BIST 9.140
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,76

Donanma Komutanı Veysel Kösele istifa etti! Sebep de...

TSK'daki son dakika istifa haberini İbrahim Kalın açıkladı. İbrahim Kalın, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'nin istifa ettiğini canlı yayında gelen bir soru üzerine açıkladı. YAŞ'ta Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na Oramiral olmasına rağmen koramiral atanmıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
ssr689oner

İşte askerin hiyerarşisinin bitirildiği nokta. YAŞ' da karar verenler önceden komutan olanı ast rütbenin emrine veriyorlar. LİYAKAT BİTTİ.. Emekli etseydiniz de onuru ile oynamasaydınız. Derler... Yani bi başçavuş bulsaydınız. YA DA BİR İMAM ATASAYDINIZ daha iyi olacaktı diyenler de var... Liyakat önemli ağalar liyakat.. YANİ LAYIK OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK FAZLA ÇALIŞMAK DERLER LİYAKAT'in Tanımında

Hakkı ARAR

Kendisine yanlış yapıldığı için istifa etmiştir. Gerisi teferruat.

Misafir

yaptıkları atamayla komutana sen kendin istifa et denmiş bu durumda,liyakata ve hakkaniyete uygun hareket edilmemişse vebal haksızlığı yapanlardadır

misafir

Prof.ların başına ilkokul mezununu rektör yapmak gibi bir şey! Yazık...

Misafir

subay kaldı mı elde ???

Misafir

"Türk Askerine, Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir. Her zaferin mayası sendedir. Başkomutan MustafaKemal”.

Misafir

KEMAL’İN ASKERLERİ VAHDETTİN’İN POLİTİKACILARI!...

bir basit vatandaş

Türkiye' yi ne hale getirdiler. Sanki yeteri kadar sorunumuz yokmuş gibi durduk yerde ilave sorunlar çıkartıyorlar sonra sorunların altında eziliyorlar. Şimdiye kadar hiç bir sorunumuzu çözemediler, sorunlarımızı üçe katladılar.

kerimoğlu

Orduyu fetöyle birlikte talan ettiniz gemi yürütecek komutan kalmadı ne ordu ne adalet kaldı kına yakın.

Misafir

komutan doğru olanı yapmış.

  • 1