BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29

Dört eski bakan göreve iade mi edilecek?

4 eski bakan için dün komisyonun ret kararının ardından kulislerde 'aklandıklarına göre Başbakan 4 bakanı kabineye geri alır mı?' söylemi yayıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 49 Adet Yorum
lokmanergin

tek eklime var söylenecek bence yazıklar olsun haram zıkkım olsun benim 1 kuruşuma el uzatanın çoluğundan çocuğundan çıksın ALLAH yedirmesin akp ti bitmişitir bence

misafir

BUNDAN BOYLE HIRSIZA HIRSIZ DENMEYECEK.İADE EDELİM İTİBARLARINI.PARALARI FAİZİYLE VERDİK. MİLLETCE OZUR DİLEYELİM BU MESLEK ERBABLARINDAN.

Makamlara geri atansınlar.

Makamlara geri atansınlar iyi olur. Millet bunların yüzünü gördükçe unutmaz.

eren

Reza'yıda maliye Bakanı yapmazlarsa ayıp olur billahi!

haydi göreve

İşi yokuşa sürmeyin onlar suçsuuz.

nerde kalmıştık.

Tabi,bütün Türkiye onu bekliyoruz paklandılar.

KUTU KUTU PENSE

GERİ VERİNDE KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETSİNLER..

kutucular

iadenin yanında bi kaç kolide ayakkabı kutusu verilmeli

KENDİ İÇİNDE.TUTARLI DAVRANIŞ.

MADEM AKLANIYORLAR. SİYASETE DEVAM ETMELİ. BAKANLIKLARINA İADE EDİLMELİDİR.

Derhel Hemen Şimdi

Dürüstlük abidesi (özellikle Egemen Bağış) bu dört bakan derhal bakanlık görevine iade edilmelidir. Yoksa AKP bunların yolsuzluk yapmış olduğunu zımnen kabul etmiş sayılır.

fato

ıyıce saçmalamaya başladı bunlar ne yaptıklarının farkında degıller heralde ama gerceklr cıkacaktır en yakında

Hakkı

Ey AKP'liler! Madem bunlar suçsuzmuş. Bence artık bakanlıklarına geri dönmeliler.

kürşad

Aklanma Yüce Divanda olur.Öyle ahbap-çavuş ilişkisi ile olmaz.Ayrıca komisyon kararı hukuki değildir.Siyasidir.hudhud sen kendindemisin.yanlarındamı yaşıyorsun?

evet

bence bu mücahitler tekrar göreve iade edilmeli

Melih

Yerlerıne gelenler onlardan fersah fersah iyi. Kendilerini artık politikada görmek istemiyoruz.

Mehmet

Geçin dalganızı. Sn. Davutoğlu sizin düşündüğünüzden daha samimi ve dürüst. Rabbim yardımcısı olsun. Bu bakanlar gitti gider.

avukat

Hemen gorevlerine iade edilmeliler hukuk devleti boyle isler cunki

hudhud

Bu eski bakanlar cok durust ve dindar insanlar, Allah onlardan razi olsun. Derhal goreve iade edilmeli ve kendlerine tazminat odenmelidir.

emre

ben bir akp üyesi olarak bu eski bakanların yargılanması ve ceza almasını istiyorum. bugün akp ye oy verenlerin çoğu yargılanması taraftarıdır ama insanlarımız yakında bunu da unutacaktır. yazık ki bu ülkede bir mevkiye/makama gelenler nedense ilk yaptıkları icraat kendi ceplerini doldurmak oluyor. birgün gelecek bu ceplerini parayla dolduranlar cebindeki paranın kurbanı olacak. çünkü o para onları kurtarmayacak.

musa

"aklandılar" mı? buna kargalar bile güler...

baha

Suçsuz insanların gönlünü almak iyi olur herhalde.

12345

dünya lideri değerli c.başkanımız.zamanında paraları kasaları dış güçler,paralel yapı polisler koydu demiştin ancak mahkeme o paraları faizi ile birlikte koyanlara değil çalanlara teslim etti.yanlış kara veren bu hakimleri nezaman afganistana süreceksiniz.

Ali Turan

Bu AKP nin intiharı olur. Milletvekili bile yapılmaması gerekir.

BALAMOZ

BİRADER DOĞRU YORUMLAMIŞSIN TABİİ,DİR,Kİ BUNLARA OY VERN YÜZ,DE 50 DE BUNLARIN SUÇUNA ORTAK OLMUŞLARDIR BUNLARA OY VEREN İNANAN İNSANLARIMIZA ALLAH SABIR SELAMET VERSİN İŞALLAH UYUDUKLARI DERİN UYKUDAN UYANIRLAR DİKKAT EDİN BU POLİTİKACILARIN KONUŞMALARINA İKİ KELİMEDEN BİR,İ DİN ALLAH MUHABBETİ İNANMAYIN BU CEHENLEM ZEBANİLERİNE İNANMAYIN

fikret boduroğlu

ayni bakanlık görevlerine yeniden atanmaları gerekir.hırsızlık yapmamışlar.ey vatandaş kimlere oy verdiğinizi gördünüzmü,siz bu muamelelere müstahaksınız.