BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57

Döviz kuruyla Türkiye'yi terbiye! Mehmet Acet yazdı

Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Acet, önceki gün tarihi zirveyi gören dolar/TL, kuru tartışmalarını değerlendirdi. Acet, ABD'nin kendisine diklenen Türkiye'yi dolar ile terbiye ettiğini yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Fikirci Fikri

Gene mi dış güçler! Madem bu dış güçler bu kadar muktedir AKP'yi de onlar getirmiştir.

k.k.k

ABD'den müttefik olmaz. ABD kendinden başkasını düşünmez. Bugüne kadar bakınız, bizim istediğimiz herşeye karşı çıkmışlardır, istemediğimiz herşeye de onay vermişlerdir. ABD ile bizim kötü olmamız için daha ne olması gerekiyor ? Yani illa gelip füze mi fırlatması lazım. Yapmadıkları ne kaldı ? Bana kalırsa Brunson konusunda, bu heyet ABD'ye gittiğinde, dolar 10 tl'de olsa ABD'ye hiçbir şekilde taviz verilmeyeceğini anlatmalı ! Ben hükümetin yanındayım kardeşim bu konuda. Herkes bedel ödemeli bu ülkede. Yoksa başka türlü ABD'den yakamızı kurtaramayız...

FİKRET BODUROĞLU

ülkeyi yönetenletrin hatası yok,dışarısı kasten yapıyor.bırakın bu palavraları.dünya da likitide bol,maliyeti düşükdiye dışarıdan borçlandık,borç aldığımız dövizi çarçur ettik,betona gömdük,döviz kazandırıcı alanlara yatırmadık.ABD faiz yükselterek fazla likitideyi çekmeye başlayınca likitide azalmaave borçlanmanın maliyeti artmaya başladı.türkiye zaten aşırı boçlandığı,dış ticaret ve cari işlemlerin açıkları artmaya başladı bunları niye yok sayıyorsunuz,herke ile aramız bozuk,ülkeyi yönetenler kriz odağı durumunda bunları yok sayıyoruz.düşmanlar yapıyor diyoruz.borçlusan borcunu öde ,ya da sesini kes derler.konuşacağım diyorsan borcunu ödeyeceksin,borcunu borç alarak ödemekten vazgeçeceksin.SENİ KİMSE CİDDİYE ALMAZ.

Misafir

İyi de kardeşim dolar yükselmiyor ki Türk Lirası değer kaybediyor. Gürcistan ve Ukrayna parasına karşı bile değer kaybediyor. Ukrayna ve Gürcistan da mı Türkiye'yi terbiye etmeye çalışıyor? Ekonomimiz iyi mi gerçekten? O zaman senelerdir niye işçiye memura emekliye çiftçiye adam gibi bir katkı yapılmıyor? Niye bu işsizlik meselesi bir türlü çözülemiyor? 1600 TL maaşla ücretli (sözleşmeli) öğretmenlik için bir dünya üniversite mezunu kapılarda bekliyor.

  • 1