BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,92

'Dr. Kıyamet' Marc Faber'den Türkiye açıklaması

Ünlü yatırımcı ve “The Gloom, Boom & Doom Report'un yayıncısı ve editörü olan Marc Faber'den Türkiye'ye destek geldi. Ünlü yatırımcı, "Bir miktar Türk hissesi alacağım. Bence Türk varlıklarına yatırım yapma zamanı" açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

tl nin değeri kalmadı.bir avuç dolar verip ,çuvalla dolar götürecek.

realist

ne olur spor hisselerinden alın mesala gs bjk ve ts dan olsun fener zaten kapitalistlerin takımı gerek yok

Misafir

kısaca tokatçı yani bu adam

Bir dost

Stokçu ve kara borsacıya acımayın. Sikayet edin

Misafir

78 krizi kapıda ..bugün gittiğim tedarikçim zorlaa bana mal satan tedarikçim bugün işyerinde olduğu halde bana görünmedi görünmek istemedi..beni görse zrla mal alacağımı zandı... ama ben son alacağım malı almaya gitmiştim..KISACA BORCU OLAN ZARARINA SATIŞ YAPARKEN BORCU OLMAYADA EN GÜZENDİĞİNE BİLE MAL SATMAMAK İÇİN SAKLANMAYA BAŞLADI....

k.k.k

Türk kamuoyunda uzun zamandır Çin ve Rusya bloğuna yakınlaşılması konusunda bir beklenti var zaten. ABD'nin bu zamanda yaptığı çıkış, zaten ABD'ye duyulan antipati çok ciddi oranda artarken, bu, antipatiden nefrete doğru ilerliyor. Eğer birileri Trump'a dur demezse Amerika'da, ABD ekonnomisinin uzun vadede bugünki yaptırımlardan zararlı çıkacağı aşikar. Hele bir de askeri yönden zayıf duruma düşerlerse, gerçekten ABD komik duruma düşer. Şayet askeri seçenek gibi çılgınca bir birşey yaparlarsa, ABD'nin çok büyük bir darbe alacağına yüzde 100 eminim...

Misafir

Gemiyi kurtarmak için başarısız bir kaptanın etrafında toplaşmak mı yoksa geminin nasıl sağ salim yüzdürüleceğini söylemek mi gerekir?

Misafir

TABI KELEPİR FIYATA TOPLAYIN HISSELERI VE ŞİRKETLERİ.KAN EMİCİLER.HIC BIR ŞİRKET BATSA DAHI HIC BIR VARLIĞINI YABANCIYA SATMASIN.

  • 1