BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.428,64

Dolar/TL ve referandum tahmini (22 Şubat 2017 dolar kaç TL?)

Dolar bugün kaç TL sorusunun yanıtı 22 Şubat 2017 Çarşamba günkü canlı dolar kuru verilerine göre 3.60 liranın altında. Peki dolar yorumları ne diyor? En son Dolar/TL tahmini yabancı yatırımcılardan geldi. İşte detaylar...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

dolar refarandum sonrası 3.00 tl ve altını bulacak. Dolar bozdurmak isteyenlere bu günler bir fırsattır.

Farabi

nsallah 1 Dolar 1 TL oldugunuda goruruk

vatandaş

dolar dolar yaktın bizleri bitirdin

gerçekleri konuş

evet olursa 4.20 hayır çıkarsa 3.20 olur

adalett

yerle bir ol. 1 TL ol.

bir basit vatandaş

Referanduma kadar böyle gider. Referandumdan sonra koyuver gitsin. Bunun acısı çok zor çıkacak. Ne yapıldı da dolar düşüyor?

davud

doların çakılması için üretim olması lazım. araplardan dolar ithalatı ile dolar düşüşü suni olur. Ülke bizim tl ile maaş alıyoruz elbet isteriz paramız değerli olsun kazanalım. ama üretim ve ihracat yok nereye kadar gidecek bu. sürekli inşaat reklamları var zenginlerin ve yabancıların alması sağlanıyor kimse demiyorki asgari ücret 1400 tl 500.000 tl den başlayan evi nasıl alır. asgari ücretin 3 katı maaş alan bile bu evleri alamaz.

Farklı Bakış

Millete şirin gözükmek için MERKEZ BANKASINI BİTİRİYORUZ. Tüm vatandaşlara bir tavsiyem YÜKSEK TUTARLI ALIŞVERİŞLERİNİZİ 16 NİSAN'dan ÖNCE YAPIN. 17 Nisan TÜRKİYE TARİHİNDE GÖRÜLMEDİK ZAMLARIN YAŞANACAĞI BİR BAŞLANGIŞ GÜNÜ OLACAKTIR.

cengiz

Referandumdan evet çıktığı gün göreceksiniz Dolar çakılacak bu moralle ekonomi tekrar hızla çarkları döndürecek.Kosgeb kredileri ile piyasada nakit ihtiyacıda gideriliyor.

Leventin Y.

Hani ülke batiyordu?

  • 1