BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.487,32

Dolar/TL kuru şaşırttı! 16.08.2018 günü dolar-euro ne kadar

Dolar kuru dünkü düşüşünün ardından 16 Ağustos 2018 gününe sakin başladı. Uzun aradan sonra 6 TL'nin gerisine gelen dolar bu sabah itibarıyla 5,90 seviyesinden güne başladıktan sonra 5,80 seviyesine geriledi. Kapanışta ise 5,71 oldu. 7 TL'nin altına inen euro ise 6,71-78 düzeyinden 6,60 seviyesine indi. Bakan Albayrak'ın dünyaya verdiği mesajlarla 6,52 seviyesine indi. İşte döviz kapanış rakamları.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
efe

3 liradan dolar alip 685 700 liaraya vatan millet edebiyatiyla yuksek karlarini cebine koyanlar ve bu vatanseverlere bir allahin kulu da neden turk parasi almadin diye sormazken bu dususu o varanseverlerimiz fursata cevirim tekrar dolar almazlarsa hic sasmayin.bur daha ki kampanyada satmak uzere istiflerler deme di demeyin..

Misafir

evettt dolar alıyor olabilirler.....

😵😮😲

Katar para verdi.dolar dustu Bagimli gibyiz artik hemen kanalIstanbula baslayin.😁

Fatih

Ekonominin cokmesini sadece Amerika ile olan problemlere baglamak dogru degil. Zaten ekonomiyi zor gunlerin bekledigini yillardir ekonimiciler soyluyordu ama onlarin diplomasi oldugundan bizim hak dinlemiyordu. Amerika ile olan gerginlik Tayyibin isine yaradi ve beceriksizliklerini gizleyip suc atacaklari bir yer

Misafir

kutuplaştırmayalım aynı gemideyiz

Misafir

hayırdır onlar bu vatanın evladı degıl mı?

TÜRKİYELİ

DOLARIN İNİŞİNE CHP ,HDP VE İPCİLER ÇOK ÜZÜLÜYOR.

Misafir

Ben sorunu farkli goruyorum. Tek adam rejimine girip dunyada herkesi dusman mi ilan edecegiz yoksa hukuk develtine donup demokrasiyi kabullenecegiz. Stratejik ortakligi kolelik diye satmayin. Herkesin stratejik ortakligi var. Su an ABD den ayrilip Rusya ve Cine donuyoruz. Senin tabirin ile Rusya, Cin ve Iran in kolesi oluyoruz

Cumali reis

Bütün mesele bu saatten sonra yolumuza prangalı köle olarak mı devam edeceğiz yoksa tarihte olduğu gibi tekrar tarih yazarak sahneyemi çıkacağız KAVGA budur. bir tarafta müstemlekecilerin bıraktığı semirmiş yavruları bir tarafta Anadolunun yiğit evlatları başımızı eğemeyeceksiniz bileğimizi bükemeyeceksiniz

haber yokmu

Yahu akaryakıta zam gelmiş son dakika niye haber yook kardeşşim... ötv 1.49 dan 1.99 olmuş, lpg 3.80 benzin 6.85

ahmet

dolar düşüyor.. borsa da çok düşük. neden acaba. insanlar borsadan çıkıp faize mi yatırıyorlar yoksa doalar mı alıyorlar..

Misafir

4)yabancı bankalar hesapları yurdışı şubelerine hesap açtırıp yatıracak olanlar için aydınlatılı ve rehber olucu bir kampanya başlatsa fena olmaz.

Misafir

2)akp iktidarının şimdi dönüp de,paranızı altın ve dövize yatırmayın,onlar güvenli değil demeleri, artniyet değil de nedir?halkın elinden altın ve dövizleri alacakalr,yerine hergün eriyen türk liralarını verecekler.bunun adına da vatanseverlik koyacaklar.vatansever ilan edilen yandaş işadamları servetlerini dış memleketlere kaçırdı.halkın elindeki paraları göz diktiler.sosoyal medyada geçenlerde haber yapılmıştı.akp iktidarı, halkın döviz cinsinden banka mevduatlarını el koyup ,tl ye çevirecek denilmişti.ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler.herhalde bir istihbarat almışlar da söylemişler.

Misafir

Ekonomik guvenlige tehdit olusturan yorumlarin suc kapsamina alindigini sanirim henuz bilmiyorsunuz.13 Agustosta yayinlanmisti.

Misafir

Çok doğru tespit. Birilerinin iktidarlarını sürdürebilme maksatlı sermaye transferi bu devleti de bu milleti de mahvediyor. Güzel tarafı şu ki hala çok iyi yetişmiş, akıllı ve zeki bir MB ve BDDK bürokrasimiz var. Allah'a bin şükür.

salhor

Artık gizli kapaklı hiç bir şey kalmadı. Kör ve sağır olan bile anladı ki herifler bize diyorlar ki "Aslanım, ya kölesin, ya sürüneceksin" Hem köle olmayıp hem de asla sürünmemeyi becermek zorundayız.

kundemacı

Dolar şöyle oldu, böyle oldu. Şu önlem alındı, bu önlem alındı. Yok efendim dolar ABD devletinin değil 8 Yahudi ailesinin parasıdır. Doğrudur, öyledir nde; biz yap işlet devret yani yap milleti kazıkla devret modeli yaptırdığımız ve o eserlerimizle övündüğümüz (Müteahhitlerin malları olan) köprüler, yollar, hava alanları ve şehir hastahanelerinden yararlanmak için ödenecek ücreti neden DOLAR olarak belirledik. Yoksa "bu işin başındakiler de bu 8 Yahudi ailesine mi hizmet ediyor?" Sorusunun cevabı sanırım: "Ya ne zannettin" olur.

MISAFIR

KATARDAKI PARALAR ZATEN BIZIM HELE BI HEPSI GELSE...ZATEN SORUN KALMAYACAK

Misafir

dünyada neyin karşılığı varkii altın bile aslında taştan başka birşey değil..

MISAFIR

KATARDAKI PARALAR ZATEN BIZIM...BU BOYLE BILINE.KATAR ASLA 1 DOLAR TURKIYE YE YATIRIM YAPMAZ.WOLSVAGEN KATARIN.ABD DE COK YATIRIMI VAR .TURKIYE GIBI ULKEYE ASLA PARA VERMEZ.GELEN PARALAR ZORDAN GELIYO SECIM ICIN ...BIZIM PARAMIZ

Misafir

dolar ters mi tepti bilemem ama borsa dip yapıyor........

MISAFIR

KATARDAKI PARALAR KATARDAKI PARALAR,GELSIN..BU PARALAR BIZIM, KATARIN DEGIL...

Misafir

bunlar ,kısa vadeli çözümler.katar emirinin verdiği 15 milyar dolar, eriyince döviz ve altındaki hızlı tırmanış yine nükseder.komadaki türk ekonomisinin kırılganlığı ,devam ediyor.hastalık belli ve hastalık onmaz düzeyde,çünkü.

geçici çözümler...

kalıcı bişeyler yapmak şart... üretime-ihracata dayalı sistem gibi...

hasab ali

katar 15 milyar dolar türkiye ye yatirim yapti, 15 milyar dolara ne aldi, bunu bilmmeye hakkimiz var