.Kaldıki Türkiye ABD değil.Çünkü ABD de hukuk konuşur.Bizde hukukun konuşmadığını cümle alem bilir.Allah hayırlısını verir inşaallah.

Necati

Dayatma falan yok efendi! Herkes özgürdür ama teröristlerle aynı saftasınız. EVET, TERÖRİSTLERLE AYNI SAFTASINIZ! Seçmeninizi teröristlerle aynı safta yet almayı dayatıyorsunuz.

esmer vatandaş

DSP diye bir parti m i kaldı

CHP NİN ANKET GEZİ ANKETÇİLERİ

chp genel merkezinin arka bahçesinde anket yapan '' Gezici FİRMASI '' Seçimlerde en komik , en saçma , gerçeğe en uzak anketleri ile tanınır bilinir. yüzde 10 diyorsa üzerine en az bir 10-15 puan daha koyarsanız gerçek sonuçlara ancak yaklaşırsınz.

salih

Çalışın bakalım HDP - PKK - FETÖ ile birlikte yanyan

Ediz

Kandil de referandum kararını açıklamış, hayır diyecekmiş. Hayır cephesinde olmamak için artık sağlam bir gerekçemiz daha var. Kesinlikle, hiç şüphesiz, elbette %100 EVET.

  • 1